hoşgeldin aebenim, nasılsın görüşmeyeliSabahınız hayrolsun
Tanıdıgım tanımadıgım herkese selamlar olsun ...
Hanımlar hep etiket yapmışsınız sağolun .Biraz yogunlugum var arada ugramaya çalışırım
Püsküütün eşinin kaybını yeni öğrendimnekadar üzüldüğümü tarif bile edemiyorum ...
Sarayca saydının sana selamı var canım...
Tmm, nerelerimizi olcuyoruk
Yaz kuzu nolcak. Ben de yazdım.
Süpersin.
Evde spor yapabiliyorum canım, sıkıntı olmuyor.
Tmm, nerelerimizi olcuyoruk
Gogus bel kalcA bacakmiydi
Sicaklar.insani.mahwedoyr.canm.klimasiz.dirulmuyrOlsun sen şimdi bile kalori yapiyosun tatlım emzirmek ne güzel iste
Bu Mardinin sıcakları beni mahvetti gece kuşu olduk resmen markete bile gece cikiyorum
Aynen.ole.esimde.sok.oldu.duyunca:)1 paketi n hepsini mi yedin. Sen de ğil o seni kacirmisss uleee
basenim yok kiBasen ölçüsü de istiyorum miyoşum veSarayca ablam
ben ölçülerimi yazmıştımKızlarmoni kaptanım sporlarımız için de burayı kullanmamızı uygun gördü kendimce kurallar belirleyerek başlayalım bu işe diyorum. Her türlü fikir öneriyi aramızda değerlendirmeye alırız ben anahatları çizeceğim.
İstediğim bir şey var ki lüften devamlı olmaya çalışalım. Aksamalar olmayacak mı tabi ki olacak, herkes her gün müsait olmayabilir ama hiç değilse haftanın 3 günü spor yapılmasını istiyorum. Haftada 3 gün spor yapmamış olanlara ortak kararla bir yaptırım uygulayalım düşüncesindeyim. Üzgünüm ama sıkmamız lazım kızlar ben dahil çok gevşedik.
Kimse gözünü korkutmasın birden çok yorucu sporlar yok. Bir de videolardaki hareketlerde örneğin yapan kişi bacağını göğsüne kadar kaldırabiliyordur siz göbeğinize yakın kaldırabiliyorsunuzdur, bu durumda yukarı diye uğraşıp kendinize zarar vermeyin elinizden gelen ne ise onu yapın illa aynısını yapacağım diye uğraşmayın ama pes etmeyin.
miyaww__ Zre_ @guziss35 @bluedolphin @Gurbetkusu91 Monaalizza @Dumbledore @Elif_merve @EFfatmagul Sarayca @Antepia27 @Ssy8491 @divinity gezegenfeza @Nurciloji
Unuttuğum varsa siz de etiket yapın arkadaşlar az sonra yazacağım lütfen takip edin yorum bildirin etiketleyin beni.
Bu arada vücut ölçülerinizi yazıp beni etiketleyin lütfen. Bu ÖNEMLİ.
güzelmiş canım, ama istediğimiz bir program olur değil miTemmuz Ayı İlk Hafta Spor Videoları
İlk önce ısınarak başlıyoruz. Sadece 7 dakika kimse pes etmesin. Nefesiniz yetmiyorsa durun düzenleyin devam edin ilk gün olmazsa 2. gün olacak buna inanın.
Isınma bittikten sonra yine Ebru Karaduman'ın Evde Egzersiz Serinin ilki ile devam ediyoruz arada 2-3 dakika dinlenip bu videoya geçin. Sadece 15 dakika.
Bu video da bittikten sonra mekik çekip günlük sporumuzu bitiriyoruz. İstemiyor musun dümdüz bir karın?
Eki Görüntüle 2164448
basenim yok ki
ben ölçülerimi yazmıştım
güzelmiş canım, ama istediğimiz bir program olur değil mi
evde internetim yok ben en iyisi bildiğim sporumu yapayım, seninkiler yanında hafif kalır dermişimAblam geçmiş mesajlarımızda var sporumuz sen bi bak ağır gelir dersen başka yap ama denemeden kadar verme :)
bu gidişle eriyip gidecek zatenEkledim abla seni vay be benim de bir gün basenim olmaz umarım
Vampirim, sen video, liste ne varsa yaz ben 1. Sayfaya ekler ve güncellerim.Kızlarmoni kaptanım sporlarımız için de burayı kullanmamızı uygun gördü kendimce kurallar belirleyerek başlayalım bu işe diyorum. Her türlü fikir öneriyi aramızda değerlendirmeye alırız ben anahatları çizeceğim.
İstediğim bir şey var ki lüften devamlı olmaya çalışalım. Aksamalar olmayacak mı tabi ki olacak, herkes her gün müsait olmayabilir ama hiç değilse haftanın 3 günü spor yapılmasını istiyorum. Haftada 3 gün spor yapmamış olanlara ortak kararla bir yaptırım uygulayalım düşüncesindeyim. Üzgünüm ama sıkmamız lazım kızlar ben dahil çok gevşedik.
Kimse gözünü korkutmasın birden çok yorucu sporlar yok. Bir de videolardaki hareketlerde örneğin yapan kişi bacağını göğsüne kadar kaldırabiliyordur siz göbeğinize yakın kaldırabiliyorsunuzdur, bu durumda yukarı diye uğraşıp kendinize zarar vermeyin elinizden gelen ne ise onu yapın illa aynısını yapacağım diye uğraşmayın ama pes etmeyin.
miyaww__ Zre_ @guziss35 @bluedolphin @Gurbetkusu91 Monaalizza @Dumbledore @Elif_merve @EFfatmagul Sarayca @Antepia27 @Ssy8491 @divinity gezegenfeza @Nurciloji
Unuttuğum varsa siz de etiket yapın arkadaşlar az sonra yazacağım lütfen takip edin yorum bildirin etiketleyin beni.
Bu arada vücut ölçülerinizi yazıp beni etiketleyin lütfen. Bu ÖNEMLİ.
Geçmiş olsun kuzum.Günaydın hanımlar geçmişten günümüze gelıorumdun kv gunuydu ve ben yıne çok çalıştım yaptgm bir işti ama çok yorucuydu tavuk bakıoruz demstım ya kumes temizledım tek basıma çok yoruldum bide öksuruyordum zaten alerjide var tozae bogazım iyice fena oldu
Hahaha harikasın abla en güzel yarışlardan biri hem seni tutuyorum biliyosunevde internetim yok ben en iyisi bildiğim sporumu yapayım, seninkiler yanında hafif kalır dermişimhavamı da attım
Tamam ablacım:)Vampirim, sen video, liste ne varsa yaz ben 1. Sayfaya ekler ve güncellerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?