Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yasemin menü vermiş merak ettim harem güveci

Sen yemek bölümünü biraz ince olur mu. Foto sunum vs. Nasıl olacak araştır biraz. Ben gayet guzel yapacağına inanıyorum
Ben hafiften inceledim. Benim tavuklu mantar yemeğine benziyor.
Tavuk dediysem arada kırmızı etlede yapıyorum

Ayy kaptanim paylaşım alanına baktım çok mutluyum
Akşam senden bir balkon konuşması bekliyoruz bu hafta çok motiveydik canım aeben ve senin katkilarinla

Herkes çaba gösterdi canım takım olmak bu demek .
2 tane kilo bildirimi olmadıgı halde listemiz onuda kaldırdı maşallah .

Bende hepinize teşekkür ediyor bu ilk 1. Liğimizi tebrik edip bu daha başlangıç diyorum

Yok beybisi, bu 2. Birinciligimiz

Et yemekleri yarışmasına katılmak istiyom.
Ama nasıl.
Aslında hiç uğraşmamda, sırf pro üye olmak için istiyom
yarışa bi girdinmi geri bırakamazsın ama .

Yapacagın yemeği belirle linki bi oku ne istiyorlar tam olarak .

Sonra malzemelerini hazırla ve yemegini yap ve her evresinde foto al . Konu açarken tekrar konuşuruz , nevoşa derim yardım eder sana

Tmm,

Arkadaş aktivitelerinde mesajını gördüm.Hemen geldim
Yarışmaya katılacak biri mi var.Hemen yardım edeyim
Yeni kuralımız tarifi önce bana bildiriyorlar ben uygunsa ve yapacak biri yoksa onaylıyorum

Yarışı bırakamazsın derken, bagimlilikmi olur, yoksa başka yarışlara katılmak mecburimi
Bagımlılık . İlk girdiğinde 1. Olmayımı bekliyorsun bizim deynepnaz Var yazık göbegi çatladı ama myradınada erdi sonunda dimi deynep
Be de 4mü 5 incimi katılmamda alabilfim ancak

Hepinizi tbr ederim sanirim bir ben verememişim benimki hafta sonu düzenli beslenmedigimden oldu onun devamı neyse ne yapalim verecem inşallah . Yavaş olsun ama kalıcı olsun
Yasemincim senin verdigin kilo buyuk basari.Hasimato troide ragmen arkadasim.cok tebrik ederim tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…