Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo bundan iyisi şam da kayısıBen olabilirim senin koçun obezim tabiki kabul edersen
Fulyanında koçuyum zati delllmi fulyacım![]()
Üretici firmaya instada rastlamıstım a101 e veriyoruz diye okumustum ama baktım bulamadım.unutmazsam tekrar gidince kasiyere sorarım..Hanımlar A101 re karabuğday patlagı gelmiş . Katkısız . Sabah aldım kavurga tadında çok güzel . Sabahları ekmek niyetine yiyebilirsiniz bitmeden haber vereyim dedim .
Bende tekrar alıp eve stok yapıcam![]()
5. olduk kızlar.
aksilikler hastalıklar peşimizi bırakmadı, inşallah bu hafta hem birinciliği hemde bireysel dereceleri kimseye bırakmıcaz.
Güzel menüymüş pamugum revani bozmuşDunku menü
Sabah omlet, kk peynir, 7 zeytin, TK bal çk tereyağ, yarim domates
Öğlen salata ve mercimek çorbası
Ara mandalina
Akşam ızgara ciğer tavuk salata
Ara revani küçük bir dilim
Spor 30 dk pump it up su 2 lt
aeben
ozlemkartal
evinizinmimari
Mezüniyetin hayırlı olsun hemşom .Saol ablacım
Evet ablam olucak ALLAH'IN izniyle INŞAALLAH rahimde polip varmış bide bebeğin beslenmesine engel ufak bi perde vardı onları temizledim dedi rahmi biraz genişletmiş benim kanımdan serum elde edip onu enjekte etmiş öyle dedi ALLAH'IN izniyle herşey yolunda dedi RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bizlere sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin INŞAALLAH emeklerimizi zayi etmezsin
yeniden geçmiş olsun canım 2gün biraz ateşlenecek ağrısı olacak sonra bişeyi kalmaz allahın izniyle neden aldırdı çokmu kriptik tonssilit oluyordu bacım?sormayı unuttumSabahınız gününüz aydın olsun
Bu gece eskilere döndüm hani çoçuklara dakka başı kalkarsın o tatlı uykudaya
Eşim baya zor geçirdi bu geceyi.
Yutkunma zorlugu oldu birde ateşlendi , neyseki sabaha karşı uyayabildi yazık.
Gunaydin canimgünaydın hayırlı sabahlar 10. takımın güzel ve hamarat hatunları![]()
Hemde nasil zonkluyor.Sanki kalp atiyor orda.Bi onerin var mi cnm.
Evet canimGayet güzel aylinim .
Nar ekşin doğal demi ?
Tekrar gecmis olsun canim.Neyse ki sorunsuz atlattiSabahınız gününüz aydın olsun
Bu gece eskilere döndüm hani çoçuklara dakka başı kalkarsın o tatlı uykudaya
Eşim baya zor geçirdi bu geceyi.
Yutkunma zorlugu oldu birde ateşlendi , neyseki sabaha karşı uyayabildi yazık.
Bireysel derecede mi cikmadi.Yuzdesi 2.90 olan vardi halbu ki.Saglik olsun5. olduk kızlar.
aksilikler hastalıklar peşimizi bırakmadı, inşallah bu hafta hem birinciliği hemde bireysel dereceleri kimseye bırakmıcaz.
liste dışı olanlar dereceye giremiyor kuzum. sen üçüncülüğü kıl payı kaçırdın 3. 1.52 ile oldu seninse 1.49 duBireysel derecede mi cikmadi.Yuzdesi 2.90 olan vardi halbu ki.Saglik olsun