Amanınnn anındamı gitti bildirimArkadaş aktivitelerinde mesajını gördüm.Hemen geldim
Yarışmaya katılacak biri mi var.Hemen yardım edeyim
Yeni kuralımız tarifi önce bana bildiriyorlar ben uygunsa ve yapacak biri yoksa onaylıyorum
Ben ya ben
Tebrik ederim canimcim
Canım arkadaş aktivitelerinde herkesi takip ediyorumAmanınnn anındamı gitti bildirim
Kilosunu da araya bir yere sıkıstırmis gormeyek diyebilmece çözelim kilo aldıgını görmeyek demi
Aylin yola çıkmadan bana kilosunu bildirmişti bilginize.Gecen Hafta : 76.5
Bugun :73.4
Fark : -3.400
Yuzde : 4.05
O vakit sihirli kelimeyi öğrendim hep çagırayım seniCanım arkadaş aktivitelerinde herkesi takip ediyorumMesaj dikkatimi çekince dalıyorum Yarışma-nevoş denince hemen geldim:)
Gecmis olsun Habibecim.Cocuk bunlar hepsi gecer canini sıkma cnmAbla küçük sürekli pipisini tutuyor tırnak yiyor.devamlı burnunu karistiriyo.buyugununde kanına baktirdim bende tiroit var onlarada baktirdim.anca geldim
Çağır canım gelirimO vakit sihirli kelimeyi öğrendim hep çagırayım seni
Özlemişim
Tmm, dönerim birazdanAklınızda bir tarif varsa özelden yazın görüşelim
Yalnız 23-24 tarif bildirildi umarım aklınızdaki tarif yapılacak tariflerden değildir:)
Dur kız, bu sefer ben katılırım, oylarımız bölünmesinNevo kavurma yapalım 1. Olalım
Gezegen bacı katılıyorsa ordayız zatenÇağır canım gelirimSende gel arada
Pışıkkk sana oy vercemi kim söyledikiDur kız, bu sefer ben katılırım, oylarımız bölünmesin
Ayy canım sensiz olurmu puanların yorumların geldiğimizden beri hiç yabancılık cekmedik bunda katkın çok fazla
Canım supersin emeklerini değmiş harikadin
Gercekten mi 1.mi olduk.Inanamiyorum Allahim.Ben de mi 1. Mi olmusum.Ufff yaa sarjim bitiyor1. Yiz
1. Sin
1.
Kilosunu da araya bir yere sıkıstırmis gormeyek diyeBide bilmeceyle kandiracak bizi
Herkes çaba gösterdi canım takım olmak bu demek .
2 tane kilo bildirimi olmadıgı halde listemiz onuda kaldırdı maşallah .
Bende hepinize teşekkür ediyor bu ilk 1. Liğimizi tebrik edip bu daha başlangıç diyorum
Arkadaş aktivitelerinde mesajını gördüm.Hemen geldim
Yarışmaya katılacak biri mi var.Hemen yardım edeyim
Yeni kuralımız tarifi önce bana bildiriyorlar ben uygunsa ve yapacak biri yoksa onaylıyorum
Pışıkkk sana oy vercemi kim söylediki
Sağol hemşom inşaallahEvett çok mutlu oldum
Hemşom daha sık gel seviliyorsun
Sen takım içi 1. Sin sanıyorum. Uff yaa misafirim az önce gitti.Gercekten mi 1.mi olduk.Inanamiyorum Allahim.Ben de mi 1. Mi olmusum.Ufff yaa sarjim bitiyor
Sennn hiç görmedim 2 aydır burdayımdasiz haftaya görürsünüz.
Çok pis gaza geldim.
Bunu en son söylediğimde takımlar arası Breyselde 1. Olmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?