SaBende zehra canım bende memnun oldum
Daha benim gözüme evlilik zor geliyor çocuk hemen düşünmüyorum tabi kısmet ama bilemiyorumhemen yapma bence daha iyi oluyo
teşekkürlerr canım benim bana motivasyon oldunolsun canım hiç kilo almamaktan iyidir sabit olmak kaldı ki senin aman aman bir kilon yok kilo fazlası olanlar ilk zamanlarda fazla kilo verir bunu unutma unutma ki moralini bozma
Sara bacım tebrikler
Umutcum zaten kilon yokmuş bencede üzülmeteşekkürlerr canım benim bana motivasyon oldun
bundan sonra aksamlari yürüyüşe cikacagim birde suyu fazla tuketirsem iyi olur..
bayrama kadar iyi kilo versem bayramda sabit olsam cok guzel olur
Napıyon pisicik?Şansınız bol olsun canlar. ❤❤
Bu arada zerom gayet güzel fiziğin kuzum kugu gibi bir gelin olacaksın inşAllah.
teşekkürlerr canım benim :)Umutcum zaten kilon yokmuş bencede üzülme
Zananlada istediğin kilona gelirsin, senin kilonu çogumuz hayal dahi edemiyoruz
teşekkürlerr canım benim bana motivasyon oldun
bundan sonra aksamlari yürüyüşe cikacagim birde suyu fazla tuketirsem iyi olur..
bayrama kadar iyi kilo versem bayramda sabit olsam cok guzel olur
Sara bacım tebrikler
Napıyon pisicik?
Aeben ben de senin gulumsedigine gulumsedimAy aylin hanımcım mesajını okuyunca bi gülümsedim.
Geçen cuma 113.3
P.tesi 110.7
Bu cuma 110.6
İlk kilo bildirimi benden gelsin
Geçen hafta 69
Bu hafta 68,4
Fark 0,6
Yüzde %0,87
Geçen hafta:68.7
Bu hafta : 68
Fark:0,7
Yuzde: %1.16
Geçen hafta çok.vermistim ama yeni başladım içindi. _700 Gr beni mutlu etti
Herkese bol eksili gunler
bir kilo bildirimide benden gelsin
Geçen hafta : 104,7
Bu hafta : 102,4
Fark : - 2,300
Yüzde : 2,20
Bende bildireyim kilomu,
Geçen hafta 55
Bu hafta 54
Fark 1
Yüzde % 1,81
Aslında daha az çıkardım bence ama sabah uyuya kaldım kalkar kalkmaz tartıldım lavabo bile gitmedimama bence daha eksiğim haftaya göreceğiz artık farkı :))
Maşallah gelin hanıma
Bu arada foton süpersin canim
Yani kacamakmi yapiyimÜzülme mortim 300 gr da iyi hiç verememek yada artı çıkmaktan iyidir
Birde takdik değiştir hafta sonları az gevset ipi yahut bir öğün fazla ye, bi şaşırsın rutinden çıksın bünyen.
Bende aslında öyleyim sürekli kaçamaksız diyet yapınca duruyor kilo verimi
Bak yine sırlarımı paylaşıyorum mortiyle yahu
Durum 2-1
Yarış devam 65 olana kadar
İlk sayfada form var aylin bacı doldur buraya kopyalaAeben ben de senin gulumsedigine gulumsedimcnm.Eveeet simdi yardim zamani.Kaptaniniza ozel msj attim.Siz takima girin arkadaslar yardimci olur dedi.Bugunde cuma.Simdi ne yapicam.Kilomu yazmakla mi baslicam.Aranizda olmak icin sabirsizlaniyorum.Biraz azimliyimdir de.Burasi baya bi hareketlenicek bence.8 sene once 140 kilo olan biri olarak soyluyorum.
Bence hafta sonu birgün fazlaca ye ama akşam değil gün içinde .Yani kacamakmi yapiyim
Sabah limonlu sıcak su
Öğlen yeşilçay
Günlük 3 lt su
Bunlar rutinlerim
Daha ne ekleyebilirim diye kafa patlatıyorum
Aeben ben de senin gulumsedigine gulumsedimcnm.Eveeet simdi yardim zamani.Kaptaniniza ozel msj attim.Siz takima girin arkadaslar yardimci olur dedi.Bugunde cuma.Simdi ne yapicam.Kilomu yazmakla mi baslicam.Aranizda olmak icin sabirsizlaniyorum.Biraz azimliyimdir de.Burasi baya bi hareketlenicek bence.8 sene once 140 kilo olan biri olarak soyluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?