Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Soylediklerimin sana iyi gelmesine sevindim bitanem.Ama dogrulari soyledim.Hasimato olmana ragmen kac kere dereceye girdin.40 bin kere masallah.Artik bu hafta da sabit gel yaanii

Elim ayni saram.S.ocagina gittim pansuman yaptirdim.Baya genisce acik bi yara.Tirnagin tam ustunde ki etli yer var ya.Iste orasi yanlamasina kalinca bir parca kesildi koptu.Tirnagin ustu mosmor.İşimi gucumu rahat yapamiyorum.Sogan dograrken bile bas parmak cok işe yariyormus.Bağli poşeti bile acamiyorum.Dişimden yardim aliyorum :KK70: Isler guclu hizli ilerlemiyor.Tek derdim o.
Yetiştiği kadar yaparsın Aylincim. Inşallah tez zamanda iyileşir

Ben yazdim canim.Ben de yagini iciyorum sabahlari.Ustune de 1/2 lt limonlu su,hic acikmiyorum.Keten tohumunu yogurtla ben de cok seviyorum.Hem yagi,hem de kendisini bir ogun yesem cok mu olur ki.Uzman arkadaslar ne dersiniz?
Bisey daha sorucam.Keten tohumunu orjinal haliyle mi yemek gerekir.Yoksa robottan gecirsek olmaz mi?Ben citir citir yiyemedim,robottan cekip yemistim.Dogrusu ve sagliklisi hangisi sizce?
Hem yağı hem kendisi bence fazla olur canım, sonuçta bağırsakları ıyi çalıştırıyor.
Günde 1 tatlı kaşığı yeterli.
Keten tohumunu tüm olarak tüketirsen ya böbreklerde yada başka yerde tıkanmaya sebep oluyor diye okumuştum yanılmıyorsam. Taze taze robottan çekerek tüketilmesi tavsiye ediliyor

yeni kanlara ihtiyacımız var. şöyle azimli bol paylaşımlı:KK49:

mezun kızçeler sizde toparlanın artık, mezun olduğunuz kiloya inerseniz direk listeye yeni hedefle girebiliyorsunuz. eğer kilo aldıysanız 6 ay yarışamıyorsunuz. 6 ayın sonunda listeye girebiliyorsunuz.
Şimdi baktım. 1 ocakta gruptayım inşallah

Hem yağı hem kendisi bence fazla olur canım, sonuçta bağırsakları ıyi çalıştırıyor.
Günde 1 tatlı kaşığı yeterli.
Keten tohumunu tüm olarak tüketirsen ya böbreklerde yada başka yerde tıkanmaya sebep oluyor diye okumuştum yanılmıyorsam. Taze taze robottan çekerek tüketilmesi tavsiye ediliyor

Keten tohumunu bende tüm olarak tüketiyorum gezegencim robotta geçirilmesi gerektiğini bilmiyordum :110:

sabah-öğle 12.30
2 yumurtadan mantarlı keçi peynirli omlet
1 közlenmiş kırmızı biber ve 2 çeri domates üzerine 1 çk zeytinyağı
3 minnak ceviz

ara
1 fincan şekersiz filtre kahve

akşam 19.00
ızgara ciğerli salata
(1,5 yk siyez bulguru, marul, roka, domates, közlenmiş k.biber, k.soğan, 1 d. avakado, zeytinyağı, limon, sumak, 3 minnak ceviz)

yatana kadar 2 lt su veya daha fazla su
aeben aeben moni moni
Fulyacım :süper: süpersin :9:

Listeye girişin hayırlara vesile olsun canım :74:
Artık bırakmak kaçamak yok LİSTE VAR :68:

Son düzenleme:
Kilo veren herkesin tebrik ederim kilo veremeyen arkadaşlar haftaya güzel eksilerken gelir insallah
:dua:

İnşaallah canım

Fatmacım bu hafta moniya verdiğin söz üzere menülerin dikkatli olmaliki kilo veresin ve listede kalasın :KK66:
Hafta sonu mutlaka menü vereceksin :KK66:

Kahvaltın güzel ama akşamın pek uygun değil . Sabah ekmek yemişsin mercimek değilde sebze yahut protein yeseydin yanında bolca salata.
Senin bünyen için bir kase çorba ve yogurt az! Gece kaçamaklarına yol açarsın!
Daha doyurucu ve gl endeksi düşük beslenmelisin!

