Bende katilmak istiyorm 80.9 kiloylaDİKKAT DİKKAT BAYRAMA KADAR 5 KG VERME YARIŞI YAPIYORUZ
tam 4 hafta var... ve istersek verebiliriz yarışımız geçen haftanın kiloları alınarak başlayacaktır.
katılımcılar
aeben /69.9////
@guziss35/74,5////
ozlemkartal /101,7/100,2///
Mor Vampirella /62.6////
gamze21 /72////
sara_28 /105,7////
@Sarayca/64.5/64,4/// hedef 59.4
@Zhre_ /97,2////
Antepia27 /110///
@Drdentist /70.9///
Kızlar yarışımızı unutmayın (bunu en çok kendime diyorum). Çok az kaldı . Başlangıç kilolarınız yazıyor. Bol bol spor yapalım. Yapmayanlari (beni) dürtelim bol bol.
BİR ÇOCUK DOĞDUĞUNDA BİR ANNE DOĞARMIŞ...
Ben anne olmasaydım eğer...
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeye...cektim.
Hamileliğİm esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
...
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.
Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.
Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.
Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!
Bu topiğim ilk sayfalarında @akrep33 tarafından yazılmış bir mesajdı çok hoşuma gitti paylaşmak istedim
İnşallah bende bu duyguları yaşarım
Abla hindistan cevizi yağını nerden aldın ben de almak istiyorum ama güvenemiyorum ki organik mi değil mi dyeKızlar diyetisyenim bu hafta şekersiz kremasız nescafe goldun içine bir çay kaşığı hindistan cevizi yağı ekleyip içmemi istedi bu yağın faydaları çok olmakla beraber yağ yakımını da hızlandırırmış ve metabolizmanın çalışmasına yardım edermiş
Bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim ben bu hafta deneyecem bakalım sonuçları nasıl olacak
Abla hindistan cevizi yağını nerden aldın ben de almak istiyorum ama güvenemiyorum ki organik mi değil mi dye
Okuyunca benim bile anne olasım geldi ne güzel bir yazı böyle
Abla hindistan cevizi yağını nerden aldın ben de almak istiyorum ama güvenemiyorum ki organik mi değil mi dye
Kızlar organikçi olarak söyliyim, üzerinde T.C Organik Tarım logosu olmayan ürünler organik değil. Bir ürünün organik olabilmesi için Organik Sertifikaya sahip olmalı.Büyük marketlerde ve aktarlarda var canım üzerinde yüzde yüz organik yazıyor güvenmekten başka şansımız yokki
Miyoşum kuzumm
Çok uzun süre izin istemiyorum bak döverimazcık hava değişimi verdim sana ona göre
Sanki gelmeyecekmişsin gibi yazmışsın neden ki
inşAllah saracım inşAllah sen ve tüm bebek isteyenlerBİR ÇOCUK DOĞDUĞUNDA BİR ANNE DOĞARMIŞ...
Ben anne olmasaydım eğer...
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeye...cektim.
Hamileliğİm esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
...
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.
Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.
Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.
Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!
Bu topiğim ilk sayfalarında @akrep33 tarafından yazılmış bir mesajdı çok hoşuma gitti paylaşmak istedim
İnşallah bende bu duyguları yaşarım
menün iyi gamzecim sabah akşam karbon yok sayılır lahmacunu tekafi etmişsinBu ara grubu ihmal ettim.yogun iş sebebi ile
Sabah
Yumurta
1 kk peynir
Domates
Biber
Yarım tost
2 lokma ekmek
Öğlen
1 buçuk lahmacun
Ayran
Aksam
9 gibi meyve uiucem sadece
Manti ve N**** (Siyahi) fazladan olmuş kaç tn aceba ?iyi akşamlar kizlar bugünkü menümü paylasayim sabah 10 da
domates
k.k.kadar peynir
2 dilim kepek ekmek
öylen 1 de
nescafe ikisi bir arada
negru bisküvi
saat 4 de
bir fincan cay
1 armut
aksam 7 de
mercimek corbasi
taze fasulye
2 yemek kaşığı mantı
gün icinde 2 lt su
Kız gelirim bile demiycen çünki gitmiycem
Tamam ablamm.
Yok yok gelirim canım.
Saram güzel kilo vermene hiç şaşırmıyorum hemde yağdan . Nedenmi ? Çünki hem bol bol yiyorsun hemde cizsiz saglıklı karbon azBende menümü yazayım
Sabah
Bir fincan şekersiz zerdeçallı süt
Bir nektarin
Öğle
Bir domates bir salatalık
Bir haşlanmış yumurta
Üç tane közlenmiş yeşilbiber
Bir tutam maydanoz
5 tane topi peynir
Ara
Bir tane sade activia
Bir tane sade maden suyu
Ara
Bir fincan şekersiz kremasız neskafe gold
Hindistan cevizi yağlı
Akşam
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kabak haşlama
Bir porsiyon kara lahana çiçeği kızartması iki yemek kaşığı zeytin yağıyla granit kızartma tavasında kızarttım çok hafif oldu
Su 2,5 litre oldu yatana kadar üç olur
Spor 30 dakika leslie
moni Antepia27
menün iyi gamzecim sabah akşam karbon yok sayılır lahmacunu tekafi etmişsin
Yinede 1 tn yeterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?