• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Meyvayla yemeyin demiyor. Şeker hastalığı olan ve kilo vermek isteyen 1 porsiyon sabah yesin diyor. Digerleride yesin, abartmasın diyor, yanlismi
Bu şekliyle doğru, benim aklımda ekmek ve meyve zinhar yasak kalmış . Sabah 1 porsiyon kuru meyveye izin veriyordu sanırım.

Hani şu ekmek yiyene silah doğrultan casp lar vardıya içimize işlemiş :D:D:D

64.900 ile mezun oldum.
66 ile turkiyeye gittim.
70 ile döndüm
Şimdi onları verecem
Ablamlar kizzs ben şok oldum. Ben de aldım saniodum. Bugün tartiya çıktım. 58.5 le gitmistim . 58.8 çıktı kilom. O kadar neler yeedim 300 gr almışım. Sanırım bu kez emzirmenın nimetini gördüm.
Sen çok almissin . Verelim 2 haftaya hepsini.

Kızma hakime apla diyete başlayınca döv beni, kendimi senin ellerine bırakacam :KK70::KK70::KK70:
Ablammm . Ben evé geldim ama. Buket ankara da oldugm için. Tüm anneme gelen misafir bize de geliyor. Ve hepsi hamur işi ikram bekler. Ben de yapcam kesin de yerim. İnşallah eylül é kadar korur m şu 5 leri. Sen 6 lardasin dimi

Ablamlar kizzs ben şok oldum. Ben de aldım saniodum. Bugün tartiya çıktım. 58.5 le gitmistim . 58.8 çıktı kilom. O kadar neler yeedim 300 gr almışım. Sanırım bu kez emzirmenın nimetini gördüm.
Sen çok almissin . Verelim 2 haftaya hepsini.
Bak bende gezegen bacının bu mesajını arıyordum :-).

Çokkkk almışsın gezegen bacım çokkkk :işsiz:

Vero sen bünyeyin kıymetini bil otur aşAgı bakimm :45:

Ablammm . Ben evé geldim ama. Buket ankara da oldugm için. Tüm anneme gelen misafir bize de geliyor. Ve hepsi hamur işi ikram bekler. Ben de yapcam kesin de yerim. İnşallah eylül é kadar korur m şu 5 leri. Sen 6 lardasin dimi
Ben izindeyim gezmeler yüzünden şimdilik diyet yapamıyorum , gezegen bacımla kilo almada yarışıyoruk :45:
Onun kilolarındayım sanırım:45:

Bak bende gezegen bacının bu mesajını arıyordum :-).

Çokkkk almışsın gezegen bacım çokkkk :işsiz:

Vero sen bünyeyin kıymetini bil otur aşAgı bakimm :KK45:
:nazar: cok şükr ablam gi . Ay abla ben dün şok oldum . Benim ablamın benim oğlumla 1 ay aralari var 3. Kızı vardı. Dün duydum gene hamileymis. Şu bünye 2 bebede iptal oldu ablama ne bilim acıdım . Hani rabbim vermis amenna bana da verirse rabbim bilir tabi de. Zor ya. Bu kilolar ve gobus hep bebelerden kalıyo kadınlara :anne:

Bu şekliyle doğru, benim aklımda ekmek ve meyve zinhar yasak kalmış . Sabah 1 porsiyon kuru meyveye izin veriyordu sanırım.

Hani şu ekmek yiyene silah doğrultan casp lar vardıya içimize işlemiş :KK70::KK70::KK70:
Insanlar birçok şeyi işine geldiği gibi yorumluyor( lafim meclisten dışarı) kadın doğal olan herşeyi ölçülü yiyebilirsiniz diyor. Birkaç kitabını okudum. Hem şöyle düşünelim, neden ramazanda 2 öğün yiyoruz?

Back
X