Acile göturduk kızımı spreyle damla yazdı doktr bakalım inşallah kısa zamanda faydasını goruruz Allahım sen kımseye dermansız dert verme yarabbımhepinize hayırlı geceler tatlı saglıklı mışılmışıl uykularrr
Doğru demiş Monişim ikiside "k" ile başlıyor.
Bahanesi bol yaramaz öğrenci olmadığına emin misin dinooyaaaa niyeee cagirdinnn niyee niyee niyeeee
bu hafta umudum yok kendimden psikolojik olarak da bi salma egilimindeyim. istahim bikac gundur fena. bu tarihlerde normal bi insan olsam regl olmam lazimdi.belki olurum ondandir, belki hamileyimdir fmdkkdmdldldkofm. ki umarim degildir belki de regl olmam ödemdir,ondandir. ( yalniz, her gerekce istahimin açılmasıni hakli hale getiriyor :))
Kaldığın yerden ayağa kalkıp devam edeceksin. Dün yada bugün bitti. Telafi edebilirsin. Edemiyormusun? O zaman geçmişi bırak yeniden başla. Hiçbirşey kolay değil.cumaya kadar hicbir sey yemesem mide boslugundan belki duserim o kiloya dicem ama ozaman da ictigim suyu yağa cevirebilcek kadar kıtlığa duyarlı; kıtlık sendromuna gircek, akli kıt midem var
( ne cumleydi beee)
O zaman akşamdan hazırla dolaba koy. Onan bana poğaça almaktan daha kolay.cacığın icine ataydim kokoreci anlasabilirdik kendisiyle
hep sonradan gelir aklim başıma, hep sonradan sonradan...
yahu dun cok yediğimi hissediyordum, begendi menumu.
ama hafta ici begenmez artik sabahları kahvalti yok yarim poaca var. niye? cunku dino sabah 5 dakka bile fazla uyumak icin her seyini verebilir( tamam okadar da değil. ) ay sabahtan beri konuşmuyorum ya pek. susmadim
G gokce41Merhabalar,
Bugün yediklerimi paylaşayım G gokce41
16.04.2018, P.tesi günü menüm:
SABAH:
6 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme beyaz peynir
1/2 dilim ekmek
ARA ÖĞÜN:
1 muz
ÖĞLE YEMEĞİ:
3 y.k. barbunya pilaki
3 y.k. havuçlu yoğurtlu meze
1 fincan Türk kahvesi
ARA ÖĞÜN:
1 fincan Türk kahvesi
AKŞAM:
150 gr kavurma
1 dilim ekmek
*SU: 2,5 lt
*SPOR: 30 dak. yürüyüş.
Birazdan egzersiz yapacağım 30 dak, mesajım bitince başlıyorumZre_
Sevgilerimle.
İyi geceler hepinize.
Cızz olmasa kapmıştın nazarligiG gokce41
1 kupa multivitamin
Kahvaltı
1 dilim siyah ekmek
1 dilim küflü peynir
Bol yeşillik (nane,dereotu,maydanoz,roka)
Ara
Cız
Ara
2 dilim mango
3 çilek
Öğle
1 kepçe tavuk çorbası
3 küçük yerelması
Ara
Kuruyemiş (1 avuç)
Akşam
1 kepçe ayran çorbası
3 dal brokoli(haşlama )
2 yumurta kadar patates(haslama)
75 gr tavuk eti (haşlama )
@zhre
3 lt su
1 lt yeşil çay
3 kupa siyah çay
2 kupa kahve
Spor
20 dakika yürüyüş
En son sizi grubu okuyordum bu sayfada kalmisim bizim grup diye buraya yazmisim kusra bakmayin6 bucukta yürüyüşe çiktim daha yeni geldim hemen tartildim sonuc çok guzel benim için
GünaydınGunaydin :)
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?