- 28 Aralık 2009

- 22.502

- 87.430

- 798

Kuzum sadece resmi listenin sonuçlarını yapmışıtm ondan yoksunBen neden yokum ayşecim yüzdem 0.95 di oysaki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum sadece resmi listenin sonuçlarını yapmışıtm ondan yoksunBen neden yokum ayşecim yüzdem 0.95 di oysaki![]()
Hoşgeldin canım, başın sağolsunAblam seni görmek ne güzel
Başın sağolsun canım.Ablam çok yoğunum hiç tekefona bakamıyorum yeni yeni biraz gevşedi hayat annemden sonra hızla kilo aldım 79 gördüm sekiz görmeden döndüm![]()
Herkese mutluhaftasonları
Ben iki gün şehir dışındayım eskiler bilir @Habinar vardı onların yazlıkta
iki gün burda olacam sık olmasada girmeye çalışıcam
Kuzum sadece resmi listenin sonuçlarını yapmışıtm ondan yoksun![]()
Başınız sağ olsun Allah annenize rahmet eylesinAblam seni görmek ne güzel
Deneme süren bittiğinde kuzum. Belki haftaya bile olabilirsinHmmm peki ben resmi listede ne zaman yer alacam
Ahunur geçen aylarda annesini kaybetti fatmanurum , yeni yeni kendini toparlıyor.
Ablam çok yoğunum hiç tekefona bakamıyorum yeni yeni biraz gevşedi hayat annemden sonra hızla kilo aldım 79 gördüm sekiz görmeden döndüm![]()
Herkese mutluhaftasonları
Ben iki gün şehir dışındayım eskiler bilir @Habinar vardı onların yazlıkta
iki gün burda olacam sık olmasada girmeye çalışıcam
Deneme süren bittiğinde kuzum. Belki haftaya bile olabilirsinpaylaşımına, azmine ve kilo vermene bağlı olarak
![]()
İyiyim canım sen nasılsın![]()
Kayseriden günaydın![]()
Tanısı kuzum takimin en birinci hatunu olucam benhayaller ve gerçekler
![]()
YuppiiiCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 579. ETAP
10.TAKIM DERECELER
![]()
1. %2,26....... @Monaalizza
2.%2,08........divinity
3.%1,50........ @evinizinmimari![]()
SIRALAMA
Dumbledore>>%1
Miyaww_>>% 0,61
Ssy>>>0,52
Zhre_>>%0
Zerosima>>%-0,09
Guziss>>%-0,67

1.62boyum 10 kilo gitmesi şart gibi degilmi
Başınız sağolsunAblam çok yoğunum hiç tekefona bakamıyorum yeni yeni biraz gevşedi hayat annemden sonra hızla kilo aldım 79 gördüm sekiz görmeden döndüm![]()
katılıyorum bana da özlem deyin ruhum genç ne de olsaBide şu abla ve yaş muhabbetini boşverin ayol
Şurda hepimiz can olduk birbirimize yaşın ne önemi var, ruhlar anlaştıktan sonra
Bana ne demek isterseniz diyebilirsinizmoni, ayşe, monicim
, ayşecimhiç farketmez , burada yaş kavramı yok
![]()
aaa çok geçmiş olsun canım,inşallah cabuk şifa bulurKızlar selamlar çok güzel başlayan tatilimiz hüsranla sonuçlandı kayinvalidem onun annesi ben hep beraber termal kaplıcaya gitmiştik pazartesiden bu yana yarın dönücektik anneanne düştü ayağını kırdı 85 yaşında kadın şimdi hastanedeyiz bir haftaya ameliyata alacaklar bende bu gece onlarla hastanede kalıyorum tuvalet işi biraz zorlu oluyor ne zaman eve geçerim bilmiyorum
teşekkürler canım,aslında pazartesi kilom daha azdı,şişlik çok şu anAyy göremeyince merak etmiştim canım bu arada super vermissin
teşekkürlertebrik ederim canım
ezerim silindir gibi hatunumsen gençleri ezip geçersin, kaç yaşındasın acaba?
ayrıca yarışımız geçen haftanın kilosu baz alınacak, şimdiden 1,5 kg verdin yani
tebrik ederim gayet güzel vermişsin 15 ponpon veriyorum sana![]()
şu an misafir var salonda yattığı için yapamıyorum,koca kupa sade kahvemle geçmişi atlayarak okudum,birazdan mükellef karatay kahvaltımı yaparım,hepinizi seviyorumSenide ahumAblam seni görmek ne güzel