- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Afiyet olsunEki Görüntüle 2177675 yaptım teşekkürleraeben ekran görüntüsü çekince oldu
Baharatlı haşlanmış yumurta domates salatalık tel peyniri ve bol yeşillik eşliğinde yeşil çay

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsunEki Görüntüle 2177675 yaptım teşekkürleraeben ekran görüntüsü çekince oldu
Baharatlı haşlanmış yumurta domates salatalık tel peyniri ve bol yeşillik eşliğinde yeşil çay
Verdim gitti. 2 orta boy yiyebilirsinlahmacunmu dedin amaaaa ben onuda çok özledim haftaya sorayım diyetisyenime izin verirmi acep![]()
Insan yapmak isterse biseyler bulur. Bence yasemin sporu biraz kilo verdikten sonra yapmayı düşünüyor![]()
Bu şekliyle doğru, benim aklımda ekmek ve meyve zinhar yasak kalmış . Sabah 1 porsiyon kuru meyveye izin veriyordu sanırım.Meyvayla yemeyin demiyor. Şeker hastalığı olan ve kilo vermek isteyen 1 porsiyon sabah yesin diyor. Digerleride yesin, abartmasın diyor, yanlismi
Kızma hakime apla diyete başlayınca döv beni, kendimi senin ellerine bırakacamHer öğün olmaz. Haftada 1 öğün olur
Ablamlar kizzs ben şok oldum. Ben de aldım saniodum. Bugün tartiya çıktım. 58.5 le gitmistim . 58.8 çıktı kilom. O kadar neler yeedim 300 gr almışım. Sanırım bu kez emzirmenın nimetini gördüm.64.900 ile mezun oldum.
66 ile turkiyeye gittim.
70 ile döndüm
Şimdi onları verecem
Eki Görüntüle 2177675 yaptım teşekkürleraeben ekran görüntüsü çekince oldu
Ablammm . Ben evé geldim ama. Buket ankara da oldugm için. Tüm anneme gelen misafir bize de geliyor. Ve hepsi hamur işi ikram bekler. Ben de yapcam kesin de yerim. İnşallah eylül é kadar korur m şu 5 leri. Sen 6 lardasin dimiKızma hakime apla diyete başlayınca döv beni, kendimi senin ellerine bırakacam![]()
Bak bende gezegen bacının bu mesajını arıyordumAblamlar kizzs ben şok oldum. Ben de aldım saniodum. Bugün tartiya çıktım. 58.5 le gitmistim . 58.8 çıktı kilom. O kadar neler yeedim 300 gr almışım. Sanırım bu kez emzirmenın nimetini gördüm.
Sen çok almissin . Verelim 2 haftaya hepsini.
Ben izindeyim gezmeler yüzünden şimdilik diyet yapamıyorum , gezegen bacımla kilo almada yarışıyorukAblammm . Ben evé geldim ama. Buket ankara da oldugm için. Tüm anneme gelen misafir bize de geliyor. Ve hepsi hamur işi ikram bekler. Ben de yapcam kesin de yerim. İnşallah eylül é kadar korur m şu 5 leri. Sen 6 lardasin dimi
Amin sagol Abla, cumlemizin evladina inshaAllahYeni kalktimaeben 'le didişiyom.
Kızının doğum gününü kutlamadıydım canım. Gecmis dogum günü kutlu olsun. Allah mutlu huzurlu sağlıklı yıllar nasip etsin
Zehracım hayırlı yaşlar olsun kuzuna canımAmin sagol Abla, cumlemizin evladina inshaAllah![]()
Bak bende gezegen bacının bu mesajını arıyordum.
Çokkkk almışsın gezegen bacım çokkkk
Vero sen bünyeyin kıymetini bil otur aşAgı bakimm![]()
Sen icraata geçirİşte gezegencim bende.oyle düşünüyorumdum![]()
Insanlar birçok şeyi işine geldiği gibi yorumluyor( lafim meclisten dışarı) kadın doğal olan herşeyi ölçülü yiyebilirsiniz diyor. Birkaç kitabını okudum. Hem şöyle düşünelim, neden ramazanda 2 öğün yiyoruz?Bu şekliyle doğru, benim aklımda ekmek ve meyve zinhar yasak kalmış . Sabah 1 porsiyon kuru meyveye izin veriyordu sanırım.
Hani şu ekmek yiyene silah doğrultan casp lar vardıya içimize işlemiş![]()
O vakit etinde benim kemiğindeKızma hakime apla diyete başlayınca döv beni, kendimi senin ellerine bırakacam![]()