• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yaa takımda bir sürü yüz kilolu arkadaş vardı tek men kaldi:cry:
Şaka bir yana harikasın iz:KK9::KK9:
Hadi fatmacım istikrarını bozma bu hafta ne yaptıysan aynen devam .
Bugun cuma diyip gidip kaçamak yapma , sende inersin canım hadi akiama menü bekliyorum .
Unutma senin devan rutin kilo vermen ;)

Kendimi zorlasam bende verebilirim aslında ama ne yapim zorlasam da olmuyo:KK43:
Habibecim sana mesaj yazıyoruz lakin cevap alamıyoruz !

Dün yahut sabamı sormuştum hala misafirliktemisin diye , menülerin hakkındada yorum yapan arkadaşlar oldu lakin senden cevap alamıyoruz:(

Geçen yasemin sabah yediğin gevrekleri vs sormuştu , bende haka misafirlikte olup olmadıgını sordum fakat yanıt alamadım.

Bence senin metanda iyi lakin sen genelde karbonla besleniyorsun miktarlar az olsada ...
Misal gevrek yiyene kadar yap güzelce yumurtalı kahvaltını ;)

Misal iyi kilo veren bacıların menüleriyle kendi menülerini bi yanyana koy ;)

Kızlar ramazan bayramını kazasız atlatmak için şeker orucuna girmiştik.
Şeker, un ve hazır gıdalar yasak.
Bu bayram içinde yapacağım. Varmi bana eşlik etmek isteyen

Diyetisyenim bayramda serbest etti beni ama ben ona da dedim serbestim diye baklava börek yemiyeceğim yinede diyetime dikkat edecem ama bir iki küçük kaçamak yapabilirim biber dolması gibi oda makul ölçülerde sizede yazarım zaten yani demem o ki ben sana eşlik ederim gezegencim :KK39:

Diyetisyenim bayramda serbest etti beni ama ben ona da dedim serbestim diye baklava börek yemiyeceğim yinede diyetime dikkat edecem ama bir iki küçük kaçamak yapabilirim biber dolması gibi oda makul ölçülerde sizede yazarım zaten yani demem o ki ben sana eşlik ederim gezegencim :KK39:
Sarma, dolma yersin canım, onda bişey yok, bizimki hamur işi ve tatlıya dur demek olacak

Bu aylindeki hırsın yarısıda bende olaydı ne vardı :KK70::KK70::KK70::KK70:

Şimdi aylin geliyormuş 500 gr verdim geldim diye :KK70::KK70::
:-) Abla okula kaydol bence
Biz bu sınavsız geçişlere çok kızsakta nasıl olsa böyle bu hak tanınmış niye kullanmayasın :KK36:
Ben yapabileceğine inanıyorum senin

:-) Abla okula kaydol bence
Biz bu sınavsız geçişlere çok kızsakta nasıl olsa böyle bu hak tanınmış niye kullanmayasın :KK36:
Ben yapabileceğine inanıyorum senin
:68:
Kaydoldum kuzum lakin bu yıl çıkacagını sanmıyorum , sadece ankara ilahiyat tercihim oda 1200 kişi alıyor , yılların birikmiş önlisans mezunları var puanları yüksek olan . Önümüzdeki seneler yerleşirim büyük ihtimal zaten kazansamda dondurmayı düşünüyordum , bu yogunlukta birde ders çok zor ...

Bu hafta hic paylaşım yapamadim bari kilo mu bildireyim
70.1 :KK76::KK76:
İnşallah bayramdan sonra 6 li rakamlari görmek icin cabaliycagim .
Yarin akşam yolcuyum. ..kilo almadan gelebilirsem ne mutlu bana :KK45:
Kız maviş geçen haftaki kilonu biz nerden bilelim :-).

Sevindiğine göre vermişsindir tebrik ederim :-).

Back
X