• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın hayırlı sabahlar ......
Dün verdiğiniz cevaplar için tesk ederim hepinize.
Akşam pertim cıkmış erkenden uyuyakaldim menümü bile yazamadim.
gezegenfeza gezegenfeza bacim menülere yorum yapmamı söylemişsin ben yorum yaparsam takımda kargaşa çıkar benim diyet anlayışım farklı ben uzun vadede yavaş ama istikrarlı kilo verme taraftariyim buda takıma uymaz.cogu diyet konusundada çok bilgim yok mesela karataya karşı degilim ama bana uymayan şeyler var.
Mesela soruyorum gene?
ben ekmeği hayatımdan çıkardım bidaha asla hayatımda guluten namina bisey yemiyecem diyebilecek kaç kişi var?
Ben yinede senin yorumlarını hem doğru hem haklı buluyorum.
Karatay bana göre 10 numara 5 yıldız. Sırf insulin direncim varmi diye 6 hafta tam karatay yaptım. Içinde ün olan çorbayı bile yemedim( divi hatirladinmi). Direncim yokmuş ve 6 haftada 8 kilo verdim, aç kalmadan. Ben buna nasıl yanlık derim.

Menumude yazayim
Sabah7.30
1 yumurta kk peynir ve maydonozlu pulbiberli omlet yarim dilim ekmek
Oglen12.30
Haşlama et ve ceviz kadar patates ayran
Ara15.30
Bir bardak kefir
Aksam18 .30
Menemen 6 7 kaşık kk peynir 1 dilim tb ekmeği
2lt su spor yok
Bide yazmış spor yok diye:KK67:

Ben yinede senin yorumlarını hem doğru hem haklı buluyorum.
Karatay bana göre 10 numara 5 yıldız. Sırf insulin direncim varmi diye 6 hafta tam karatay yaptım. Içinde ün olan çorbayı bile yemedim( divi hatirladinmi). Direncim yokmuş ve 6 haftada 8 kilo verdim, aç kalmadan. Ben buna nasıl yanlık derim.
Yaseminin dediği kalıcılıgı olmaması yani hayat boyu bu beslenmenin devam etirilememesi...

Keşke bende herdem montiğnac yapabilsem :işsiz::(
Bu arada güzel vermişsin 6 haftada ;)

Yaseminin dediği kalıcılıgı olmaması yani hayat boyu bu beslenmenin devam etirilememesi...

Keşke bende herdem montiğnac yapabilsem :işsiz::KK43:
Bu arada güzel vermişsin 6 haftada :KK66:
Evdekiler bana uysa devam ederdimki. Hem karatay ekmeği yasaklamiyorki kendiniz yapın diyor. Lahmacunda serbest, daha ne olsun

Evdekiler bana uysa devam ederdimki. Hem karatay ekmeği yasaklamiyorki kendiniz yapın diyor. Lahmacunda serbest, daha ne olsun
Her öğün lahmancun yesek olarmı hakim apla ::D:D:D:D

Ben karatayım meyve olayına karşıyım evet abartılmamalı lakin rabbım renk renk lezzet lezzet nimet vermiş bizlere , yemeyin demek :(.

Benim monti diyetide buna yakın..

IMG_20180809_100220.webp yaptım teşekkürler aeben aeben ekran görüntüsü çekince oldu :KK39:

Baharatlı haşlanmış yumurta domates salatalık tel peyniri ve bol yeşillik eşliğinde yeşil çay

Her öğün lahmancun yesek olarmı hakim apla ::KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben karatayım meyve olayına karşıyım evet abartılmamalı lakin rabbım renk renk lezzet lezzet nimet vermiş bizlere , yemeyin demek :KK43:.

lahmacunmu dedin amaaaa ben onuda çok özledim haftaya sorayım diyetisyenime izin verirmi acep :KK51::KK51::KK51:

Ben karatayım meyve olayına karşıyım evet abartılmamalı lakin rabbım renk renk lezzet lezzet nimet vermiş bizlere , yemeyin demek :KK43:.

Meyvayla yemeyin demiyor. Şeker hastalığı olan ve kilo vermek isteyen 1 porsiyon sabah yesin diyor. Digerleride yesin, abartmasın diyor, yanlismi

Her öğün olmaz:KK67:. Haftada 1 öğün olur

Back
X