Yasom ilaca basladiktan sonra hic tahlil yaptirmadim.usendim gitmeye..bi gitmem lazim..Çok sevindim hulyacim hep iyi ol ıns .tabiki ilaç kullanınca daha iyi oluyoruz ama benim değerler hep değişiyor çok ödemim oluyor menopozda eklenince keyfim kaçıyor.
Cuma günü : 100,8
Bugün : 100,0
Fark : -800 gr
Vuuu sopacı başı dönmüşAkşam sporlarınızıda yazmayı unutmayın
Oy elifim hoşgeldin
Hamdolsun cnm benim iyiyim kör topal idare ediyoruz malesef kilo aldım gene güya almayacaktım 9 10 kilo almışım 20 kilo ver 10kiloyu al of ofİyiyim çok şükür ablacım tombiş tombiş yaşıyorum ameliyattan sonra ne olsun :)))
Sen nasılsın? Kürkçü dükkanına dönüyoruz ayrılamıyoruz işte. Buldum izinizi :)
Ahh canım bende yaşadım biliyorum
Alıngan ve duygasal olman normal
Kendin de sevdiğin insanida yıpratmamaya çalış
Hasimatoda 6 ayda bir diyolarda benim değerler aydan aya değişiyor çok dengesiz benim biraz farklı seyrediyor hastalığım hulyacim ihmal etme lutfen git sendeYasom ilaca basladiktan sonra hic tahlil yaptirmadim.usendim gitmeye..bi gitmem lazim..
Zerom hayırlı olsun kuzumİnşallah öyle yapmaya çalışıyorum :)
Bugün nikah tarihimizi de aldık 2 gün sonra çok heyecanlıyım ama biraz da korkuyorum ailemden ayrılıyorum onun üzüntüsü de çökmeye başladı içimee
Yasemin bacım can sağlıgı olsun bak burdasın verirsinHamdolsun cnm benim iyiyim kör topal idare ediyoruz malesef kilo aldım gene güya almayacaktım 9 10 kilo almışım 20 kilo ver 10kiloyu al of of
Çekişmeli bı cuma olacak gibi
Maşallah sara cim çok iyi gidiyorsun
Yarin 2 basmakli rakami görürsun
İnşallah öyle yapmaya çalışıyorum :)
Bugün nikah tarihimizi de aldık 2 gün sonra çok heyecanlıyım ama biraz da korkuyorum ailemden ayrılıyorum onun üzüntüsü de çökmeye başladı içimee
Zerom hayırlı olsun kuzum
Korkma canım herşey çok güzel olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?