• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydınnnn kızlar hayırlı sabahlar
ben uyandim herkez uyuyor
canım sıkıldı bi size bakayim dedim ...
inşallah herkez iyidir..
inşallah emeklerinizin karsiligini bozmaz bayramda kilo almazsiniz ..
bol eksili gelin inşallah ..
bana tatlı yasak yemeyecegim onun icin
burda taze balik yakalayip pisiriyorlar bende ekmegi minik tuketip baliklari yiyorum..
he birde yolculuklarda herkez pide hamburger vs yerken bende corba içiyorum kilomu sabit tutup evime donmek istiyorum yoksa cok cabuk kilo alirim...
kendinize sizde dikkat edin :KK200::KK200::KK200::KK19::KK19::KK19::KK54::KK54::KK54::KK73::KK73::KK73:bol su icin unutmayin kizlar su icmeyi
suyu sık sık icerseniz aciktiginizi anlamazsiniz
:KK5::KK5::KK5:
günaydın minik serçenin annesi iyi tatiler canım:KK200: yolculuklarda köfte tavuk ızgara yeseydin diyetine bişey olmazdı seninde gözün kalmazdı onların yediklerinde:63:

Ayy çok sinir bozucu:KK67:
Yaptırma kendine bunu
Artık sana soylemicem hevesimi kırıyorsun desen . gözünle göreceksin ne kadar verdiğimi desen.uzuldum gerçekten
Ama sana maşallah eşine ragmen çok iyisin:KK9:
Hercai91 Hercai91
Saol kuzum ALLAH razı olsun tartiya çikmazsamda konuşmazki benimle bizim böyle gelmiş böyle gider daha değişmez bizim ki :KK42:

günaydın herkese arkadaşlar arife günü ulaştıran rabbimize şükürler olsun.
oğlum geldi sabah 5te uyuyur diye bişeyde yapamıyom mutfak kaldı :110:çokta acıktım kahvaltı edeyim bari:KK64:

Gözün aydın canım oğlun yanındaya iş her zaman yapılır bırak mutfakta dağınık kalsın

günaydınnnn kızlar hayırlı sabahlar
ben uyandim herkez uyuyor
canım sıkıldı bi size bakayim dedim ...
inşallah herkez iyidir..
inşallah emeklerinizin karsiligini bozmaz bayramda kilo almazsiniz ..
bol eksili gelin inşallah ..
bana tatlı yasak yemeyecegim onun icin
burda taze balik yakalayip pisiriyorlar bende ekmegi minik tuketip baliklari yiyorum..
he birde yolculuklarda herkez pide hamburger vs yerken bende corba içiyorum kilomu sabit tutup evime donmek istiyorum yoksa cok cabuk kilo alirim...
kendinize sizde dikkat edin :KK200::KK200::KK200::KK19::KK19::KK19::KK54::KK54::KK54::KK73::KK73::KK73:bol su icin unutmayin kizlar su icmeyi
suyu sık sık icerseniz aciktiginizi anlamazsiniz
:KK5::KK5::KK5:
Aynen böyle devam umutcum ;)
Mezun olmak hedefe gelmek işin yarısı , kilo korumakta gider yarısı ;)

Burdan uzaklaşma ;)

Gözün aydın canım oğlun yanındaya iş her zaman yapılır bırak mutfakta dağınık kalsın
saol canım evet kalsın umrumda değil bayram da kimse gelmediği için çokta takmıyom .
GÜNaydın , afeniz mubarek olsun hakkıyla geçirenlerden olalım imşAllah :KK68:
inşllah bacım inş rabbim hepimize güzel arifeler geçirmeyi nasip etsin.
Gözün aydın yaseminim :KK68:
saol canım :KK60:gene gidecek ayın 3ünde son sınavı var sınav sonu izmire gidip tattil yapacak ordanda staja gidecek4aylık inş ondan sonra mezun. :sampiyon:

günaydın minik serçenin annesi iyi tatiler canım:KK200: yolculuklarda köfte tavuk ızgara yeseydin diyetine bişey olmazdı seninde gözün kalmazdı onların yediklerinde:63:
teşekkürlerr canım benim ,minik kizimla ilkdefa bugece beraber yattik 4 bucuk ay sonrasinda amaliyat olunca ayrildik kizimla k.v. demle birlikte yatiyordu kizim besiginde k.v. dem kizlarin odasindaydi ..
bizde tatile gidince k.v. dem koyde bizde espiye merkezde kaliyoruz kizimi sabah yanima aldim yüzümü sevdi kolumu sevdi o şekilde uyudu ozlemisim beraber olmayi k.v. dem ben yorulmayim iyi olayim diye gece gündüz ilgileniyor ben ise basladim bir buçuk aydir hemide

