Nişanlıyım canım daha evlenmedim
Şuan kaç kilosumSimdi kac kilosunuz? Bu arada ben ilk sayfaya baktim form yok.Kurallar,uyelerin kilolari vs yaziyor.Uufffff ya su isleri bi halletseydim.Hic sevmem boyle teknoloji islerini
yok tızım 400 gr fark attın sen banaama olsun kilolar gitsinde önemli olan o
yemin et
yolunuz açık olsun canım kazasız belasız yolculuklar dilerim
Simdi kac kilosunuz? Bu arada ben ilk sayfaya baktim form yok.Kurallar,uyelerin kilolari vs yaziyor.Uufffff ya su isleri bi halletseydim.Hic sevmem boyle teknoloji islerini
Yaşıda yaşına uygunmuş fatmam
Lakinnn kilosu uymadı.
Canım yine tutarım bayrama kadar gelirim insallahnem çok fazla burada canım o daha kötü etkiliyo her taraf yapış yapış
seni tanıdığıma hiç pişman değilim olmakda istemiyorum sevgili rakibem
mutlu yıllar dilerim canım
alışveriş merkezinde ayran aşı haaaa helal valla
sizede mutlu yıllar dilerim
heeee çok istiyom tabi rakip de olsakda kilolu olup hasta olmanı istemem bikerem ben duygulu biriyim taam mı
dün çok güzel bir gece geçirdik eşimle yemekti sinemaydı derken eve gelincede uyumak istedik
sen nereye gidiyon hani bayram hedeflerinin listesini sen tutacaktın
var diyeti bozma yapmak istemiyorum da ne demek kilolu olmak hoşunamı gidiyor hiç bişey için olmasa bile sağlığın için ideal kiloda olmalısın
Deneme sürecin bitmedi henüz kuzum
Dikkat et kendine çok yormaAy var ya bir içim geçmiş dükkanda nasıl yorgunumm ben yaa
Hakettin kuzum, hayırlı olsun
6 dan sonra sadece suyu kabul ediyorum.Diğerleri güzel beğendimmiyi akşamlar kizlar bugünkü menümü paylasayim sabah 10
1 armut
oylen 1 de az tuzlu zeytin
k.k. kadar peynir
yarim simit
saat 4 de
armut
yarim fincan cay
aksam 7 de
patates yemeği
salata
melemen
bir dilim ekmek
saat 9 da
bir fincan cay
bir gofret
cekirdek tuzsuz
gün icinde 3 buçuk lt su ictim
Maşallah o kiloya dussem acep nasıl görünürüm diye kendimi merak ettimBende bildireyim kilomu,
Geçen hafta 55
Bu hafta 54
Fark 1
Yüzde % 1,81
Aslında daha az çıkardım bence ama sabah uyuya kaldım kalkar kalkmaz tartıldım lavabo bile gitmedimama bence daha eksiğim haftaya göreceğiz artık farkı :))
Güzel ve dengeli bir menü, su ve sporda harikaNeyse ben yinede menümü yazayım
Sabah yok
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak ton balıklı salata
Ara
Bir tane sade activia
Üç tane kayısı
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu haşlanmış taze fasulye
İki parça haşlanmış tavuk
Su 3 litre spor 30 dakika leslie 30 dakika yürüyüş
Hosgeldin. .simdi kac kilosunAeben ben de senin gulumsedigine gulumsedimcnm.Eveeet simdi yardim zamani.Kaptaniniza ozel msj attim.Siz takima girin arkadaslar yardimci olur dedi.Bugunde cuma.Simdi ne yapicam.Kilomu yazmakla mi baslicam.Aranizda olmak icin sabirsizlaniyorum.Biraz azimliyimdir de.Burasi baya bi hareketlenicek bence.8 sene once 140 kilo olan biri olarak soyluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?