2.5*100/71,2=% 3,51 çıkıyor kuzum tebrikler.
Evvettt
Aebenim, ayrıldığın kilona dönmüşsün fakat
Ayşem benim için liste şart değil canım
Aebenim, ayrıldığın kilona dönmüşsün fakat 6 ayı doldurmadığın için listeye giremedin bu hafta
yok ya ama bu haksızlık çoğunuz 100 kilonun altındasınız yüzdeniz bizden fazla çıkacak haksız rekabet bu verilen kiloya göre birinci belli olsun
yine gitmiş kuzu, ikimizde haftaya asılalım ne dersin
Pışıkkk , he ablanı arkana alGeşcem o zaman seni
Takımdan keşke izinli olarak ayrılsaydın, kendi isteği ile ayrılınca sürenin dolmaısna daha 1 ay varAyşem benim için liste şart değil canım.
Ama takıma faydam olsun isterim çünki şu an listede olan hanımların çogu mazeretli gelemiyorlar ve haliyle kilolarıda fazla gitmiyor , amaç yarışsa listenin güçlü olmAsı lazım.
Katılımı ve kilo berimi güzel olan bacılar var
Ne bilim abla hayatda hiçbirşey istediğim gibi olmadigindandir bellkiBen hiç takmıyorum. Her yaşın güzelliği, özelliği var. Allah hayırlı yaşlar nasip etsin
Kız tartılmadın mı halaNe bilim abla hayatda hiçbirşey istediğim gibi olmadigindandir bellki
Kuzum deneme süren bitti ve listeye uygun gördüm paylaşımın ve azmin güzel.Geçen hafta:80.1
Bu hafta:78.9
Fark:1.2
%1.5
Yok kuzum ya tabletten uyuz ola ola yazmaya çalışıyorumPc açılmış kapmanın Ayşem
Canım o dönemi biliyorsun ...Takımdan keşke izinli olarak ayrılsaydın, kendi isteği ile ayrılınca sürenin dolmaısna daha 1 ay var
1 aya da zaten mezun olursun, listeye alır mezun ederiz
Emredersiniz monicimm kaptanımKuzum deneme süren bitti ve listeye uygun gördüm paylaşımın ve azmin güzel.
Bu hafta listeye alabilirim ama yeni üyeleirn 2 ay izne çıkmaları yasak kurallar gereği
izne çıkmam her hafta kilo bildirimimi eksiksiz yaparım bol paylaşıma da devam ederim dersen listedesin
Sağlık olsun kaptanımKız Mehtap sende 0.5 gram ile kaçırdın bu hafta listeyi
Valla ablamın emeklerini nasıl zayi ediyimPışıkkk , he ablanı arkana al
Kepini bayram sonrası ellerimle takıcamCanım bana soran olmadı o dönemi biliyorsun ...
Hayırlısı
Aslında mortim duymasın hızlı kilo veren biri değilim
Bayram sonrasıda listeye girme ihtimalim olabilir
Ben motive bakanıyım biliyorsun diğer hanımların berdiği kilolar bana mutluluk olur , takıma bu yönde katkım olsun
Bu arada benim mezuniyet kepim nerde 2-3 kez mezun olan biri olraktan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?