Çok geçmiş olsun canım, hayat işte.Kızlar hepinize ıyi günler tam tatilden döndük kayınpederim o gece kalp krizi geçirmiş ertesi sabah hemen memlekete gittik ameliyata aldılar 2 gün yoğun bakımda kaldı şimdi daha iyi daha da genç aslinda bi hastalığı da yoktu
baya yol üstüne bi de bu stres çok yiprandik
Ben bilinçli bırakmadım yani grubu kızlar eşim kalcak bugün biz akşamüstü uçakla dönecez evimize inşallah çocukla perişan olduk arada
Inşallah canım benim çok sagolasinGeçmiş olsun dore . Geçer gider inşallah.
Saol canim benim gerçekten monicim aynen dediğin gibi hayat iste okadar garip ki bir saat sonrasına bile plan yapamıyorsun buarada senden ve tum grup arkadaslarimdan ozur dilerim çok fazla paylaşım yapamadım ama artık azami bi şekilde dikkat etcemÇok geçmiş olsun canım, hayat işte.
Şimdi isim bitti pijamalarla oturuyorum. Doğalgazı açmaya gelecekler ama hala ses seda yok.Saol canım benim toparlanirim inşallah ya sadece yol stres felan biraz yordu ama tatilde dahil hiç abartmadım yani çok şükür bakalim inşallah bayrama kadar hedefin altına bile inerim
Buarada sizede çok geçmiş olsun sen de baya aksilik yaşamışsın tatilde ya hiç planladgmiz gibi olmuyo demi hayat mutlaka bi aksilik çıkıyor şimdi nasi gidiyo tatil az da kaldı döneceksin demi
Amin canım.Aynen canım.. Ben epey çok karamsarlık yaşadığım dönem çok oldu. Tam bu son şansımız dediğimi anda Rabbim nasip etti.. Kızım şimdi 3,5 yaşında.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Bu arada 7. takımdayım listeye de girdim.. Kilo verip 2. düşünüyoruz. Bakalım inşallah olur..
Hoşgeldin neslişimaleykümselam ablacım nasılsın? Nasıl gidiyor. Ben de seni gördüm de girdim.. İş yerinde de okurken sayfa aşağıda açık bıraktım..
Nasıl gidiyor geri dönmüşsün.. diyete devam sanırım..
Abla Neslihan benim bu forumdaki en eski arkadaşlarımdan biriAmin canım.
Allah hayırlı uzun ömür versin bebişine
Hoşgeldin neslişim
Abla Neslihan benim bu forumdaki en eski arkadaşlarımdan biri
İstanbul'da bulusacaktik kısmet olmadıya o arkadaşım işte
Herşey güzel olur inşallah tatlım
Çok mutlu ol
Hımmmm, anladım. Memnun oldum canimHoşgeldin neslişim
Abla Neslihan benim bu forumdaki en eski arkadaşlarımdan biri
İstanbul'da bulusacaktik kısmet olmadıya o arkadaşım işte
sağol canım benim allah razı olsun çok teşekkür ederim.Canım kızının doğum günü kutlu olsun.
53 iyide buçuk ne
teşekkürler canım benim inşallahHayırlı yaşlar olsun kuzuya
Evet canım kısa bir aradan sonra burdayım
Seni gördüğüme çok sevimdim ...
Saracım neslişle tanışıklıgımız uzun yıllara dayanır. Bildim bikeli hep bebiş istersi, bebiş özlemi okadar çoktuki bazan onu karamsar görürdüm çok kızardım.
Hamdolsunki sabrının mükafatını aldı . İnşallah sen ve senin gibiler annelik duygusunu tadacak inşAllah .
Kızlar hepinize ıyi günler tam tatilden döndük kayınpederim o gece kalp krizi geçirmiş ertesi sabah hemen memlekete gittik ameliyata aldılar 2 gün yoğun bakımda kaldı şimdi daha iyi daha da genç aslinda bi hastalığı da yoktu
baya yol üstüne bi de bu stres çok yiprandik
Ben bilinçli bırakmadım yani grubu kızlar eşim kalcak bugün biz akşamüstü uçakla dönecez evimize inşallah çocukla perişan olduk arada
Çok saol canım benimGeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin kayınpederine
Hangi sehirdeydin?Çok sıcak yeminlen oturduğum yerden ter sırtımdan akıyor
Nisan düğün arası gerçekten çok sancılı geçen bir dönem herkes herseyde söz sahibi oluyor her kafadan bi ses cikiyor ben çok yorulmuştum o dönem umarım bi an önce herşey yoluna girer musmutlu bi evliliğin olur tatlimAminn inşallah bilmiyorum valla nasıl olacak bu sıralar sıkıntılı hep
Geçmiş olsun canm allah sifa versunGeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin kayınpederine
Nisan düğün arası gerçekten çok sancılı geçen bir dönem herkes herseyde söz sahibi oluyor her kafadan bi ses cikiyor ben çok yorulmuştum o dönem umarım bi an önce herşey yoluna girer musmutlu bi evliliğin olur tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?