Teşekkür ederim canm.evde değilim akşam yemeği az fazla kaçtı ama toplucamMenün iyi habibecim afiyet olsun
Canm bu vicdan çorbası nasıl olyoBugünkü menüm
Sabah: 1 bardak elma sirkeli ballı sıcak su
Kahvaltı : peynirli omlet
5 zeytin peynir
Domates salatalik
3 bardak şekersiz çay
Ara: 1lt sassy su
2 kase vicdan çorbası
Akşam: 1 kase vicdan çorbası
1 parça göğüs
Sumaklı soğan salatası
Çok az uzum
Su: 2.5 lt
Spor : 5097 adım
@aeben
Hoşgeldin canım, birilerinin gözleri yollarda kaldıslm arkadaşlar ....sonunda geleebildim.
Buldukmu 47 yiHoşgeldin bacım
Başta anlaşalım her iki mesajının birinde yaşlıyım ben demiycen
Sarayca bak kim geldi
Gözün aydın olsun canım, minikler özlemiştir seni. Benimde torunlar artık gelin evinize diyorlarIyi geceler hanımlar.
yasom7272 Hoşgeldin çok sevindim seni gördüğüme. Iyi ki geldin sakın gitme olur mu
@aeben@Antepia27
Kizlar izine ayrıldım memleketteyim kirsehirde miniklerim kavuştumyarin insallah antalya yolculuğumuz var. Bu arada dikkat etmeye calisiyorum. En azindan kilo almadan donsem iyi olacak.
Bu arada @Daydream- bak buradayız
Şştt, kızlaaar, uyudunuzmu?
Uyumak üzereyimŞştt, kızlaaar, uyudunuzmu?
Emzirmeye kalktım benŞştt, kızlaaar, uyudunuzmu?
Oy canım, geçmiş olsun. Almanya sıcaktan patlıyormuş, hollanda ne durumdaIsten geldim 1 saattir koltuktan kalkmaya eriniyorum
Aynen abla havalar guzel ama cooooook sicak, kavruluyoruz. Yesil cimen sari oldu o derece.Oy canım, geçmiş olsun. Almanya sıcaktan patlıyormuş, hollanda ne durumda
Hoşgeldin canım.arkadaşlara tanıtayım kendimi adım yasemin 46 yaşındayım devlet memuru evli 1 çoçuk annesiyim. sağlık sorunum nedeniyle kilo almaya musait bir yapım var daha önce başardım ama verdiğim kiloyu geri aldım
@aeben bide bulabilsem o formu burayı kullanmayıda unutmuşum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?