Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayy Abla gi hatirladin mi daha çöm ken ben . Ki hala çok yol almış değilim 3 mezuniyetm olsa da . . Sana menulerine yorum yapardim. Ama sen de Ekmek yiyon bilmem ne Die sen aşşağılayındeyince o geldi aklima

Abla naassin diyet nası gidiyo. Benm vaziyet fena.. hala koydeyiz. O değil eve gidicem bu kez de . Misafirler olcak yatılı . Hadi gene sporsuz ve hamurlu tatlili yemekli bi zaman dilimi. Neyse en kötü eylülde başlarım yeniden sıkı diyet yapamasam da. Ekmksz çay saatliksz diyet yapar verririm diiimiiii

Olur mu bitanem. Telefonum bozuk bi açılıyor bi kapanıyor. Bir ara numaralar gitti. Şimdi ise kayitli gözüküyor. Inan bende anlamadım inatla degistirmiyorum telefonu seni çok seviyorum canım aklından böyle bir şey geçmesine üzüldüm dogrusu

Icaplar zor oluyordur ama en azından evine yakın. Ben yeni hastaneyi göremedim. Başladım dükkana geçtik. Benim tayin çıktı hastane bitti, nasip işte görüşürüz bitanem.

oleyyyyy be
Hu huuuuuuu sara_28 hanıma duyurulur
Geçen hafta 110.6
Bu hafta 108.6
Fark 2
Yüzde 1.86
Hayırlı gunler

Tebrik ederim canım sen kazandın

Gerçi o kadar ekmekleri ye nohut dürümleri ye üstüne gece yatarken de ekmek peynir ye nasıl verdin o kiloyu anlamadım ama

Neyse önemli olan kilo vermiş olman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…