- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Dondi yazınca dondurma olduğunu anlamadıkMenüm
Sabah
1 dl tb. Ekmek
Omlet , peynir
Dom-sal-bip
2 zeytin
Öğlen
Kıymalı yeşil fasulye
Yogurt
Ara 2 ısırık çiğköfte
Akşam
1dl ekmek
Kabaklı semizotu yemeği
Çorba kş, kadar dondi .
30 dk yürüyüş
2 lt su
Allah gönlüne ferahlık versin canımHerkese iyi akşamlar.Kusura bakmayın 2 gündür yeterince aktif değilim.Ancak özel hayatımda kaldıramayacağım dediğim şeyler yaşadım.Biraz toparlanmadan takıma gelmek istemedim enerji düşürmemek için.Biliyorum takım kuralları sabittir ve benim yaşantım da bahane değil.Tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum bu durum tekrarlanmayacak.Ve cuma günleri için bu saatten sonra tüm yarışmacılara rakip oluyorum.Sizleri çok seviyorum
Yok artikkkkkkkknegru bir paketi yedim
acikmistim canım da tatli cekiyordu
Ne mutlu canımAlışveriş yaptim. 38 beden etekler hep oldu. Üstlerde 40 beden hep bol geldi. . Öyle güzel ki . Nisan alışveriş ı yaptığım mağazalar dan 6 sene sonra aynı bedende aliseris keyfi güzeldi.Dönünce umarım veremeyecegim kilolarla dönmem . Ve lütfen sevgili takımım hepinizi mezun olun. Mezun olunan kiloda alışveriş yapmak . bu beden Size olmaz diyen eşiniz é tezgahtara rağmen giyinip çıkıp bak oldu diyebilmek keyfi gibi yok .
Hepiniz in bu hazzı yaşamasını istiyormm
Kabine girip aynaya bakıp yazık !!Aman allahım deyip o etekler é pantolon lara giremedigm günleri hatırladikca atri bi keyif aldım. Umarım yazdıklarım biraz motivasyonunuza yardimci olur. Kaçamak yapmadan istikarli bi takım yolculugunuz olsun. Herkse selamlar
Kafani toparlayıp gel, uzatma olurmu
Şükürler olsun öyle yoksa ne yapardim çikolata yok tatli yok eee bide kahve olmasa ne kotu olurdu demi yavvv
Yasin kac
rabbim gönlüne gore versin inşallah tez zamanda hayırlısı ile saglikla gelsin minnak mucizelerin ..
allah'ım guzel allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah senin icinde ol desin inşallah nurundan hayırla sağlıkla bebis nasip etsin
Insallh canım Rabbim isteyen herkeze bizde nasip etsin
Herkese iyi akşamlar.Kusura bakmayın 2 gündür yeterince aktif değilim.Ancak özel hayatımda kaldıramayacağım dediğim şeyler yaşadım.Biraz toparlanmadan takıma gelmek istemedim enerji düşürmemek için.Biliyorum takım kuralları sabittir ve benim yaşantım da bahane değil.Tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum bu durum tekrarlanmayacak.Ve cuma günleri için bu saatten sonra tüm yarışmacılara rakip oluyorum.Sizleri çok seviyorum
Benim bugünkü menüm
Sabah limonlu su 1 bardak
Kahvaltı
2 bardak cay 1 şekerli
Zeytin 2 adet
Peynir 4 dilim ekmek 2 dilim
otlu Omlet
Domates salatalık
Öğle yemeği
Bakla 3 kaşık 3 dilim ekmek biber kızartması 3 çatal
Aksam
1 dilim ekmek
5 dilim patates
2 bardak cay
Çekirdek
2 top dondrma
Amin canım.Allah isteyen herkese nasip etsin
Sabah
Serce parmagim kadar ekmek
Domates yesil biber
Kk peynir
2 bardak yesil cay
Kucuk dilim brie peyniri
Ara
Kahve 2
Oglen
1 kaşik bulgur
Parmak kadar tavuk
1 kase yogurt
Aksam misafirlikteydik
1 kase yogurt corbasi
2 . Kaşik bulgur
1 parca tavuk
1 dillim karpuz
Salata
3 kucuk patates (turkcesini bilmiyorum ama kucu cevizden kucuk patates)
1 su boregi (bu olmadi)
Aksam
1 bardak cay 1 dilim ciz (evlilik yildojumumuz diye yedim ne yazikki)
Su 2 lt geckin
Spor nenyazikki yok, davete gittigimiznicin zumba dersiki kacirdim.
Ama oglen buyuk temizlik yaptim
Alışveriş yaptim. 38 beden etekler hep oldu. Üstlerde 40 beden hep bol geldi. . Öyle güzel ki . Nisan alışveriş ı yaptığım mağazalar dan 6 sene sonra aynı bedende aliseris keyfi güzeldi.Dönünce umarım veremeyecegim kilolarla dönmem . Ve lütfen sevgili takımım hepinizi mezun olun. Mezun olunan kiloda alışveriş yapmak . bu beden Size olmaz diyen eşiniz é tezgahtara rağmen giyinip çıkıp bak oldu diyebilmek keyfi gibi yok .
Hepiniz in bu hazzı yaşamasını istiyormm
Kabine girip aynaya bakıp yazık !!Aman allahım deyip o etekler é pantolon lara giremedigm günleri hatırladikca atri bi keyif aldım. Umarım yazdıklarım biraz motivasyonunuza yardimci olur. Kaçamak yapmadan istikarli bi takım yolculugunuz olsun. Herkse selamlar
Bizde eşim evdeyken yer sofrasıEvet evde de yer sofrasında yiyoruz alışkanlık masada yiyemiyorum
Dom- domates , sal-salatalik ... bip neyMenüm
Sabah
1 dl tb. Ekmek
Omlet , peynir
Dom-sal-bip
2 zeytin
Öğlen
Kıymalı yeşil fasulye
Yogurt
Ara 2 ısırık çiğköfte
Akşam
1dl ekmek
Kabaklı semizotu yemeği
Çorba kş, kadar dondi .
30 dk yürüyüş
2 lt su
Ben anlamamıştım senin mesajı okuyana kadarDondi yazınca dondurma olduğunu anlamadık
Benim uykum kaçtı gece 2 de yattım sabah 6 da kalktımHaydi iyi geceler, göz kapaklarımla savaşıyorum ve teslim oluyorum
GunaydinGünaydın kızlar
Evet saracım bencede akşam ekmek olmamalıydı menümdeMenün güzel canım ancak akşam ekmek yeseydin keşke
oyyyy deryacım niyetin kilo almak sanırımBenim bugünkü menüm
Sabah limonlu su 1 bardak
Kahvaltı
2 bardak cay 1 şekerli
Zeytin 2 adet
Peynir 4 dilim ekmek 2 dilim
otlu Omlet
Domates salatalık
Öğle yemeği
Bakla 3 kaşık 3 dilim ekmek biber kızartması 3 çatal
Aksam
1 dilim ekmek
5 dilim patates
2 bardak cay
Çekirdek
2 top dondrma
ÇaktırmaDondi yazınca dondurma olduğunu anlamadık
Fazladan bitek kızartma ve 3 dilim ekmek var bu aralar zor tutuyorum kendimioyyyy deryacım niyetin kilo almak sanırım
Bu menüyle değil kilo bermek sabit kalman bile zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?