tabi tabi 3tane patlıcanı bide ekmeksiz mümkün değil3 patlıcan derken dilim herhalde
evet bende severim habibecimBence eşiyle
Supersin abla bende yapiyom güzel oluyo
ahu hgdin canım as dantel devri bitti gel kaniviçe yapalım birilerine kızıp kaçmaİyiakşamlar arkadaşlar
Tanıdık tanımadık herkese selam olsun
Buraya gelirken kırık ve üzüntü ile geldim
Alacağım tepkilerden habersiz ve kötü niyetsiz..geçmişte ne yaşandı bilmiyorum..buraya kasten yazdığım hiç bişey yoktu ama kırdım ve kırıldım bu sebeple bi süre kk serüvenime son veriyorum
yağlarımla evde dantel örecem germeden gerilmeden.
Diyetimi de elimden geldiğince yapacağım..herkese sağlıkla zayıflamayı temenni olarak bırakıp eyvallah diyorum.hepinzi öpüyorum
İyiakşamlar arkadaşlar
Alacağım tepkilerden habersiz ve kötü niyetsiz..geçmişte ne yaşandı bilmiyorum..buraya kasten yazdığım hiç bişey yoktu ama kırdım ve kırıldım bu sebeple bi süre kk serüvenime son veriyorum
Diyetimi de elimden geldiğince yapacağım..herkese sağlıkla zayıflamayı temenni olarak bırakıp eyvallah diyorum.hepinzi öpüyorum
Senin kaçamak cısında anca şehriye çorbası olur zaten ilahi yaseminslm bugün yorulmuşum uzanmıştım uyuyakalmışım
aeben hım hım evet yemekte onlar vardı mecbur yedim domatesli şehriye çorba ve karışık kızartma 3tane patlıcan kızartma 1tane biber
habibem pazara ne zaman gidecedinSabah
4 kaşık menemen
Şekersiz cay
1ince dilim ekmek
Öyle
1 kase corba
Salata çok az
1 tane su boregi
Ara
Uzun
Kavun
Akşam
1kase yogurt
Içine 1tatli kaşığı pulbiber
Su 2litre
Spor yok
Regli olduğum için yapamadım
Dün baya spor yaptiydim
Ahum pire için yorgan yakma benceİyiakşamlar arkadaşlar
Olsun ablam ya hayat buralara da üzülecek kadar boş değil üzülecek çok şeyim var zaten burada tuz biber olmasınahu hgdin canım as dantel devri bitti gel kaniviçe yapalım birilerine kızıp kaçma
Geçmiş olsun canım, nesi var oğlanlarınYarın oglanlari doktora goturcem
Dönüşte grs
Diyete spora devam zayıfladıkca sana özelden atarım kilo bildrimiAhum pire için yorgan yakma bence
Herne olduysa geçmişte kaldı , boş verde önüne bak .
Biliyorsun burası olmazsa zor kilo veriyoruz , gitme canım
Yok pestilhıhı ne sandıydın pastamı
Sen nasıl rahat edeceksen ahum ama buranın ve kalbimizin kapısı her zaman açık sanaDiyete spora devam zayıfladıkca sana özelden atarım kilo bildrimi
Aman sen eksik kalmaAaa ne oldu ki ben kaçırdım
Allah razı olsun eminim o konudaSen nasıl rahat edeceksen ahum ama buranın ve kalbimizin kapısı her zaman açık sana
Her ne olduysa oldu, kaderinemi küseceksin. Tam tersi seni seven arkadaşların var, onlarin, bizim desteğimizi istemezmisin,İyiakşamlar arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?