Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ee karatayım profesürüm öyle diyo :)siz ne biçim karataycısınız ki hocanın lafının üzerine laf konuşuyosunuz! Bre utanmazlar!

:KK19:

gezegenim ben işleri bitirdim sen halen yatıyosun.masallah sana..

yok canim herkes okusun.zaten farklı bir sey yapmıyoruz onlardan..
Nellie yi kizdirmak icin saka yaptim obezztom.Mortim kim kazandi,senin yuzden kacti?

Sabah:
1 bardak detox su ve normal su
Kahvalti:
Domates ve salata / az sogan
2 haslanmis yumurta
2 bardak kahve
Peynir

Ara
3 kuru kayisi 3 kuru erik
1/4 elma
1 bardak yesil cay

Aksam:
Kase samballi yogurt
5 etli yaprak sarma ve 3 lahana sarma
Su

Su: 1 bucuk henuz
Spor: 15 dkk evde zumba yotubedan

selamün aleyküm nasılsınız bakim bacılar kardeşler bu hafta gene kötüyüz şöyle bir göz attımda tabi kötülerin içinde en başta ben geliyom :KK22:hayırlısı bakalım inşallah haftaya toparlanırız.
@Sarayca ve @Antepia27 beni çok şaşırtıyorsunuz sizi eskiden tanımasam hakkınızda kötü düşüncelerim olacaktı ama ben bu takımlarda en azimli en kararlı takır takır kilo veren sizleri gördüm ne oldu size:KK3:gözmü değdi bi okuyum size tü tü tü tü :KK70:ikinizede diyom çabuk toparlanın:KK60::KK60:
Aylin42Konya Aylin42Konya kız beni nasıl geçersin çok sinirlendim şimdi bu hafta aç gezecem çok kıskandım çok:KK60:
KİLO VEREN VE VERMEK İÇİN MUCADELE EDEN HERKESİ KUTLUYORUM:KK200:BEN HARİÇ
@sara_28 sayın koçum seni utandırdım özür.:KK60:
Seni kizdirdigim icin cok ozur dilerim o_O :KK43::KK200: :KK74:

selamün aleyküm nasılsınız bakim bacılar kardeşler bu hafta gene kötüyüz şöyle bir göz attımda tabi kötülerin içinde en başta ben geliyom :KK22:hayırlısı bakalım inşallah haftaya toparlanırız.
@Sarayca ve @Antepia27 beni çok şaşırtıyorsunuz sizi eskiden tanımasam hakkınızda kötü düşüncelerim olacaktı ama ben bu takımlarda en azimli en kararlı takır takır kilo veren sizleri gördüm ne oldu size:KK3:gözmü değdi bi okuyum size tü tü tü tü :KK70:ikinizede diyom çabuk toparlanın:KK60::KK60:
Aylin42Konya Aylin42Konya kız beni nasıl geçersin çok sinirlendim şimdi bu hafta aç gezecem çok kıskandım çok:KK60:
En azından artı gelmedin yasom üzme kendini

yahu senin mortin benim.niye sarayı merak ediyosun, beni etsene:KK12:

seninle güzel bir menu yapalım ama calışıyosun diye bir sey diyemiyorum.her gün aynı saattte mi ise gidiyorsun? Bir de ne iş yapıyorsun? 87 mezuniyet kilonmuş.bence dahada inmelisin..

