dün yapacağım dedim ama hazırlayamadım malzemeleri.Ben senin ayran aşı detoksu yaptığını zannediyordum niyeyse
o zaman bu son olsun, kankim akşamları karbonu kesmen lazım yoksa kilo vermen çoook yavaşlar.Aynen kankim ekmek miktarını belirtmek istemedim
Bu hafta bı düzensizlik var bende
Eskisi kadar çok yemiyorum tabi ama kilo vermeyi zora sokuyorum
Vurun bana yaaaa
Dövün beni
@seaBahAR
10. Takımdan @MorVampirella 28 haftada 5,6 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
CUMA Zayıflama Yarışması Mezunları
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
@seaBahAR
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 586. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
Liste birincisi pempisler kocaman tebrikler!
Kızlar, listede kendinizi bulun bakalım
detoks yapmadım canım peynir domates detoksu oldu bu gün
o zaman bu son olsun, kankim akşamları karbonu kesmen lazım yoksa kilo vermen çoook yavaşlar.
2gündür çocukla ugrasiyom okula alışması için ilkgun çok ağladı ikinci gün daha iyi pazartesiye kadar böyle nasıl alisr bilmiyom valla
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
@seaBahAR
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 586. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
Liste birincisi pempisler kocaman tebrikler!
Kızlar, listede kendinizi bulun bakalım
tebrikler @MorVampirella
45 numaradayımAntepia27 kuzucum 2. sıradasın tebrikler...birdahakine 1. sırada olacaksın zannımca
Kız listedesin ne yemeği ekmeğiAynen kankim ekmek miktarını belirtmek istemedim
Vurun bana yaaaa
Dövün beni
Aynen kankim ekmek miktarını belirtmek istemedim
Vurun bana yaaaa
Dövün beni
Varmış biraz sayılı gün canım bide çalışıyorsun dahada hızlı geçer zamam
Güzel menü canım yarın tam uy listeni bı görelim kuzum
Canım nerdeyse 50 kilo vermiştim çok rahatsız etmedi kollarım lesli ve spor salonu çok iyi geliyor
Menimkide çoğaldı fazlasını derin dondurucuda attım tekrar gerek olur diye
Yaa Yasemin 4 kere ameliyat oldum biz kurbanlık koyun gibi yatarken korkudan bitmisken siz nasıl maçtan günlük olaylardan sohbet ediyorsunuz şaşırıyorum sizdedemi öyle bilmiyorum basimizdakiyapilan konuşmalara çok sasardim
siz tatlıya düşkündüz demi okumuştum o yüzden bukadarla bile süper kilo vermişsiniz tebrik ederimyazayım tabi ne demek:)
kahvaltıda
1 yumurta 3 kaşık lor ya da 1 kk kadar peynir 5-6 det zeytin çiğ sebzeler 1 dilim ekmek
ara 1 hurma 1 sade türk kahvesi
öğle iş yerinde çıkan yemklerdn uygun olanı alıyorum pilav makarna tatlı vs ekmek gibi şeyler tüketmiyorum
ikindşi arada küçük küçük tek lokmalık tahıllı galetalarım var 3 adet yiyorum
akşam sebze ya da köfte evde ne pişerse 1 dilim ekmek
yatmadan öncede 1 bardak süt
bu şekilde canım ortada çok bi liste yok zaten kendimce dengelemeye çalışıyorum hergün en az 6000 adım atıyorum akşamları uyumadan önce blgesel hareketler yapıyorum eliptik bisikletim var ona biniyorum öyle işte14 ağusto işe başladığım gün 80 kiloyu görmüştüm şu an 76,9 um
sen işe başla diyet yapmadan gidecek kiloların okadar koşturmaya kolay değil çünkü işe git gel yemek çoçuklar ay kabus gibibakicinin iki bebesi vardı bugunluk onları getrmsti onlar la benim büyük oğlan çok mutlu olmuş oynuyor lardu falan . ben zaten 2 saatten az bıraktım bakiciya. sorun yok şimdilik ablam. bakalım süre uzaynca iki bebele napar bilmiom. yani kendi çocukları benim oglani dün hiç degilse oyalamislardi da. hayırlısı. ben şu ara mutsuzm abla ya. gece yemeleri ekmegi çok yemeler. . hele ki tatlı krizler m . P. tsi bu işi halletmem menu falan vermem lazım. .58 hayal oldu. 60 küsür lerdeyim
İyi akşamlar
Menü veriyorum
Sabah
1 hs yumurta
Peynir
Az omlet
7zeytin
OgÖğ
Ayran aşı
İkindi
Ayran asi
Ara
Az taze antep fıstığı
Akşam
Ayran aşı
2 kaşık y.fasulye
Şu 2.5 lt civarında
@sara_28aeben
Menü
Sabah
1 yumurta
Yarım domates
6 zeytin
Ara
Ikı mandalina
Öğle
Yarım tabak fırında patlıcan patates yemeği
Ara
Bir bardak süt
Akşam yok
2 saat yürüyüş
Ikı litre su
gezegenim tam yattım sezaryan zaten akşam üzeri acil appendektomi yapmıştık geç geldim bide gece çıktı sabah 8de gece almadığımız sezaryan acil aldık bugünde aldık appendesit mesai bitiminde eve anca 18.30da geldim bittim valla yoruldum gece bişey çıkmasa bari.Ne didim, ben sana ne didim
Kız listedesin ne yemeği ekmeğigebertirim seniiii
yeni şifre alabilirsin canım bahene etme telefonuHanımlar dünden beri telefonum takılıyor, tabletten yazdıklarınızı okudum, şifremi unuttuğum için giriş yapamadım. Şimdi biraz iyi(tel). Eşim kalkınca aldığımız yere goturemez, garantisi bitmeden. Uzun süre kaybolursam merak etmeyin.
hiç edende olmamış
Az yiyin.
Sporu sabah yapın, akşama bırakmayın
Bol su için.
Bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?