Canım sabah Dr gidip pazar annemin gelmesi düzen li olmadı evdeki olanlarla yapmaya çalıştım
Yarın inşallah güzel menüm olacak canim

Bugunki menün gayet güzel
Hastaneden sonra ne kadar yürüdün? Süresi varsa belirtmen iyi olur

Canım 20 dk olabilir saate bakmadim

Kahvaltı yapmalısın canım öğün atlama bunun dışında akşamın çok az olmuş haşlanmış tavuk yada et yesen daha iyi olur canım benim hep böyle menü ver burada ol seni takipteyim :KK74:

Çok haklısın canım bu hafta düzenim Şaşmasin diye evde olup bu konuya yoğunlaşacagim inşallah

Antepia27 Antepia27 canım niye hastaneye gittin önemli bir şey yok değilmi

Canım insülin direnci m için gittim diyetisyen im bir ok tahlil istemişti 1 yıl önce yaptırdım ne alemde yım diye fakat Dr insülin direnci ni üste yazmis tahlil yapanlar görmemiş 2 gün boşuna uğraştım saatlerce sıra bekledim
Menümü yazayım
Sabah
Bir bardak cevizli su ve ceviz

İki haşlanmış yumurta
10 tane zeytin
Bir dilim süzme peynir
Bir domates bir salatalık
Bir fincan yeşil çay

Ara
Bir fincan kayısılı form çayı
Bir tatlı kaşığı zeytinyağı
Bir bardak su

Öğle
Bir tabak vicdan çorbası
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Bir kase yoğurt

Ara
Bir fincan sade türk kahvesi
Üç tane kuru kayısı
Bir fincan kayısılı form çayı
10 tane çiğ fındık

Ara
Bir bardak kefir

Akşam
Bir kase vicdan çorbası
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu kinoa

Ara
Bir bardak zerdeçallı süt
İki mandalina

Su 3 litre litre spor bir saat yürüyüş yarım saat plates

@yasom7272
aeben aeben
Antepia27 Antepia27

Ooo platese başlanmış menun kilo vermen süper zaten canım birde de platese sıkılaşirdin maşallah simdiden canim

selamün aleyküm nasılsınız bakim bacılar kardeşler bu hafta gene kötüyüz şöyle bir göz attımda tabi kötülerin içinde en başta ben geliyom :KK22:hayırlısı bakalım inşallah haftaya toparlanırız.
@Sarayca ve Antepia27 Antepia27 beni çok şaşırtıyorsunuz sizi eskiden tanımasam hakkınızda kötü düşüncelerim olacaktı ama ben bu takımlarda en azimli en kararlı takır takır kilo veren sizleri gördüm ne oldu size:KK3:gözmü değdi bi okuyum size tü tü tü tü :KK70:ikinizede diyom çabuk toparlanın:KK60::KK60:
@Aylin42Konya kız beni nasıl geçersin çok sinirlendim şimdi bu hafta aç gezecem çok kıskandım çok:KK60:
KİLO VEREN VE VERMEK İÇİN MUCADELE EDEN HERKESİ KUTLUYORUM:KK200:BEN HARİÇ
@sara_28 sayın koçum seni utandırdım özür.:KK60:

Aleyküm selam canım ne desen haklısın
Canım 2 gün misafir likte onca yürüdüm diyet yaptım bu hafta 2 günde artiysa geldim sen kaç gundgü misafir liktedin daha yol ödemeler inde varmış sabit büyük bir başarı canim

hafta sonu acık ipin ucunu kaçırınca gezegenim hemen artı çok kızdım kendime ve utandım takıma karşı.

