Senin durum farklıymış sen izne ayrılmamışsın, kendi isteğinle ayrılmışısn ve yeni üye işlemi yapılıyor. 6 aydan fazla olduğu için, zaten 2010 dan beri ayrısın. Yani listedesin.Aynen bende 38 40 oluyorum
Kahvaltı yaptım malesef her zamanki gibibilsem yapmazdim
Delüü ya
Sende gel ablaa alalım pisiyi aramıza yumuş yumuş uyuyalım.
Eşitmi olduk kuzum biz şimdi ❤❤❤
Biz birbirimize kıyamayız ki biz kankiyiz rakip olamayızKuzumm bende 500 gr.
Ama dediğimide yaptım kaptancim çok kilo veremesemde ödülü hak ettim o kadar zor şartlarda tartı buldumİşte 10. Takım çıtırııı
Delüü yaben onu doğru yola sokmaya çalışıyorum, o beni yoldan çıkarmaya
Eşitmi olduk kuzum biz şimdi ❤❤❤
Biz birbirimize kıyamayız ki biz kankiyiz rakip olamayız
Ödülünü hemen veriyorum, hastanede 10000 adım atıyosunAma dediğimide yaptım kaptancim çok kilo veremesemde ödülü hak ettim o kadar zor şartlarda tartı buldum
Geçen hafta 82.7
Guncel 81.5
Fark 1.2
Yüzde 6,791 hesapladım ama çok uçuk bi sayı çıktı ilk kiloyu yüzle çarpıp sonra farkla boluyomuyduk çok karıştı kafam yaa
Geçen hafta 82.7
Guncel 81.5
Fark 1.2
Yüzde 6,791 hesapladım ama çok uçuk bi sayı çıktı ilk kiloyu yüzle çarpıp sonra farkla boluyomuyduk çok karıştı kafam yaa
Yok deryacım farkı ilk kiloya bölüp çıkanı 100 çarpıyorsunGeçen hafta 82.7
Guncel 81.5
Fark 1.2
Geçen hafta 82.7
Guncel 81.5
Fark 1.2
Canım salı gününden beri takımda paylaşım yapmamışsın, bugün de kilo bildiriminde bulunmadın.Ama tam çizginin üzerinde
Canım takıma geldiğin gibi kayboldun. Devam edeceksen eğer bugün kilo bildirmen gerekiyor ve bol paylaşımda bulunman. Yoksa takıma dahil olamayacaksın.Merhabalar ben listeye nasıl ulaşırım artık başlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?