- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
1 günmü desem yarım günmü desem.Senin tatil bittimi gezegen bacım
Ne bilim
haklısın canm ama 2 yada 3kasik anca yiyorum.ama dikkat ederim sagol canm
Kaç kilosunArkadaşlar gurupta var mi bana rakip acaba.rakibem olsa
HoşgeldinYAşım 29
Boyum 1.60
Güncel kilom 70,5 Doğum kilolarımı veremdim bebeğim 8aylık şimdi
Hedef kilom 60
Daha önce 7.takımdaydım 3kilo vermiştim.daha sonra katılım sağlayamadım pek.Uzun bi ara verdim
Evet, birinden kurtuldunYa sorma bende bugün kaynanama gidiyorum
Kadın ben yedikce mutlu oluyor
Yürüyerek gidiyim en azından öyle kurtariyim dedim ama aşırı sıcak
Yürümek imkansız
Direnebildigim kadar direnecegim yememek için
Bugunude atlatiyim artık evimdeyim
Cumaya kadar kabak yemeği, kabak çorbası ,yoğurtlu kabak falan düşünüyorum
Sanırım hedef kilonun yüzde 80 ini verdiğin zaman mezun olabiliyorsunkızlar listede mezun olanacak yaş nasıl hesaplanıyor bir formülümü var yoksa kendimizmi belirliyoruz
Sanırım hedef kilonun yüzde 80 ini verdiğin zaman mezun olabiliyorsun
Aranızda çocuk tedavisi gören varmı
Ben bi şey sorcaktim fikrini almak istedi.var ben tedavi görüyodum ama şimdi kilo vermek için ara verdim
Ben bi şey sorcaktim fikrini almak istedi.
Biraz da olsa anlarsın beni 2 sendir evliyim 5 aydır tedavi görüyorum hiç bi sorunum da yok rahim filminde sağ tüpün kapalıdır açıldı bu ay doktor 2 3 ay verelim yada asilama yapıp sonra ara verelim dedi sence ne yapmaliyim?var ben tedavi görüyodum ama şimdi kilo vermek için ara verdim
Biraz da olsa anlarsın beni 2 sendir evliyim 5 aydır tedavi görüyorum hiç bi sorunum da yok rahim filminde sağ tüpün kapalıdır açıldı bu ay doktor 2 3 ay verelim yada asilama yapıp sonra ara verelim dedi sence ne yapmaliyim?
Rahim filmiyle bakıldıbiraz değil çok iyi anlıyorum senihistereskopiylemi açıldı eğer histereskopi yapıldıysa ilk iki yada üç ay içinde tüp bebek yada aşılama yapmalısın ki tutunma şansı bu operasyondan sonra daha fazla olur ama yinede en iyisini doktorun bilir ve senin kendini hazır hissedip hissetmediğin çok önemli canım hangi doktora gidiyosun
Benim düşüncem bir kez asilama deneyip eğer olmazsa sonra ara verp tekrar denemekRahim filmiyle bakıldı
İstanbul fatih de Aken diye özel bir klinik var doktor fahri ender
Rahim filmiyle bakıldı
İstanbul fatih de Aken diye özel bir klinik var doktor fahri ender
2 defa rahim filmi çekildim ilkinde açılmadı ikincide bu dokturun yanında çektim açıldıRahim filmi sırasında mı açıldı tüpün
Benim düşüncem bir kez asilama deneyip eğer olmazsa sonra ara verp tekrar denemek
20 esim de kararsız bana bıraktıeşinle ortak karar verin canım ikinizde istiyorsanız aşılamayı deneyin bişey kaybetmezsiniz yaşın kaç bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?