Canım yaa

Soylediklerimin sana iyi gelmesine sevindim bitanem.Ama dogrulari soyledim.Hasimato olmana ragmen kac kere dereceye girdin.40 bin kere masallah.Artik bu hafta da sabit gel yaanii

Elim ayni saram.S.ocagina gittim pansuman yaptirdim.Baya genisce acik bi yara.Tirnagin tam ustunde ki etli yer var ya.Iste orasi yanlamasina kalinca bir parca kesildi koptu.Tirnagin ustu mosmor.İşimi gucumu rahat yapamiyorum.Sogan dograrken bile bas parmak cok işe yariyormus.Bağli poşeti bile acamiyorum.Dişimden yardim aliyorum :KK70: Isler guclu hizli ilerlemiyor.Tek derdim o.

Canım alintilamistim ama görmedim geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah
Birkachafta önce menimde elime kahve dökülmüştü çok ciddi yanmıştı tek elle yapmıştım hatta bulaşık makinasını dolduruyordum büyük kapları oğluma yikatiyordum
Tekrar geçmiş olsun canım

Fulyacım :super: süpersin :KK9:

Listeye girişin hayırlara vesile olsun canım :KK74:
Artık bırakmak kaçamak yok LİSTE VAR :KK68:
Sorma valla jet hızıyla listeye girdim :KK53: Allah’ın izniyle güzelce mezun olurum inşallah :sampiyon: :KK76:
Hemen de Listeyi büyük harflerle gözüme sokuyo yaa tövbe tövbe :işsiz:

:KK45: bende kendimi öyle unutturmuyorum :KK48:
Yarın kaynanama gidecem
Orda diyet yapmam imkansız
Kendimi pazartesine programliyorum
Ben iki öğün beslenerek ve herşeyi yiyerek çok güzel kilo vermiştim zamanında :KK76:

Yarışmaya katılanların hiçbirini tanımıyorum
Sana ablamsin diye versem haksızlık olurdu diğerlerine
Gerçekten sadece bana hitap edene verdim Tr gelince bi acıbadem kurabiyesi yaparsın dimi :kk77::oops:
Oy vermedim bide yüzsüz yüzsüz kurabiye istiyom :skandal::silah:
:) olsun , aslında yapman gerekeni , doğru olanı yapmışsın.hem ablalar kardeşleri ne yaparsa yapsın hicbir şekilde küsüp darılamazlar.aynı annelerimiz gibi..

Yaparım tabi.
Onun tadına bak bakiyim başka kurabiye yiyecenmi
gezegencim bende isterim bak.yemek yemede üzerime tanımam:kk77:

Nellie yi kizdirmak icin saka yaptim obezztom.Mortim kim kazandi,senin yuzden kacti?
kim kazandi bende bilmiyorum mortican.şimdi bakıcam paylaşım sayfasına

Sabah:
1 bardak detox su ve normal su
Kahvalti:
Domates ve salata / az sogan
2 haslanmis yumurta
2 bardak kahve
Peynir

Ara
3 kuru kayisi 3 kuru erik
1/4 elma
1 bardak yesil cay

Aksam:
Kase samballi yogurt
5 etli yaprak sarma ve 3 lahana sarma
Su

Su: 1 bucuk henuz
Spor: 15 dkk evde zumba yotubedan
sambali benim bildigim tatlı mı kuzum? Öyleyse sana :duduk: geldi ilk günden.neden iki ögün yedin?sporunda az geldi gözume :(

Yo kilo verdim sadece istedigim kadarini veremedim, niye boyle diyorsunki kocum ask olsun. Regliden dolayi oldugunu dusunuyorum dedim, herkezin regliden aonra sisecek doye bisey yokki ama.
Artida olmadigimada sevindim yazdim , cunku ben regli bittikten sonra sismiiyorum
artı olmadığına bende sevindim ama kaçamaksız ve sporla bir hafta geçirdigin halde regl olmana karşı yinede daha ekside olman lazımdı.senin hesaba göre o zaman haftaya bayağı bir eksili rakam bizi bekliyo..

Kankam ve mortim bir yana :KK74::KK60: Ama ben hepinizi cok seviyorum :KK200::KK200::KK200:
bizde seni mortim:KK200:

Ben kısır gibi yapıp yemiştim
Haftaya gene başlayabilirim
Ben aldım bekledi bekledi attım sonra.alışmamışız ya sonradan da olmuyo işte

yettim gezegencim.bi kayınvalide yaptım kaşla göz arası :)

Back
X