Canım artiyim 110.0
Sebebi aylardır belki yıl olmuş tür regli olmuyordum oldum
Birde hafta sonu kaçırdım
Dün iyiyfim ama
moni cuma gugü kaptanim in hedefine ulaşmaya calusacam inşallah
Herkese selamlar dün çeyizim vardı çok yoruldum bol bol oynadım ama :)
Kıyamam o kadar normalki bu yaşadıkların ama hepsi geçecek çok mutlu olacaksın inşallah
hayırlı uğurlu olsun tatlım çok mutlu ol
Hoşbulduk fatma abla nasılsın?Amaninnn kimler gelmiş hoşgeldin elifi
AZARTESİ TARTISI
CUMA/PAZARTESİ
@Zhre_>>96,3>>
@Monaalizza>>muaf
@MorVampirella>>muaf
@Dumbledore>>muaf
@Ya habibi>>101,8>>
Sarayca >>muaf
Antepia27 >>108,6>>110.0
@Ssy8491>>94,5>>
@vorones>>muaf
@divinity>>69,9>>
Zerosima >>53>>
@evinizinmimari>>78,3>>78,3
@aeben>>69,8>>
sara_28 >>100,8>>
@gamze21>>66,9>>
@ozlemkartal>>?>>
@Deryagundz13>>?>>
@dtdentist7>>0,4>>
@Birumut55>>muaf
@mavili38>>71,4>>
@Aylin42Konya >>80,5>>80,5
@zeynepleyya >>69,7>>
@yasom7272 >>75>>74,5
@daydream- >>76>>
Paşalar büyüdü 1.sınıfa başlıyoruz bu sene nasipse. Küçük de kreşe devam ediyorevet ya yeni evliydin şimdi iki paşamız var .
Nazlıyı görüyormusun hiç elifim ?
Elifim bende 1 hafta oldu geldiğim ama kaptanın adına gel diyorum biz yapariz menüme yorum .Kaptan kim? Ben de menü bildirsem takıma girmeden kabul eder mi acaba
Hayırlı olsun ablam allah utandirmasin hep mutlu olun ıns.Ayy inşallah yaa mutlu olurum pişman olmam da boşa ağlamışım vs derim bu sıralar o kadar duygusalım ki dokunsan ağlıyorum
Evet moralim iyi olsa başaracam ama bir gün iyi olsam 3 gun suratsız oluyorum ağrı sızidanYasemin bacım can sağlıgı olsun bak burdasın verirsin
Lütfen biraz pizitif ol hayat kısa
Evet moralim iyi olsa başaracam ama bir gün iyi olsam 3 gun suratsız oluyorum ağrı sızidanbacim.
Herkese selamlar dün çeyizim vardı çok yoruldum bol bol oynadım ama :)
Canim benim tesk ederim hasimato hastasiyim buna bagli fibromiyaljim var hergun farkli bir yerim agriyor spor yapabilsem agrilarim biraz hafifler ama agriyi bahane edip totomu kaldirmiyorumGeçmiş olsun canım neyin var
Hosgeldin canım seni gördüğüme sevindim. Nasılsın?
Sana ıyi gelecekse spar yapmalısın canım.Canim benim tesk ederim hasimato hastasiyim buna bagli fibromiyaljim var hergun farkli bir yerim agriyor spor yapabilsem agrilarim biraz hafifler ama agriyi bahane edip totomu kaldirmiyorumagrilar artincada moralim bozuk oluyor
Abartma kız masallahin var@gezegenfeza canim geçen yazmissin ya başka spor buluruz sana diye çok zor mihrap sağlam iç çürük heryer dokuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?