Eki Görüntüle 2153715
selamlarrrrrrrrrr
topumu da aldım geldim oynarız spor olur diye
nasılsınız kızlarrrrrr
moni
Banane başka miyavlardan ben seni seviyomUykunu al da gel yoksamm gidiyon başka miyavları katıyon konuya kıskançlık damarım kabarıyooooo.
HosgeldiinEki Görüntüle 2153715
selamlarrrrrrrrrr
topumu da aldım geldim oynarız spor olur diye
nasılsınız kızlarrrrrr
moni
Alışırsın, ben dün akşam 200 birden yaptım, sona doğru zorladı
Alete ihtiyaç yok, fazla vakitte almıyor, yanı yapmamak için bahanede yok, yapması en kolay sporIp yok mu ip.ip atlardik
Bu ara yeni trend sporumuz ip atlamak
Cuma günü 88 idim tatlim bugün 85.5 çıktım tabi artık böyle olmayacaktır farkindayim grammar bile önemli olacak bizim için buarada teşekkür ederim ins sende güzel sonuçlar alirsinKac.kiloydn.canm.ilk.gunler.2ser 3cer gitmisti.bendende.sonra.yaptignn spora diyete bagli.artarins.istedgn.sonuclari.alirsnn.
Ay.tartilimde.gelim.bend.ins yedigm.kurabiyeler.kotu sonuclara neden olmamistir
Saol canım benim cuma 88 bugün 85.5 sizin sayenizde tabi burada olduğum için mutluyummEskisinler yazsaydın canım. Senin adına çok sevindim.
Benim kızlar yeni başladı. Henüz yarışacak kıvama gelmediolmaz mıııııııııııııııııııı
yarışalım mı ipte bugün hadiip en güzel spordur
Cumaya kadar sen telafi edersin tatlım ben inanıyorum:)Slm.kizlr
69.4
Kurabiye.kotu.dond
Bidaha.asla.yemiycm.
Tebrikler çok güzel gitmişSaol canım benim cuma 88 bugün 85.5 sizin sayenizde tabi burada olduğum için mutluyumm
Saol canım benim ilk gunlerim ve aşırı kilolarımın eseri aslında ahh bi de ben düşsem şu 7li 6li rakamlara ozman gram gram vermek bile buyuk mutluluk olur benim icin :)Tebrikler çok güzel gitmiş
AMA BENİM SABAH Kİ, KG 74,3 KAPTANIMPAZARTESİ TARTISI 4 HAZİRAN
CUMA/P.TESİ
gezegenfeza 68,9>>
@miyaww__84,8>>
@Zhre_97,8>>
@Ezgi osman73>>
@Sekerportakalimm62,8>>
@Nurciloji61>>
@MorVampirella64,5>>
@guziss3576,2>>
@EFfatmagul58>>
@serguzestt103,4>>
@Gurbetkusu9167,9>>
@Monaalizza69,1>>
@Ya habibi103,7>>
@Elif_merve82>>
@Dumbledore88>>
damlapal 75,6>>
@Renklipuantiye >>68>>
H Hayalce123 82>>??
LaraPikata ??>>??
Canım bu gruba cuma günü ki giriş kilon sanirimAMA BENİM SABAH Kİ, KG 74,3 KAPTANIM
Karsısına bugünkü kilon yazilacakCanım bu gruba cuma günü ki giriş kilon sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?