Yok bacim keyfim kaçmıyor 1 yıldır nerdeyse 6 ,7 aydır 73 'ün altına düşmedim izinde aldığım 1 kiloydu o yuzden verebildim kolay.
Yasemin yalancı malancı verdiğin kilonun tadını çıkar bahanelerle geçirme kenfini
Sıra bende
Gecen hafta 66.8
Bu hafta 65.0
Fark 1.8 kg
Yuzde 2.6...
Iyiyim şükür. Türkiye'ye gittim geldim, orda gelen kiloları uğurlamaya çalışıyorum. Bize gelen gitmiyor azizim, birdaha iyi ev sahibi olmayım diyorum, yapamıyorum. Gelen misafirler gibi kilolarda gitmek istemiyor
Rabbim gönlüne ferahlık versin canımBen evde yoktum abla aile içi sıkıntılarım var amcama gittim daha yeni geldim.pisikolojim bozuk bu aralar
Hoşgeldin canım.Gruplara böyle pat diye katılabiliyor muyuz :)
Ben kendi başıma beceremiyorum zayıflamayı böyle yapabilirim belki
Ayy dinoşum minnak kuzum gelmişşşGeldikleri gibi giderler metanetli ol sen :)
Akşam tekrar tartılırsın kuzum regl ödemidirBen geldim sonunda misafirleri gönderdim yine gelecekler ama onlar beni çok etkilemeyecek ama kötü bir dönüş yaptım 2 kilo almışım bu hafta regl de oldum dün etkisi var mı bu iki kiloya bilmiyorum
moni
Geçen hafta
HoşbuldummmHoşgeldin canım.
Aaa ciddi misn ya deneme süresi mi var :)Bende bu takimda yeniyim ama genel manada takımların kuralları var 1. Sayfada okuyun kabul ederseniz kuralları 2 hafta deneme süresinden sonra takımın kaptanı uygun görürse sizi grupların yarışına alır yok yarışa girmek istemiyorum diyorsanizda bizim gibi menü verip sohbet edersiniz.
kaptanın bana ilk sayfaları oku dedi ama deneme süreci var en iysini kaptanicem anlatırHoşbuldummm
Nasıl yapıyorsunuz birlikte uyguladığınız bi sistem var mı biraz anlatır mısın sana zahmet :)
Teşekkür ederim canım :)Kaptanim bana i
kaptanın bana ilk sayfaları oku dedi ama deneme süreci var en iysini kaptanicem anlatıraramıza Katilirsan çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?