- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Arkası sağlamPışıkkk , he ablanı arkana al
Belkide doğru zamanı bekliyordurNe bilim abla hayatda hiçbirşey istediğim gibi olmadigindandir bellki
hayırdır kuzum neyin var
Seni listeye aldım bu hafta, güzel sonuçlar bekliyorum senden bi iki haftaya da mezun ederiz.
düğün yaklaştıkça stres heyecan olur bunlar yoğun yaşanıncada iç sıkıntısı yapabilir yavaş yavaş burnundan nefes alıp ağzından vermeyi dene eminim iyi gelecektir.
Zero nolduu
Kız sorma ben çimdikçe sıcak suya bantlar yumuşadı kurularkende hepsi elime geldi tek iki tanesi kaldı o da hangi organları uyariyo bilmiyom
Allah seni napmasın e mi.
İğnelerine nolduu
Kizilcahamama gitmiştim kuzum kaplıcayanerelisin canım, termal kaplıca deyince
Hiç bilmiyorum canım ya bir ağırlık var üstümde hiç bişey yapasım yok yorgunum halim yok ve bu sıralar çok alınganım
Kız sorma ben çimdikçe sıcak suya bantlar yumuşadı kurularkende hepsi elime geldi tek iki tanesi kaldı o da hangi organları uyariyo bilmiyomondan dokunmuyorum yarın gidemde iğnelerime kavuşam
Yok yok kanki dedik sırtımızdan vurdun ben bi takdiriyim sen gör
Ooyy gelin kız seni..
Uyuyabiliyosan uyu kuzum.
Delisin yaa
Taktırmaaaa taktırma ki yenem seni
Yok yok bu hafta listeye girdi, artık eti senin kemiği benimkilo versin bol bol
Yok yok kanki dedik sırtımızdan vurdun ben bi takdiriyim sen görbu seferde yenilirsem giderim bu diyardan
Bi iki güne kuzummoni moni ablacım ben bu minnak ejderhaya ne zaman sahip olucam 10. Takımdan olduğum belli olsun dimi kaptancim
Ooyy gelin kız seni..
Uyuyabiliyosan uyu kuzum.
Slm.kizlr.
Memlekete.geldik.köyde.benm.hat.cekmiyor.yarin.sonawim.war
Sehir.merkezine.geldim.zannediyorm.hawa.degisimi.bide.salgin.warmis.ishal.kusma.ates.cok.kotu.olfm.tabi.bisyde.yiyemedim.dunden.beri.iyim..yeni.gelen.arkadaslar.hosgeldi.:)
Herkes.ins.istedigi.kilohedefine.ulasirr.
Yarin.sinawim.war.yolcluj.vitaraftan.cocuk.tamda.calisamadim.ins.iyi.olir.dua.ediniz.lutfenn.:)optm.hepinizi.
moni abla.haftaya ins.kilomu.bildirrim.burda.isim.war.yine.gelicem.gorusuruz.kizlrr
Geçmiş olsun kuzum kendine dikkat etSlm.kizlr.
Memlekete.geldik.köyde.benm.hat.cekmiyor.yarin.sonawim.war
Sehir.merkezine.geldim.zannediyorm.hawa.degisimi.bide.salgin.warmis.ishal.kusma.ates.cok.kotu.olfm.tabi.bisyde.yiyemedim.dunden.beri.iyim..yeni.gelen.arkadaslar.hosgeldi.:)
Herkes.ins.istedigi.kilohedefine.ulasirr.
Yarin.sinawim.war.yolcluj.vitaraftan.cocuk.tamda.calisamadim.ins.iyi.olir.dua.ediniz.lutfenn.:)optm.hepinizi.
moni abla.haftaya ins.kilomu.bildirrim.burda.isim.war.yine.gelicem.gorusuruz.kizlrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?