Seni 5-10 yıl öncesinden hatırlıyormuyum kuzumSelamm
Hayırlı yolculuklar olsun.Bencede yeter gaari.Pestil siparisin gelimce yine baslarsin.Dayanamazsin sen pestilegorunce gozun doner.
Tel arabada sarja takili.Kablosu da kisa olunca iki buklum yazacam diye sirtim boynum agridi.100 km yolumuz kaldi.
Evimizincadısı geçmiş olsun kuzumŞimdilik her şey yolunda.Biraz ağrıbaşladı ağrı kesici vermişlerdi zaten.
Sorma ablam ya. Tam sopaligim. Hiç utanmadan bugünü de berbat ettim . Allahm önden giden bi gobegim var.Eee yersen olursun vero
Yiyip yiyip birde ağlaması yokmu
1. Ligin ı tebrik ederim. Maşallah sanaBencede yeter gaari.Pestil siparisin gelimce yine baslarsin.Dayanamazsin sen pestilegorunce gozun doner.
Tel arabada sarja takili.Kablosu da kisa olunca iki buklum yazacam diye sirtim boynum agridi.100 km yolumuz kaldi.
haklısın tabi saracim hele ben 75 lerdé iken böyle hissediodum gene. Kilo böyle olsada kendimi iyi hissetmiom. Acilen bişiler yapmaliyim.Üzülme canım haftaya toparlarsın senin şu anki kilon bir çoğumuzun hayali birde böyle düşün
Ne demişler azimli sıçan duvarı delermişBagımlılık. İlk girdiğinde 1. Olmayımı bekliyorsun bizim deynepnaz Var yazık göbegi çatladı ama myradınada erdi sonunda dimi deynep
Be de 4mü 5 incimi katılmamda alabilfim ancak
Sorma malesef bizde biNe demişler azimli sıçan duvarı delermiş
Nasip bu işler kimi bayağı bekliyor,kimi ilk katılımında alıyor
6.hissim kuvvetli imiş,aklıma gelmiştin sen de bugün,keşke o güzel sunumlarıyla aeben de katılsa diyordum ben de
Sen katılmasan ne ki,2 kategoridir talep bayağı var,ben diyeyim 50 sen anla 100 kişi başvurmuş(biraz abartmış olabilirimSorma malesef bizde bigezegenfeza var dostlar başına ben katılacagım diyo başka kimse katılmasın diyo napım aplam olurda kendisi sözünü dinleyim bari
Bu kategoride dinleniyorumDeynep sen ne yapacaksın söyle kulagıma
Bence senden zayıfımSen katılmasan ne ki,2 kategoridir talep bayağı var,ben diyeyim 50 sen anla 100 kişi başvurmuş(biraz abartmış olabilirim)
Bu gurupta bizden yaşlı var mıYemek topiğinde herkes beni en yaşlı seçti
En son 90 kiloydun galiba kaç oldun?(şimdi birden 60 lı kilo dersen çok zayıflamış olursun ,o yüzden fazla yazdım seni )
Sayfayımı yenilemiyorsun yoksa yaseminhayırlı geceler guya kutlama yapacaktık herkes kaçtı bende yatam barim
60 yaşında ne diyeti yapıyor?Bence senden zayıfım
Cancazım burası hep 40 lı bi gezegen var o 60 yaşında
Sen gelme diyorlar,beni oyuna almıyorlarİnanmış gibi yapayım hıhı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?