Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hasimatoda 6 ayda bir diyolarda benim değerler aydan aya değişiyor çok dengesiz benim biraz farklı seyrediyor hastalığım hulyacim ihmal etme lutfen git sende
Sadece troid ve ayak ağrısımı var.
Benimde dizim ve sağ ayak başparmağın orası ağrıyor, troid var, ama hiç hastayım demiyorum. Hastalık benden korksun

Canim benim tesk ederim hasimato hastasiyim buna bagli fibromiyaljim var hergun farkli bir yerim agriyor spor yapabilsem agrilarim biraz hafifler ama agriyi bahane edip totomu kaldirmiyorum agrilar artincada moralim bozuk oluyor
O zaman sana en iyi gelecek spor plates.
Şiddetle tavsiye ederim. Günlük 10 dakika ile başlıyorsun, bahane kabul etmiyorum

Sadece troid ve ayak ağrısımı var.
Benimde dizim ve sağ ayak başparmağın orası ağrıyor, troid var, ama hiç hastayım demiyorum. Hastalık benden korksun
Artık hastalıkliklarimdan bahsetmekten hoşlanmadığım için hepsini sıralamıyorum dedim ya mihrap sağlam iç çürük.

O zaman sana en iyi gelecek spor plates.
Şiddetle tavsiye ederim. Günlük 10 dakika ile başlıyorsun, bahane kabul etmiyorum
Sadece yürüyüş yapabilirim haftaya baslayacam ıns misafirlerim var ise gidiyorum gelip yemek yap ortalığı topla vaktim kalmıyor bide bu hafta tekim ameliyatlar çok pertim cikiyor.

Menümü yazayim
Sabah 7.30
1 yumurta kk peynir 3 zeytin maydonoz bir tutam 1 dilim tb ekmeği
Ara11.00 türk kahvesi
Oglen12.30
Yarım kase mercimek çorbası hatta 3 4 kaşık
Patetes oturtma ama patateslerini yemedim 2 kaşık kıyma
Cacık
Aksam18.00
Yarım kase domates çorbası
5 kasik taze fasulye salata ayran
2.5 lt su spor yok

Bende menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta

Öğle
Bir domates bir salatalık
Üç tane közlenmiş yeşilbiber
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim kaşar peyniri
2 tane tam buğday unlu yaprak galeta

Akşam
Bir kase cacık
Bir porsiyon taze fasulye kızartması (iki yemek kaşığı zeytinyağı ile kızartma tavasında kızarttığım için çok hafif oldu)

Su 3 litre spor 15 dakika leslie

Geçen yaz 55 e kadar indim bende 10 kilo aldım
Saraycam aslinda kendime kızsamda 3 senede almışım 10 kiloyu demekki dikkat etseydim daha fazla o kiloyu da almazdım gündüz çalışmaya başlayıp yuruyuslerimi yapamaz oldum isler çok yoğun eve gelince inan yemek yemeden uyuduğum zamanlar oluyordu moral bozukluğu kuma gomdum kafami...

Fatma başka takımdaydı sanki fatmanurum asfarovski

Evet canım 9.takumdaydi takım kapanınca ne yaptı merak ettim
asfarovski fatmacim buralardayiz canim

Antepia27 ben anlamadım bu listeye göre kilomu aldın sen
eğer öyleyse o kilo değil ödemdir canım insan iki günde o kadar kilo almazki

Aynen canım çok fazla ödem yapıyor vucutum diyetisyen e gittiğimde oda dedi ölçümlerde vucutum da şu fazla
Canim

hmmm anladım canım gözün aydın o zaman rahatlamışsındır sağlığımız yerinde olsunda kilolar nasıl olsa gider çünkü kilolar bizim irademize bağlı

Evet canım çok mutlu oldum rahatladim

Hoşbulduk fatma abla nasılsın?

Hadi canım hayırlı olsun burda yeni bir baslangicimiz olsun

Menü veriyorum
Bakalım ne yemisim hatırladığım kadarıyla

Sabah
2dlm t.bugday ekmeği
Peynir
Yumurta
7zeytin
Domates salatalık

İkindi
Üzüm
1 bardak süt
10 fındık
3 hurma

Akşam
Az çerez

Bugün böyle oldu çok açım inşallah yanlış bişey yemeden sabaha kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…