Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen kankim ekmek miktarını belirtmek istemedim

Bu hafta bı düzensizlik var bende
Eskisi kadar çok yemiyorum tabi ama kilo vermeyi zora sokuyorum
Vurun bana yaaaa
Dövün beni
o zaman bu son olsun, kankim akşamları karbonu kesmen lazım yoksa kilo vermen çoook yavaşlar.

@seaBahAR

10. Takımdan @MorVampirella 28 haftada 5,6 kilo vererek mezun olmuştur.

Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.

CUMA Zayıflama Yarışması Mezunları

tebrikler @MorVampirella

45 numaradayım Antepia27 kuzucum 2. sıradasın tebrikler...birdahakine 1. sırada olacaksın zannımca

ay fatma ne güldüm ne yapacan mecbur konuşuyorsun bizlerde insanızokadar stresli ortamda müzikte dinleniyor sohbette ediliyor yoksa o stres çekilmez.

siz tatlıya düşkündüz demi okumuştum o yüzden bukadarla bile süper kilo vermişsiniz tebrik ederim

sen işe başla diyet yapmadan gidecek kiloların okadar koşturmaya kolay değil çünkü işe git gel yemek çoçuklar ay kabus gibi

Canım ilk bakışta menün çok güzel ama sabah hem haşlanmış yumurta hem omlet fazla olmuş birde Ayran aşı detoksu yaptığın zaman sabah kahvaltısı dışında başka bir şey yemeyeceksin yani fasulye antep fıstığı fazla olmuş

Ne didim, ben sana ne didim
gezegenim tam yattım sezaryan zaten akşam üzeri acil appendektomi yapmıştık geç geldim bide gece çıktı sabah 8de gece almadığımız sezaryan acil aldık bugünde aldık appendesit mesai bitiminde eve anca 18.30da geldim bittim valla yoruldum gece bişey çıkmasa bari.

yeni şifre alabilirsin canım bahene etme telefonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…