En güzel kilolar böyle çekişmelerle gidiyor gamzem
En güzel kilolar böyle çekişmelerle gidiyor gamzem:
Haklisin cnm.Iki hafta deneme surecini biliyordum ama acaba istisnai bi durum olur mu ki dedim.Beklicem mecburenMonim bu mesajını alıntı yaptım çünki aylin bacının mesajını listeye girmek için hevesini okudum...
Aylincim sanırım daha takıma geleli sanırım bir hafta oldu . Ve takımların kuralları var deneme süresi en az 2 hafta diye biliyorum .( ben kaptan olsam dahada uzun yaparım o ayrıda)
Şahsına kafim yok lakin hevesle gelen bazı üyeler kısa bir süre sonra bazan bildirim bile yapmıyor( sebebi vardır bilemem tabi) ama bu kaptanı ve takımı zor durumda bırakır . Yüzdeyi etkiler başta . Madem bu bir yarış her durum önemli.
Kaptanım gerekli açıklamayı yapacaktır
Haklisin cnm.Iki hafta deneme surecini biliyordum ama acaba istisnai bi durum olur mu ki dedim.Beklicem mecburen
Ay olurmu saracım
Şöyleki ,fatmanın 2 kilo vermesi çok nadirdironu gaza getirmek için . Maşallah sen çok iyi gidiyorsun
Ya değilse hepinizin sevinci sevincim canım
Bence habibeyide alıp sürekli yariş yapın
Bir sonraki hafta olabilir bu hafta kendimle yarışacam hırs yaptım en az üç kilo vermem gerek
Kızlar listeyi paylaştım, acil dışarı çıkıyorum geldiğimde açıklamaları yazıcam.
Bu hafta listeye giren 4 üyemiz var. İnşallah yüzümü kara çıkarmazlar.
Aaa ana listeye mı girdik
Yuppiiii
Bir sonraki hafta olabilir bu hafta kendimle yarışacam hırs yaptım en az üç kilo vermem gerek
Hayır li olsun Gamze çim listen
Vayyy bebek begenemedinmi rakip olarak adımız bu hafta rakip olmasa da gözüm üstünde
Oklavalara doyamadınnnnSabitim
ben de etipuf yemiom ki artık. Ama dün etiburcak bisküvi yemiş olabilirim
Haftaya süper bi eksiyle mezun edelim seniGeçen hafta 54
Bu hafta 53
Fark 1
Yüzde 1,85
Kuzum inşallah haftaya güzel gitcek, sen azami özen göster yeterki
Harikasın fatmacım, inşallah artık eksiyle devam edeceksin. Kutluyorumoleyyyyy be
Hu huuuuuuusara_28 hanıma duyurulur
Geçen hafta 110.6
Bu hafta 108.6
Fark 2
Yüzde 1.86
Hayırlı gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?