- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
Cnm su an 82 ye kadar ciktim.Psikolojim cok bozuldu.10 ayda 78 kilo verdim.140 dan 62 kiloya dusmustumŞuan kaç kilosum
Aylincim hoşgeldin canımCnm su an 82 ye kadar ciktim.Psikolojim cok bozuldu.10 ayda 78 kilo verdim.140 dan 62 kiloya dusmustum
Hey maşallah özel bi yönteminiz var mi? Nasıl verdiniz 10 ayda okadar kiloyu harika bir metabolizmaniz varmış demekki sadece degerlendirilmeyi bekliyormuşCnm su an 82 ye kadar ciktim.Psikolojim cok bozuldu.10 ayda 78 kilo verdim.140 dan 62 kiloya dusmustum
Yok cnm yanlis okumadin.10 ayda 140 kilodan 62 kiloya dustum.Toplam 78 kilo verdim ama su an 82 kiloyum..Yanlış okumadım demi ?
10 ayda 70 kilomu verdin aylin bacımmaşallah diyim ...
Sagol cnm tsk ederim.78 kilo verdimYanlış okumadım demi ?
10 ayda 70 kilomu verdin aylin bacımmaşallah diyim ...
Maalesef 20 kilo aldim 82 kiloyum cnmŞuan kaç kilosum
Kahvaltı yerine süt ve incirin özel bir sebebi var mı canımKilo veren arkadaşlarımızın hepsini tebrik ediyorum
Bugünkü menümü yazayım
Sabah iki incir bir bardak süt
Öğlen fırında (kizartilmamis) karnıyarık cacık
Akşam yayla çorbası salata
Su 3.5 litre
Spor 1050 adımmoni
Hosbuldum mavilim.Su an 82 kiloyum.20 kilo aldim.Yine 62 kiloya dusmem lazi.28 beden giyiyordum simdi basenden yukari cikmiyor.Cok mutsuzum.Hosgeldin. .simdi kac kilosun
İlgimi çekti 10 ayda 78 kilo nasıl verdin? Mide ameliyatı mı?Cnm su an 82 ye kadar ciktim.Psikolojim cok bozuldu.10 ayda 78 kilo verdim.140 dan 62 kiloya dusmustum
Ben yine aciktim gideyim de yatayim en iyisi
Herkese iyi geceler hepiniz seviliyorsunuz
Aman monicim canimcim yazmis bak gormeden yatacaktimKahvaltı yerine süt ve incirin özel bir sebebi var mı canım
Diğer öğünlerin güzel
İncir ve süt seçimin çok mantıklı ve güzel olmuşAman monicim canimcim yazmis bak gormeden yatacaktim
Kaptanım sabah tartıldım sonra diş randevum vardı hemen çıkmam gerekti kahvaltı yapcak vaktim olmadi o an onlar denk geldi
Hosbuldum cnm kaptanim.Yazdigina cookk sevindim tatlim.Yarindan itibaren yarismaya katiliyor muyum bende.Aylincim hoşgeldin canım
Teşekkürler tatlı monimmİncir ve süt seçimin çok mantıklı ve güzel olmuş
Evet canım takımda deneme sürecinde ki üye olarak başladın bileHosbuldum cnm kaptanim.Yazdigina cookk sevindim tatlim.Yarindan itibaren yarismaya katiliyor muyum bende.
Yok bir tanem.2010 da mide kucultme ameliyati oldum.Ama sadece az yemek yetmiyor.Cok spor yaptim,aerobik yaptim,bisiklete bindim.Marketten ligt urunler alirken ligtlarin en dusuk kalorilosini okuyup aliyordum vs.Hey maşallah özel bi yönteminiz var mi? Nasıl verdiniz 10 ayda okadar kiloyu harika bir metabolizmaniz varmış demekki sadece degerlendirilmeyi bekliyormuş
Evet cnm mide ameliyati oldum.Mide vki ye gore kucultuluyor.Benim vki 54 du ve midemin %85 i laparoskopik alindi.Bu op un bazi kurallari var.Bunlara uymazsan mide 5 yil sonra eski haline geliyor.Mideyi disari almislar esnetmisler bir futbol sahasinin yarisi kadar olmus.Yani mide cok nankor bir organİlgimi çekti 10 ayda 78 kilo nasıl verdin? Mide ameliyatı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?