ay bir de gülüyo çıldıriciimm:sinirli:oklava geliyo gülme bakim.haftaya ensendeyim senin.son gülen iyi güler bebegim:cool:
:KK70::KK70:Senin kilonu okumustum da ondan.Yuzdeni hatirlayamadim

hadi bakalım.hele bi söyleme:duduk:

gerçektenmi??çok ilginç hakikaten:KK53: vardır bunda da bir hikmet aybencim.bana da biraz gereksiz gelir, bir kutlama beklemem ama sürprizlerede hayır demem :)

bende de regl sonrası şislik olur ama orada benim çekirgenin dedigi farklı.o der ki "bu hafta reglim o yüzden kilo veremedim". Aslında bahane, istese bal gibide verirdi.regl kilo vermek için engel değil
Yo kilo verdim sadece istedigim kadarini veremedim, niye boyle diyorsunki kocum ask olsun. Regliden dolayi oldugunu dusunuyorum dedim, herkezin regliden aonra sisecek doye bisey yokki ama.
Artida olmadigimada sevindim yazdim , cunku ben regli bittikten sonra sismiiyorum

Menümü yazayım
Sabah
Bir bardak cevizli su ve ceviz

İki haşlanmış yumurta
10 tane zeytin
Bir dilim süzme peynir
Bir domates bir salatalık
Bir fincan yeşil çay

Ara
Bir fincan kayısılı form çayı
Bir tatlı kaşığı zeytinyağı
Bir bardak su

Öğle
Bir tabak vicdan çorbası
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Bir kase yoğurt

Ara
Bir fincan sade türk kahvesi
Üç tane kuru kayısı
Bir fincan kayısılı form çayı
10 tane çiğ fındık

Ara
Bir bardak kefir

Akşam
Bir kase vicdan çorbası
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kinoa

Ara
Bir bardak zerdeçallı süt
İki mandalina

Su 3 litre litre spor bir saat yürüyüş yarım saat plates

yasom7272 yasom7272
aeben aeben
@Antepia27
Bu hafta et yemiycen zannımca;)
Bakalım ne olacak önümüzdeki hafta kilon ;)
Pilates nasıl gidiyor ?;)

Menün yine güzel canım ;):68:

yeni kanlara ihtiyacımız var. şöyle azimli bol paylaşımlı:KK49:

mezun kızçeler sizde toparlanın artık, mezun olduğunuz kiloya inerseniz direk listeye yeni hedefle girebiliyorsunuz. eğer kilo aldıysanız 6 ay yarışamıyorsunuz. 6 ayın sonunda listeye girebiliyorsunuz.

Bu hafta et yemiycen zannımca:KK66:
Bakalım ne olacak önümüzdeki hafta kilon :KK66:
Pilates nasıl gidiyor ?:KK66:

Menün yine güzel canım :KK66::KK68:

Bu haftaki listemde et tavuk balık yok canım protein için kinoa ve yumurta var haftaya kilomu bende merak ediyorum

Menümü yorumladığı için teşekkür ederim canım benim :KK74:

Ne özürü kız bende sabitim elimizden geleni yapıyoruz bazen elimizde olmayan sebeblerden oluyor böyle üzme kendini :KK74:

@gamze21 60kiloyum 60kiloyum fulyacım listeye girmek için güzel bi etaptı çünkü yüzden 89 a bölündü.
senden liste için elinden geleni değil elinden gelenin de iyisini istiyorum. her hafta için.:KK200:
@Ssy8491 kuzum mezuniyet istediğin için mezun ettim seni ama hala vakit var listede düzenlme yapabilmem için. istemiyorsan bana belirt kuzum düzelteyim.:KK200:
ayyy canım sürpriz oldu valla :KK45: teşekkür ederim hadi hayırlısı olsun. Allahın izniyle inşallah mezuniyete kadar böyle gider :dua::halay:

***10. Takım 594. ETAP ***

Moni(95,5/95,3/0,2/% 0,21)
zhre_ (92,9/92,8/0,1/% 0,11)
Ssy8491(81,0/79,9/1,1/% 1,36)Mezun olmak istiyor.
evinizinmimari(72,7//%)Sabit.
Sara_28(86,0///%)Sabit.
Gamze21(61,0/61,2/-0,2/% -0,33 )
Aylin42konya(67,3/66,3/1/% 1,49)
Antepia27 (103,7/104,0/-0,3/% -0,29)
Sarayca (63,6/63,8/-0,2/% -0,31)İzinli.
Yasom7272(66,8///%)Sabit.
Pamukprncess(62,4/62,3/0,1/% 0,16)
ozlemkartal(97,6/97,1/0,5/% 0,51)
Obezzto( 85,2/84,0/1,2/% 1,41)
60kiloyum(83,3/81,8/1,5/% 0,02)
505. Etapta 83,3 kg ile bildirimli izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 89'a bölündü.
10. Takım Ortalaması : %0,310

