Gel bide bana sor sanki aynı gibiyim bi değişiklik görmüyorum vücudumdaÇok güzel vermişsiniz :)
Merhabalar arkadaslar.Deryagundz tebrik ederim guzel vermisin.Geçen hafta 81.2
Bu hafta 80
Fark 1.2
1nci sayfada yaziyo şartlar katılmak istiyorsan orayı önce oku sonra karar anı ver kaptan ilgilenir seninle canımMerhabalar arkadaslar.Deryagundz tebrik ederim guzel vermisin.
Araniza katildim ama hangi gruba katilacagimi bilemedim Butun gruplarin sartlarini bulamadim.Bana yardimci olur musunuz?
Divinitye kahvaltıya geldik. Abla bak zerosima dedi.ben ne dedim biliyonmu?
En doğru cevabı kaptanımız verir canım.Merhabalar arkadaslar.Deryagundz tebrik ederim guzel vermisin.
Araniza katildim ama hangi gruba katilacagimi bilemedim Butun gruplarin sartlarini bulamadim.Bana yardimci olur musunuz?
Oyle hergun 3-5 kere msj yazamam,gun boyu neler yedim ayrintili yazamam.Daha dogrusu yazamadigim olur.O zamanda kuralin disina cikmis olurum.Ne yapmaliyim lutfen yardimmm
Doğru hesapladıysam yüzden 0.92Hahahhaha sinirlenince cok tatlisin abliss.
Benım telefon acilmiyor yani anca KVnınkınden giriyorum .
Gecen Cuma, 97.2 kg
Suan: 96.3 kg
Benim yuzdemi hesaplaya bilirmisiniz arkadaşlar benim cikmam lazim simdi
Gel bide bana sor sanki aynı gibiyim bi değişiklik görmüyorum vücudumda
Divinitye kahvaltıya geldik. Abla bak zerosima dedi.ben ne dedim biliyonmu?
Hmm çok güzelmiş.
Divi aynenböyle, yüzü görünmüyorki dedi. Bende fiziğine dedim canım zaten dedim.
Çok güzel fiziğin var tatlım
Saol bitanemGeçmiş olsun canım
Ay teşekkür ederim valla bende özledim burayı ❤❤❤Tekrar geçmiş olsun hemşerim. Gözüm aradı seni
Üzülme mortim 300 gr da iyi hiç verememek yada artı çıkmaktan iyidirGeçen hafta 70.5
Bu hafta 70.2
Fark 0.42
Bu hafta 69 görürüm diye çok umut etmiştim moralim çok bozuk
Kolay geldin kuzumKilo veren herkesi tebrik ederim harikasınız akşama listeye bakacağım :) hafta başı misafirim geliyor temizlik alışveriş vs ile uğraşıyorum:)
Ay aylin hanımcım mesajını okuyunca bi gülümsedimMerhabalar arkadaslar.Deryagundz tebrik ederim guzel vermisin.
Oyle hergun 3-5 kere msj yazamam,gun boyu neler yedim ayrintili yazamam.Daha dogrusu yazamadigim olur.O zamanda kuralin disina cikmis olurum.Ne yapmaliyim lutfen yardimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?