- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
canııımmmEn sonda öpücük koymuştum çıkmamış
Ayy insallah cabuk iyileşirsin canımŞimdilik her şey yolunda.Biraz ağrıbaşladı ağrı kesici vermişlerdi zaten.
hoşbulduk canımCanım sende iyiki geldin renk getirdin
Canım seni merak etmiseet mende yazacaktım tekrar hosgelhoş
habibecim paketli gıda hiç yemiyorsun günde 2 meyve hakkın var ama senin yediğin gibi glisemik indeksi yüksek meyveler değil yani üzüm ve kavun ekmek sadece sabah oda 1 dilim patetes prinç bulgur makarna vs bunlar yokCanlarim bu seker diyeti nasıl oluyo ne yememem lazim
Çok heyecanlandımŞimdiden başarılar dilerim canım
benim biraz değişiklik yapmam lazım saracım diyete yeni yeni adepte oluyom aslında yedigim hiç bişey yok ama çok üzün zamandır bu şekilde besleniyom vucudumu şaşıtrmam gerekiyor biraz araştırma yapıyordum bu arada bakalım bişey bulursam paylaşırım.
benim biraz değişiklik yapmam lazım saracım diyete yeni yeni adepte oluyom aslında yedigim hiç bişey yok ama çok üzün zamandır bu şekilde besleniyom vucudumu şaşıtrmam gerekiyor biraz araştırma yapıyordum bu arada bakalım bişey bulursam paylaşırım.
Yasom güncel kilonu ve yüzdesini tekrar yazarmisinbenim biraz değişiklik yapmam lazım saracım diyete yeni yeni adepte oluyom aslında yedigim hiç bişey yok ama çok üzün zamandır bu şekilde besleniyom vucudumu şaşıtrmam gerekiyor biraz araştırma yapıyordum bu arada bakalım bişey bulursam paylaşırım.
Gezegenim hadi bakalim insallah haftaya gorucez.Motive olmana cok sevindim.6 lari bi gor artik.Ne kalmis zatenAayyy çok motive oldum yav
Içimin yağları eridi, pamuk gibi oldum
Kalp gozun mu acik20 ziyaretci 4 de kullanıcı nolduk biri bizi gözetliyor amanınnn
canım benim güzel arkadaşımCanım sende iyiki geldin renk getirdin
Canım seni merak etmiseet mende yazacaktım tekrar hosgelhoş
Tsk ederim saracimTebrik ederim canım
Oleeeeey
Nevoşum hoşgeldin nasılsın
ne bağırıyon yazarım tabiYasom güncel kilonu ve yüzdesini tekrar yazarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?