:halay::halay::halay:

Tebrikler fulyacim:KK9::KK9:
İnşallah fulyacim:KK50:
saol canım :KK200:

canımsın benim biliyomusun sözlerin o kadar iyi geldiki anlatamam :KK74::KK74::KK74:bu hafta regl yeni bitti bide haşimato faktörü var ödemler yerinde saydı derken böyle oldu:KK43::KK43::KK43: haftaya inşallah daha güzel olacak :KK39:

senin elin nasıl oldu asıl ondan haber ver kilolardan daha önemli bu :KK19::KK19::KK19:
Soylediklerimin sana iyi gelmesine sevindim bitanem.Ama dogrulari soyledim.Hasimato olmana ragmen kac kere dereceye girdin.40 bin kere masallah.Artik bu hafta da sabit gel yaanii

Elim ayni saram.S.ocagina gittim pansuman yaptirdim.Baya genisce acik bi yara.Tirnagin tam ustunde ki etli yer var ya.Iste orasi yanlamasina kalinca bir parca kesildi koptu.Tirnagin ustu mosmor.İşimi gucumu rahat yapamiyorum.Sogan dograrken bile bas parmak cok işe yariyormus.Bağli poşeti bile acamiyorum.Dişimden yardim aliyorum :KK70: Isler guclu hizli ilerlemiyor.Tek derdim o.

sabah-öğle 12.30
2 yumurtadan mantarlı keçi peynirli omlet
1 közlenmiş kırmızı biber ve 2 çeri domates üzerine 1 çk zeytinyağı
3 minnak ceviz

ara
1 fincan şekersiz filtre kahve

akşam 19.00
ızgara ciğerli salata
(1,5 yk siyez bulguru, marul, roka, domates, közlenmiş k.biber, k.soğan, 1 d. avakado, zeytinyağı, limon, sumak, 3 minnak ceviz)

yatana kadar 2 lt su veya daha fazla su
aeben aeben moni moni

Kizimin okulda toplantısı vardı ona gittim geldim birazdan da almaya gidecem. Ay Allah razı olsun keten tohumunu kim yazmıştı hatırlamıyorum ama gitmeden hemen yoğurda karıştırıp yedim müthiş tok hissediyorum. Çok iyi geldi bana pratik hem bağırsak sistemini de düzeltti sanki.
Ben yazdim canim.Ben de yagini iciyorum sabahlari.Ustune de 1/2 lt limonlu su,hic acikmiyorum.Keten tohumunu yogurtla ben de cok seviyorum.Hem yagi,hem de kendisini bir ogun yesem cok mu olur ki.Uzman arkadaslar ne dersiniz?
Bisey daha sorucam.Keten tohumunu orjinal haliyle mi yemek gerekir.Yoksa robottan gecirsek olmaz mi?Ben citir citir yiyemedim,robottan cekip yemistim.Dogrusu ve sagliklisi hangisi sizce?

yeni kanlara ihtiyacımız var. şöyle azimli bol paylaşımlı:KK49:

mezun kızçeler sizde toparlanın artık, mezun olduğunuz kiloya inerseniz direk listeye yeni hedefle girebiliyorsunuz. eğer kilo aldıysanız 6 ay yarışamıyorsunuz. 6 ayın sonunda listeye girebiliyorsunuz.
Ben mezun olalı ne kadar olduki? Yeniden ne zaman listeye girebilirim

Back
X