Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ablam çok yoğunum hiç tekefona bakamıyorum yeni yeni biraz gevşedi hayat annemden sonra hızla kilo aldım 79 gördüm sekiz görmeden döndüm
Başın sağolsun canım.
Anneciğin nurlar içinde yatsın. Allah sana ve yakınlarına sabır versin

Herkese mutluhaftasonları
Ben iki gün şehir dışındayım eskiler bilir @Habinar vardı onların yazlıkta
iki gün burda olacam sık olmasada girmeye çalışıcam

Sizi tanımıyorum ama annenizin rahmetli olduğunu okudum başınız sağolsun Allah size sabır versin annenizin mekanında cennet etsin

Tebrikler canım başarılı bir menu

Ahunur geçen aylarda annesini kaybetti fatmanurum , yeni yeni kendini toparlıyor.

Ayy canım bilmiyordum çok üzüldüm

Ablam çok yoğunum hiç tekefona bakamıyorum yeni yeni biraz gevşedi hayat annemden sonra hızla kilo aldım 79 gördüm sekiz görmeden döndüm

Başın sağolsun canım
Mekanı cennet olsun inşallah
İyi etmişsin canım buralara takılmak sana iyi gelir inşallah biraz kafan dağılır biraz kilo verirsin
Hoşgeldin canım özlemiştim seni
Sarayca aeben vero men buradayız
Bekleriz canım arada ziyaret imize

Herkese mutluhaftasonları
Ben iki gün şehir dışındayım eskiler bilir @Habinar vardı onların yazlıkta
iki gün burda olacam sık olmasada girmeye çalışıcam

Habinar selamlar canım bizde yazliktayiz
Kısada olsa bir degdeğişiklik iyi gelir İnşallah

Bugün düne göre daha iyi gibiyim en azından daha enerjik hissediyorum halbuki moralim bozuk olması bugün lazımdı bende anlamadım psikolojim bozuldu sanırım hahah
dün ne yedim ne ettim tam bilmiyorum karışık geçti bir menüm yok ama bugün daha düzenli geçecek inşallah :))

katılıyorum bana da özlem deyin ruhum genç ne de olsa
aaa çok geçmiş olsun canım,inşallah cabuk şifa bulur
Ayy göremeyince merak etmiştim canım bu arada super vermissin
teşekkürler canım,aslında pazartesi kilom daha azdı,şişlik çok şu an
tebrik ederim canım
teşekkürler
sen gençleri ezip geçersin, kaç yaşındasın acaba?
ayrıca yarışımız geçen haftanın kilosu baz alınacak, şimdiden 1,5 kg verdin yani
tebrik ederim gayet güzel vermişsin 15 ponpon veriyorum sana
ezerim silindir gibi hatunum47ponpomlarımı çok sevdim teşekkürler,spor yaparken öyle hareketli olacam ben de

günaydını yakaladım kızlar,nihayet yoğunluk bitti,artık spor günleri başladı benim içinpert halde dün gece sızıp kalmışım tabi geç uyandım,aslında sabahın nurunda gözümü bi açtım da kalkamadım,bundan sonra sabahları erken kalkıp yürüyüşe cıkacam,çıkamazsam evde leslişu an misafir var salonda yattığı için yapamıyorum,koca kupa sade kahvemle geçmişi atlayarak okudum,birazdan mükellef karatay kahvaltımı yaparım,hepinizi seviyorum
bu arada takım 4. olmuş tebrik ederim,listeye giren arkadaşları da tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…