• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Az gitmis Aylin im
Sen daha kararlı ve istekli bı hanımsin:KK5:
Gerçekten hissettirdin bunu bize
Haftasonu kaçamak yok ona göre:KK67:
Dogru diyosun cnm cok istekli ve azimliyim de.Ana listede olmayinca cok fazla dikkat etmek gelmedi icimden.Cok sacma oldugunu biliyorum sonucta kendim icin yapiyorum.Ama ne bileyim iste.

Takımı ve yarışmayı ciddiye alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Monim bana pek düşmez belki ama listeye almak için bende dahil olmak üzere ince eleyip sık dokumalısın .:(

Benim derece konusunda çok hırsım vs yoktur. tek üzüldüğüm emek verip kilo veren arkadaşların emegine haksızlık olması .
Takıma girmek Sorumluluk gerektirir bir şekilde sana ulaşabilirler diye düşünüyorum :(.

Bütün bunların dışında gerçekten harika sonuçlar tüm bireysel dereceler bizde sonunculuk bile :D:D
arkadaşlarımı tebrik ediyorum :halay:

Kızlarrrrrrrrrrr hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Kıl payı 1.cilik gitti ama 2.ci oldunuz :KK71: gerçi son 5 dakika ama bu saatten sonra değişen bir şey olmaz bence :KK66:

Bu arada Bireysellerde ilk 3e yerleşmişsiniz :KK48:
1. Birumut55 Birumut55
2. @Dtdentist
3. gamze21 gamze21

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Harikasınız :KK71::KK71::KK71::KK71:

Teşekkürler oynak başı isminize bayıldım:KK70:

Ayy kendimle olmazssa da arkadaşlarımla gurur duydum maşallah :KK9::KK9:

Yaaa 1.lik kıl payı kaçmış bu arkadaslar imiz bildirim yapsaydı kesin 1.olurduk

Tekrar hepinizi kutluyorum canım takım arkadadlarim

Veeeee gururlarimiz
Birumut55 Birumut55 :KK9:
D Drdentist :KK9:
gamze21 gamze21 :KK9:

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Harikasın canlar tekrar kutlarım

Yaaa sonunculukta dahil bütün dereceler 10.takumda:KK53:
de

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Mutluluğum kursağımda kaldı.
Kızgın, kırgın ve üzgünüm.
canım benim saglik olsun
yeni haftaya arkadaslarimiz inanıyorumki daha caba gosterip firarsiz basari elde edeceklerdir..
azimle saglikla inşallah ..
bizde motive ederiz kadin isterse hersey olur enbasta saglik huzur olsun ...

Sorma kuzum yaaa maşallah bu ara bende yoğunluklar okadar çok ki anlatamam :KK43:
Bir ara eşim büyük bir kaza atlattı adam ölümden döndü hadi kaçan şöförle ilgili karakollarda dolandık durduk, sonra tamirhanelerle boğuştuk hadi onu atlattık derken bu sefer de imar affıyla uğraşmaya başladım :KK43:
O arada birde ufak tatil kaçamağı yaptım ve bukadar koşturmacaya rağmen kilo aldım :KK61::KK61::KK61:

Sanırım yine insülin direncim azdı diyetisyenim abla şeker hapını bırakma ve mutlaka kan tahlillerini yaptır dedi :KK66:
Anam anlıyacağın benim kafa oldu yine bu ara bir milyon hatta bazen tepen atıyor bırak diyeti çatlayana kadar ye diyor ama uymuyorum şimdilik şeytana :KK70: :KK70: :KK70:
Diyetisyenle devam artık ne yapayım tekrar bir milat ilan edip bu haftadan itibaren tekrar sıkı tutacağım inşallah :21:
çok geçmiş olsun rabbim başka acı dert vermesin....

Yaa bide yüzdelik farkla kavti bakalım belki bir açıklamaları vardır arkafaslarin

Hadi gel bu hafta yarisalim

Gercekten çok küçük bı fark ile kacti
Naoalim kismet
Yarisalim zehracim
Adın zehra idi dimi

Dogru diyosun cnm cok istekli ve azimliyim de.Ana listede olmayinca cok fazla dikkat etmek gelmedi icimden.Cok sacma oldugunu biliyorum sonucta kendim icin yapiyorum.Ama ne bileyim iste.

Öyle deme yinede dikkat etmişsin ki vermissin
İnsan zamanla alışıyor buraya
İlk zamanlar bende sırf girmek olmak için giriyorsun.sonra arkadaşları tanidikca zevk veriyor artık girmek.:KK5::KK5::KK5:
Kacamak yok olan göre:KK67:

Listeye girebilmeniz, liste dışı kilo vermeniz ve paylaşımlarınızla alakalı.

Back
X