Allah seni habibe sebzeye tam dönmüşsün maşalahDünkü menum
Faulye kavurmasi
Şekersiz cay
Öyle
Semiz otu yemeği
Yogurt
Akşam
Fasulye kavurmasi
2 lokma ekmek
Su 2lt
20 dk yuruyus
Allah seni habibe sebzeye tam dönmüşsün maşalahkilon iyi gitmeye başlımıştır büyük ihtimal
10 puant sana[/QUOTE sebzeyi daha çok seviyorum zaten ben benim adam sevmez.kavga ediyoruz hergün evde.dunde ciktim aldım birseyler
Hayalimdeki meslekahanda eve geldim nerdeyse 2. sezeryanıda alacaktık kıl payı kurtardık
Hoşgeldin ablacim . Naprsin. Nasılsın.Selam güzeller sıfırcı hocanız gellldiii
Selam güzeller sıfırcı hocanız gellldiii
Hayırlı günler..dün menü yazamadım dünün menüsünü yazayım hemen
Sabah :1 bardak limonlu sıcak su
Kahvaltı : 1.5 dilim ekmek
1 yumurtadan yumurta salatası
Peynir - zeytin
Domates -salatalik
Öğle :2 içli köfte
Ayran çorbası
Akşam : ayran çorbası
Su: 2.5 lt
Spor : yok
aeben
2gündür çocukla ugrasiyom okula alışması için ilkgun çok ağladı ikinci gün daha iyi pazartesiye kadar böyle nasıl alisr bilmiyom valla
Aynen kuzumboş ver dinlen canım işler bitmiyo nasılsa
Hahah ablaa cok tatlisin, yani bugunu dinlenme gunu olarak ilan ettin
Benimkinin anlaması 18 sene sürdüAslinda sizlerin yazdigi seylerden benim de hic basim agrimiyor.Ama bazi kisileri sıkmıs olabilirim diye dusunmustum.
Hayir ve yok kelimesini kullanamadigi icin hep somürduler.Isleri gorulene kadar.Isleri bitiyo hic arayip da amca dayi nasilsin diye soran yok diye cok kiziyo.8 yildir burdayiz ve esim artik biktim dedi sonunda.8 yilda ancak anlayabildi.
Insallah sende kurtulursun canim.Esininde akrabalarina yigenlerine cok duskun oldugunu biliyorum.Umarim tez zamanda Allah aklini basina getirir.
Hıhı bekle yatırırlariyi geceler canım bende yatacam birazdan uykum geldi.
Ne didim, ben sana ne didimAnam yam yatağa girdim acil sezaryan
Utanacan şeyleri niye yiyonSorma kankitom
3 4 gündür pek dikkat etmedim
Menü vercem buraDan da utanıyorm
Hayırlısı olsun canımAman abla benim hersey yalan oldu cok dertliyim cook 4 yillik bolumu iki yilda bitrip onlisans olacaktim olursun dediler okuldakiler ama benim bolumumn onlisansi olmuyormusum duz uni olarak oluomusum sdece yani iste okudgm bolum yalan oldu kps yede giremiorum egitim yilim bttgi halde diplomami almadgm icin onlisans olarakda giremiorum aman karma karisik isler ne yapacagimi bilemiorum
Amin amin çok âminkız bebek oldu darısı sana canım ve tüm isteyenlere rabbim sağlıkla kucağınıza vermeyi nasip etsin
Ablaaaaa özlettin kendini nerelerdeydinUtanacan şeyleri niye yiyon
Üstünden sopayı eksik etmemek lazımmış
Allah gönlüne göre versin canımAmin canım bende kızım olsun istiyorum aslında bir kız bir erkek ne güzel olur ikiz olsun benimki bu kadar bekledikten sonra hakettim ama değilmi
Aynen dolma candır
günaydın zehracım
Hadi bakalımVeeee detoxa basladim, yapabilirsem rahatsiz olmassam 2 gun yapicam
Ooyy, bunu okumadan ne sitemler ettim.Ablaaaaa özlettin kendini nerelerdeydin
Seni görünce yeşil çay icesim spor yapasim geliyor
sen yoksan unutuyorum ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?