Paylaşımdan muafsın zaten kuzum, yoğunluğunu biliyorum.
Başınız sağolsun canım, rabbim mekanını cennet eylesin.Herkese merhaba birsüre aranızda olamayacağım kayınpederim vefat etti bugün 4. Günü bugün cuma olduğu bile aklımdan çıkmış hatırlayınca hemen eczaneye kostum hem de ilaç alcaktım 77 çıktımmoni aslında daha az bile olabilir günlerdi pek bisey yediğimi hatırlamıyorum sen 77 yazarsın hepinize sevgiler Allah'a emanet olun
Harikasın fatmacım, inşallah artık eksiyle devam edeceksin. Kutluyorum
Evet canım, cevap anca şimdiye kaldı.Kaptanım bizde kilo bildirimi yapalimmi ?
Kuzum benim elimde olan bir şey değil, deneme süreci yarışmanın temel kurallarından ve en az 2 hafta mecburi .Monicim ben ana listeye girmek istiyorum.Sıkıldıımm artik.Nolur bu hafta deneme surecinden cikmak istiyorum noooluuurrr
bacım kaptanım bizi görmüyoSabahta sormuşsun yaseminim kilo bildireyimmi diye . Monim tatilde netide pek çekmiyor kısıtlı giriyor.
Cuma ve pazartesi kilo bildiriyoruz bacım
Antepia27 bacım maşallah çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim 2li rakamlara inersin yakında inşallah.
Aaa ana listeye mı girdik
Yuppiiii
evet listedesinGirdim mi ki ben öyle olduğunu düşünüyorum
Sonra morarmıyalımm
Harikasın zehram
çok sevindim fatmacım adına inş 2li rakamlara geri almamak kaydıyla dönmen dileğiyle.Ayy canım çok teşekkürler yaklaşık 3haftadir 110etrafinda .dönüp duruyordum bu haftada veremeseydim ciddi anlamda moralim bozulacaktı çok Şükür bugün yüzüm güldü
çok sevindim fatmacım adına inş 2li rakamlara geri almamak kaydıyla dönmen dileğiyle.
Kız görüyorumda cepten cebelleşiyorumbacım kaptanım bizi görmüyone yapalım yaşlı olunca demiştir ha bu kadından bişey olmaz önemli olan kilo veren üyeler lazım bana:)))) şaka yapıyom sakın alınmasın
başınız sağolsun arkadaşım rabbim mekanını cennet eylesin sizede sabır versin.Herkese merhaba birsüre aranızda olamayacağım kayınpederim vefat etti bugün 4. Günü bugün cuma olduğu bile aklımdan çıkmış hatırlayınca hemen eczaneye kostum hem de ilaç alcaktım 77 çıktımmoni aslında daha az bile olabilir günlerdi pek bisey yediğimi hatırlamıyorum sen 77 yazarsın hepinize sevgiler Allah'a emanet olun
kaptanım takılıyorum sakın alınmayasınKız görüyorumda cepten cebelleşiyorum
Yaşlı biri varsa benim o
inşşallah fatmacım inş dün kendimi resimde görünce kendimden utandım tüüüÇok teşekkürler canım kardeş im inşallah sende sporuna başlayıp hep beraber çok gugüz kilolar veruriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?