• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ablam çok yoğunum hiç tekefona bakamıyorum yeni yeni biraz gevşedi hayat annemden sonra hızla kilo aldım 79 gördüm sekiz görmeden döndüm :cry:
Başın sağolsun canım.
Anneciğin nurlar içinde yatsın. Allah sana ve yakınlarına sabır versin

Herkese mutluhaftasonları
Ben iki gün şehir dışındayım eskiler bilir @Habinar vardı onların yazlıkta
iki gün burda olacam sık olmasada girmeye çalışıcam

Sizi tanımıyorum ama annenizin rahmetli olduğunu okudum başınız sağolsun Allah size sabır versin annenizin mekanında cennet etsin

Bende menümü yazayım

Öğle
Bir domates bir salatalık
Bir haşlanmış yumurta
10 tane topi peynir

Akşam
Bir kase nohut çorbası
Üç kaşık pazı yoğurtlaması
Bir buçuk tane haşlanmış tavuk but
Acı turşu biberi

Su 2,5 litre spor 30 dakika leslie

moni moni Antepia27 Antepia27

Tebrikler canım başarılı bir menu

Ahunur geçen aylarda annesini kaybetti fatmanurum , yeni yeni kendini toparlıyor:KK43:.

Ayy canım bilmiyordum çok üzüldüm

Ablam çok yoğunum hiç tekefona bakamıyorum yeni yeni biraz gevşedi hayat annemden sonra hızla kilo aldım 79 gördüm sekiz görmeden döndüm :cry:

Başın sağolsun canım
Mekanı cennet olsun inşallah
İyi etmişsin canım buralara takılmak sana iyi gelir inşallah biraz kafan dağılır biraz kilo verirsin
Hoşgeldin canım özlemiştim seni
Sarayca aeben vero men buradayız
Bekleriz canım arada ziyaret imize

Herkese mutluhaftasonları
Ben iki gün şehir dışındayım eskiler bilir @Habinar vardı onların yazlıkta
iki gün burda olacam sık olmasada girmeye çalışıcam

Habinar selamlar canım bizde yazliktayiz
Kısada olsa bir degdeğişiklik iyi gelir İnşallah

Bugün düne göre daha iyi gibiyim en azından daha enerjik hissediyorum halbuki moralim bozuk olması bugün lazımdı bende anlamadım :D psikolojim bozuldu sanırım hahah :P
dün ne yedim ne ettim tam bilmiyorum karışık geçti bir menüm yok ama bugün daha düzenli geçecek inşallah :))

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 579. ETAP
10.TAKIM DERECELER

spor-smileyi-hareketli-resim-0331.gif

1. %2,26....... @Monaalizza :sampiyon::sampiyon::sampiyon::nazar:
2.%2,08........ divinity divinity :sampiyon::sampiyon::nazar:
3.%1,50........ @evinizinmimari
%C5%9Fampiyon.gif
:nazar:

SIRALAMA

Dumbledore>>%1
Miyaww_>>% 0,61
Ssy>>>0,52
Zhre_>>%0
Zerosima>>%-0,09
Guziss>>%-0,67

Yuppiii
Haftaya birincilik inşallah :halay:

Bide şu abla ve yaş muhabbetini boşverin ayol:21:
Şurda hepimiz can olduk birbirimize yaşın ne önemi var, ruhlar anlaştıktan sonra:KK28:
Bana ne demek isterseniz diyebilirsiniz:KK56:moni, ayşe, monicim
, ayşecim :süslü: hiç farketmez , burada yaş kavramı yok:KK36:
katılıyorum bana da özlem deyin ruhum genç ne de olsa:KK73::KK73::KK73:
Kızlar selamlar çok güzel başlayan tatilimiz hüsranla sonuçlandı kayinvalidem onun annesi ben hep beraber termal kaplıcaya gitmiştik pazartesiden bu yana yarın dönücektik anneanne düştü ayağını kırdı 85 yaşında kadın şimdi hastanedeyiz bir haftaya ameliyata alacaklar bende bu gece onlarla hastanede kalıyorum tuvalet işi biraz zorlu oluyor ne zaman eve geçerim bilmiyorum
aaa çok geçmiş olsun canım,inşallah cabuk şifa bulur
Ayy göremeyince merak etmiştim canım bu arada super vermissin
teşekkürler canım,aslında pazartesi kilom daha azdı,şişlik çok şu an
tebrik ederim canım
teşekkürler:KK54:
sen gençleri ezip geçersin, kaç yaşındasın acaba?
ayrıca yarışımız geçen haftanın kilosu baz alınacak, şimdiden 1,5 kg verdin yani :-)
tebrik ederim gayet güzel vermişsin 15 ponpon veriyorum sana:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
ezerim silindir gibi hatunum:KK70::KK70:47:KK8:ponpomlarımı çok sevdim teşekkürler,spor yaparken öyle hareketli olacam ben de:KK73:

günaydını yakaladım kızlar,:KK68:nihayet yoğunluk bitti,artık spor günleri başladı benim için:KK49::KK49:pert halde dün gece sızıp kalmışım tabi geç uyandım,aslında sabahın nurunda gözümü bi açtım da kalkamadım,bundan sonra sabahları erken kalkıp yürüyüşe cıkacam,çıkamazsam evde lesli:kusmuk:şu an misafir var salonda yattığı için yapamıyorum,koca kupa sade kahvemle geçmişi atlayarak okudum,birazdan mükellef karatay kahvaltımı yaparım,hepinizi seviyorum:KK200:
bu arada takım 4. olmuş tebrik ederim,listeye giren arkadaşları da tabi:KK31:

Back
X