Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hoşgeldin aebenim, nasılsın görüşmeyeli

Aleyküm selam hemen dönüyorum

ben ölçülerimi yazmıştım

güzelmiş canım, ama istediğimiz bir program olur değil mi

Vampirim, sen video, liste ne varsa yaz ben 1. Sayfaya ekler ve güncellerim.

Geçmiş olsun kuzum.

İlk dayfaya ekledim kızlar.

Sevgili 10. Takımın Çıtır Olmak İsteyen Hatunları Spor Videolarından Önce Lütfen Okuyun

1- Spor yapacak kişiler bana bildirim yapsın takım içi eşleşme yapacağım o 2 kişi birbirini takip edecek.

Örneğin: @gezegenfeza ve ben eşleştik. Ben ona bakacağım o hafta 3 gün spor yapmış mı ? Çok mu yapmış beni geçmiş mi vs vs bir yarış rekabet olsun diye bu.

2-O iki kişi ay sonunda karşılaştırılacak birinciler belirlenecek.

3-Her sabah spor listesi başlatılacak yapan kişi ismini yazacak liste böyle böyle devam edecek gün sonuna dek.

4- Haftada 3 gün dedim diye 3 yapıp bırakmayın motivasyonunuz iyiyse 4-5 gün yapabilirsiniz.

5-Perşembe günleri izin günü. O gün yapmayın kaslarınızı şişirmeyin ki cuma + gözükmeyelim.

Temmuz Ayı İlk Hafta Spor Videoları

İlk önce ısınarak başlıyoruz. Sadece 7 dakika kimse pes etmesin. Nefesiniz yetmiyorsa durun düzenleyin devam edin ilk gün olmazsa 2. gün olacak buna inanın.

Isınma bittikten sonra yine Ebru Karaduman'ın Evde Egzersiz Serinin ilki ile devam ediyoruz arada 2-3 dakika dinlenip bu videoya geçin. Sadece 15 dakika.

Bu video da bittikten sonra mekik çekip günlük sporumuzu bitiriyoruz. İstemiyor musun dümdüz bir karın?

Eki Görüntüle 2164448

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…