Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

G gokce41
Sabah
Yumurta
Peynır
Zeytın

Öğlen
Yogrt

Kahve

Akşam
Haşlama tavuk

Zre_ su 2 lt
Spor olarakda 2 oda 2 korıdor duvarlar pencereler sılındi. supuruldu 11 den akşam 6 ya kadar yoğun temzlık baskada spor olarak bısey yapmadım bide işte kızım sureklı kucagımda off off aff aff

300 e takılma bi anda gidebiliyor, yanıltıcı yani
ikiside k ile başlıyo hımm lydznp ayşeeeee
Doğru demiş Monişim ikiside "k" ile başlıyor.
Ben Dino1isi verecek cevap bulmakta çok zorlanıyorum
Ama karnıbahar salatası için adım atması bile takdir edilecek bir davranış. Az yiyerek kilo verilmez. Yediklerinizi abartmanizin sebebi vücudun ihtiyacı olduğu besinleri vermediğiniz için. Gerekli beşini alamayan vücut ilk enerji kaynağı kh' ı istiyor.
Tüm besin gruplarını tüketelim. Lutfen

Bahanesi bol yaramaz öğrenci olmadığına emin misin dinoo

cumaya kadar hicbir sey yemesem mide boslugundan belki duserim o kiloya dicem ama ozaman da ictigim suyu yağa cevirebilcek kadar kıtlığa duyarlı; kıtlık sendromuna gircek, akli kıt midem var

( ne cumleydi beee)
Kaldığın yerden ayağa kalkıp devam edeceksin. Dün yada bugün bitti. Telafi edebilirsin. Edemiyormusun? O zaman geçmişi bırak yeniden başla. Hiçbirşey kolay değil.
Yemek yerken mutluydun ama yediklerinden dolayı kilo alırken mutsuz. Demek ki yemek yemek mutluluk vermiyor. Anlık şeylerin peşinden gitmek yerine sağlıklı ve git olmaya bakalım. Acıktınız mı? Alın elinize salatalık, marulu yiyebikdiginiz kadar yiyin. Akşam yemeğinden sonra başka birşey yemeyin. Herşeyin çoğu abartı. Sağlıklı diye avuç avuç fındık badem yemeyin. Litre litre ayran içmeyin.

O zaman akşamdan hazırla dolaba koy. Onan bana poğaça almaktan daha kolay.
Sandiviç en güzeli. Ben diyete ilk başkanlığında neredeyse 6ay boyunca sabahları kepekli yağsız tost yedim. 12 kilo verdim. Ama arada saçmalayıp başka şeyler denediğim için verdiğim kilo durdu.
HIZLI VERİLEN KILOLAR, HIZLA ALINIR. Bunu unutmayın

G gokce41

G gokce41

Cızz olmasa kapmıştın nazarligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…