kuzum burda bunu yaşayan okadar çok kadın varki ...... demin yazdığım gibi hepimizin psikolojik destege ihtiyacı var herkeste sen yapamassın yada aşşalama aynı görevi yapmıyor benim gibi kuma gömebilir kafasını daha çok kilo alıp geriye dönülmeyecek hallere gelebilir bana herkes ay ne çok kilo almışssın dediklerinde daha çok yiyordum kendilerine baksınlar diyordum ve evden dışarı çıkmıyor kimseyle görüşmüyordum bu lafları duymamk için sadece işe gidip geliyordum taki yeni işe başlayan güvenlik görevlisi bana teyze nereye gidiyorsun diyene kadar . tabi haşimato olduğumun farkında değilim sürekli bunalımdayım habire antidepresan veriyolar ve ben şişiyorum yiyorum kısır döngünün içindeyim . vucudum tepki gösterdi balon gibi şiştim ve teşhisi bir sağlıkçı olarak 10 sene sonra konuldu .
belki seninde bir sağlık sorunun var bunu eşin biliyomuda eleştirebiliyor ben çok kötü olduğum dönemde ben eşimden yardım istedim bana yadım et ne olur dedim bana neyin eksik herşeyin var dedi ve beni başından savdı çok üzülmüştüm .
damdan düşen anlar düşenin halini ...........
Bir hedefiniz yoksa, sonucunuz olmaz.

Başarmak için niyetiniz varsa, bir yol mutlaka bulunur.

Cesaretiniz var mı? Bazen bir damdan, bazen bir tepeden, bir kum birikintisinden düşmeye hazır mısınız?
:KK200::KK200::KK200:
Çok güzel ifade etmişsin diline sağlık

Evet ablam bunun farkındayım en son düşükten sonra kürtaj oldum ondan sonra bende acayip ödem olmaya başladı gidiyo geri geliyo nasıl bişeyse yüzüklerim bile parmağımı kesiyo yine aynı oldum şu iki günde rahatladım kilo kaybı olarakta yansıdı onun için yeni dr gittim bakalım ne dicek

geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşşalah ...... ödemi bana sor ben balon gibi şişerim biraz karbonhitratı kaçırdıysam yada soya içeren bişey yediysem tsh yükseldiyse hormonlar normal çalışmadığı için vücüdun tepkileri ödem olarak dönüyor .
ödemini atmak bol su içeçeksin canım bitki çaylarından faydalanabilirsin bunun için ama önce bir doktora git nediyecek bakalım yanlış bişey demiyelim.:KK200::KK200:

Ödem gerçekten çok zor ablam ALLAH yardımcımız olsun ben bi şişiyorum yere bile zor eğiliyorum çok zor gerçekten:KK43:
ne

Allah yardimciniz olsun kızlar
Ekstra sorunlarla uğraşıp bir yandan da kg vermeye calismaniz takdire şayan:KK200:
:KK9::KK9::KK9:

Aynen böyle devam umutcum :KK66:
Mezun olmak hedefe gelmek işin yarısı , kilo korumakta gider yarısı :KK66:

Burdan uzaklaşma :KK66:
ay canım benim aynen öyle,
ben hem burayi sevdim hemde kilomu korumak hemde arkadaslarin mezuniyetini görmek icin aranizdayim inşallah ...
bayram dönüşü yoğun haftam olacak kizimi istemeye gelecekler moralim bozuk 19 yasinda daha
rabbim hayirli etsin inşallah
vazgeciremedim üniversite okuyor busene 2. seneyi okuyacak hayırlısı Allah'tan

teşekkürlerr canım benim ,minik kizimla ilkdefa bugece beraber yattik 4 bucuk ay sonrasinda amaliyat olunca ayrildik kizimla k.v. demle birlikte yatiyordu kizim besiginde k.v. dem kizlarin odasindaydi ..
bizde tatile gidince k.v. dem koyde bizde espiye merkezde kaliyoruz kizimi sabah yanima aldim yüzümü sevdi kolumu sevdi o şekilde uyudu ozlemisim beraber olmayi k.v. dem ben yorulmayim iyi olayim diye gece gündüz ilgileniyor ben ise basladim bir buçuk aydir hemide
cok geçmiş olsun canım ne ameliyatı oldun?rabbim şifa versin inş şimdi iyisin demi?
bunları anlatınca seneler evvele gittim ay ne zor insanın evladına hasret kalması benimkinide babamlar yazları yanımda bırakmazlardı evin ilk torunu götürürler 40gün 45 gün zor dayanırdım hergece ağlardım eşim kızardı ama ne yapayım özlüyordum. :KK70:
minik serçeyi öp yerime:-) maşşallah:nazar:

Back
X