Gamzecim kabak sogan domato azda bulgurla sebzelerle yapılan bir çorba sanırım . Nette dilara kocak vicdan çorbası yazarsan çıkıyor bende tam net bilmiyorum . Yarın iyce bakıp yapıyım dedim inşTarifini banada verin çok ihtiyacım var
Gamzecim kabak sogan domato azda bulgurla sebzelerle yapılan bir çorba sanırım . Nette dilara kocak vicdan çorbası yazarsan çıkıyor bende tam net bilmiyorum . Yarın iyce bakıp yapıyım dedim inş
Evet gamzecim
Sara bu haftada birinci canimmAyy ben bayılırım bu kadar az yersem
çok fazla zaten bacım mesela ben nane bulamıyorum burda dereotu maydonoz soğan domates kapya bibebr bulgur yada bugday haslanmış ekliyorum.tabi eskiden kaç zamandır yapmadım.
Ben bu kadar yeşillik koymayı düşünmüyorum . Ana malzeme kabak sogan olsun yeter bana
Ben bu kadar yeşillik koymayı düşünmüyorum . Ana malzeme kabak sogan olsun yeter bana
İnanmammmm artı falan değilsin beni kandırıyon ortimYarın şu kabak çorbasına niyetlendim mortimden kopya çekeyim ya değilse artıyım çokk
İyi geldi ama artık çok yorulduğumu hissediyorumAfiyet olsun. Üstüne yürüyüş iyi gelmiştir.aeben diviyi ispiyonlayim
Hava almaya çıkmıştıkÇorbanın üstüne yürüyüş yaptığını ben söylemedim tamammı
Vitamin olsun ortim
Napayım yane bende yr. Pide üstüne yürüyüş yaptım
Piki ifinimUmutsuz vaka değilsin evet ben seni tutuyorum
Hoşgeldinizslm arkadaşlar ....sonunda geleebildim.
İnternette videodan yapılışını izleyerek yaptım canımTarif versen bizde yapsak vicdan çorbası
Bende 3 lt su içiyorum ama banamisin demiyorafedersiniz kizlar ama sunu soyleyeyim suyu 3 lt ye cikarttim bagirsaklarim calismaya basladi ve kilomda fark etti
armut da ye canım suyun beraberinde faydasini görürsünİnanmammmm artı falan değilsin beni kandırıyon ortim
İyi geldi ama artık çok yorulduğumu hissediyorum
Hava almaya çıkmıştık
Vitamin olsun ortim
Piki ifinim
Hoşgeldiniz
İnternette videodan yapılışını izleyerek yaptım canım
Dilara koçak vicdan çorbası yaz cikiyor
Bende 3 lt su içiyorum ama banamisin demiyor
Tamam canım cok sagol deniycem inşallah cumaya kadar etki ederarmut da ye canım suyun beraberinde faydasini görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?