Yaa kıyamam, ne kadarda masum bakıyorsun
pestili heç sevmem gezegenim ama sucuk yapıyorlar ya ona bayılırım.Yok pestilAllah ım espiri bike pestille
Canım ben az kacak ile yurdum malını karistirip demliyorum. Tadı çok güzel oluyor.Sarayca canım kaçak çay içmiyoz yerli malı yurdum malı dimi karadenizde yaşamaya başladıktan sonra insanların ne zorluklarla çay topladığını görünce açıkçası kaçak çay içmeyi bıraktım..
ya sorma nasıl uyumuşum resmen bayılmışımyasom7272 uykuyu aldın dimi
Afiyet olsun kankam;5
Kıskandım seni bende cay caydemledim kendime
Bugün bişey yemedim doğrusu düzgün
Cay içeyim bastırsın
Içi ceviz dışı pestil gibi olanmi, içi ceviz dışı lokum olanmipestili heç sevmem gezegenim ama sucuk yapıyorlar ya ona bayılırım.
Zaten hepsi gizli oluyor sadece sayıyı görebiliyorum.Kiz 9 kisiyi nerden goruyon.Ben birazcikin teknoloji ozurluyum de
eskiden sırf kaçak çay içerdim evlenmeden önce biliyon bide çok severim çayı ama şimdi sevmiyorumCanım ben az kacak ile yurdum malını karistirip demliyorum. Tadı çok güzel oluyor.
Ama bugün işin çoktu, yorulmussundurya sorma nasıl uyumuşum resmen bayılmışım
evet içinde çviz yada fındık dışı pestilIçi ceviz dışı pestil gibi olanmi, içi ceviz dışı lokum olanmi
Bi deneyicem annemin acısı daha çok yeni bi de dış güçler eklenince gerginlik üzüntü daha çok gerildim dün sabaha kadar uyumayınca bu kararı aldım en iyisi biraz uzaklaşayım herşey için çok teşekkür ederimHer ne olduysa oldu, kaderinemi küseceksin. Tam tersi seni seven arkadaşların var, onlarin, bizim desteğimizi istemezmisin,
Hata ediyorsun ahu. Bak tüm eski dostlar buradayız. Bunun nedenleri var elbet. Konuyu uzatmaya niyetim yok ama seni burada görmek isterim. Lutfen pire için yorgan yakma.İyiakşamlar arkadaşlar
Tanıdık tanımadık herkese selam olsun
Buraya gelirken kırık ve üzüntü ile geldim
Alacağım tepkilerden habersiz ve kötü niyetsiz..geçmişte ne yaşandı bilmiyorum..buraya kasten yazdığım hiç bişey yoktu ama kırdım ve kırıldım bu sebeple bi süre kk serüvenime son veriyorum
yağlarımla evde dantel örecem germeden gerilmeden.
Diyetimi de elimden geldiğince yapacağım..herkese sağlıkla zayıflamayı temenni olarak bırakıp eyvallah diyorum.hepinzi öpüyorum
pestili heç sevmem gezegenim ama sucuk yapıyorlar ya ona bayılırım.
Yaaa ben hepsine bayılırımIçi ceviz dışı pestil gibi olanmi, içi ceviz dışı lokum olanmi
Bide isim görebilsenizZaten hepsi gizli oluyor sadece sayıyı görebiliyorum.
Seni tanımıyorum ,tanımak isterimBi deneyicem annemin acısı daha çok yeni bi de dış güçler eklenince gerginlik üzüntü daha çok gerildim dün sabaha kadar uyumayınca bu kararı aldım en iyisi biraz uzaklaşayım herşey için çok teşekkür ederim
Alışkanlık. Bana Sağ olsun bir arkadaşım arada getiriyor. Fazlasını eşimde bende içemeyiz zateneskiden sırf kaçak çay içerdim evlenmeden önce biliyon bide çok severim çayı ama şimdi sevmiyorum
Evet onuda severim, öteki bayıyorevet içinde çviz yada fındık dışı pestil
Bende öyle demliyorumCanım ben az kacak ile yurdum malını karistirip demliyorum. Tadı çok güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?