Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

IMG_2126.webp

Hanımlar A101 re karabuğday patlagı gelmiş . Katkısız . Sabah aldım kavurga tadında çok güzel . Sabahları ekmek niyetine yiyebilirsiniz bitmeden haber vereyim dedim .
Bende tekrar alıp eve stok yapıcam:KK45:
Üretici firmaya instada rastlamıstım a101 e veriyoruz diye okumustum ama baktım bulamadım.unutmazsam tekrar gidince kasiyere sorarım..

***10. Takım 595. ETAP ***

Moni(95,3///% )
zhre_ (92,8///% )
evinizinmimari(72,7//%)
Sara_28(86,0///%)
Gamze21(61,0///% )
Aylin42konya(66.3///% )
Antepia27 (104,0///% )
Yasom7272(66,8///%)
Pamukprncess(62,3///% )
ozlemkartal(97,1///% )
Obezzto( 84,0///% )
60kiloyum(81,8///% )

10. Takım Ortalaması : %

10. Takım, takım içi üyeler

Gitsinkilolar01(80,1/)570. Etapta 79,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye. (b.kilosu:81 h:65)
ya habibi(96/)593. etapta 95,3 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye.
nellie01(75,8/)denemedeki izinli üye.

Evet ablam olucak ALLAH'IN izniyle INŞAALLAH rahimde polip varmış bide bebeğin beslenmesine engel ufak bi perde vardı onları temizledim dedi rahmi biraz genişletmiş benim kanımdan serum elde edip onu enjekte etmiş öyle dedi ALLAH'IN izniyle herşey yolunda dedi RABBIM ümmet-i muhammede içinde de bizlere sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin INŞAALLAH emeklerimizi zayi etmezsin

Canım mezuniyet in hayırlı olsun

Sabahınız gününüz aydın olsun :KK68:

Bu gece eskilere döndüm hani çoçuklara dakka başı kalkarsın o tatlı uykudaya :KK45:
Eşim baya zor geçirdi bu geceyi :KK43:.
Yutkunma zorlugu oldu birde ateşlendi , neyseki sabaha karşı uyayabildi yazık :KK43:.
yeniden geçmiş olsun canım 2gün biraz ateşlenecek ağrısı olacak sonra bişeyi kalmaz allahın izniyle neden aldırdı çokmu kriptik tonssilit oluyordu bacım?sormayı unuttum

Aylin42Konya Aylin42Konya bacım elin nasıl zonkluyor demi?:110:
Hemde nasil zonkluyor.Sanki kalp atiyor orda.Bi onerin var mi cnm.
Hemsirenin biri acik dursun diyor,biri kapali dursun,suya degmesin,suya degerse cabuk iyilesir...Hangisi dogru bilemedim.Kesilen et parcasi yapisirsa cabuk iyilesir dedi biri,pansumanda yapistirdi sardi.Baska bir hemsirede kopsaydi daha iyiydi.Amaaaannn valla herbiri bisey dedi sastim da kaldim.

Sabahınız gününüz aydın olsun :KK68:

Bu gece eskilere döndüm hani çoçuklara dakka başı kalkarsın o tatlı uykudaya :KK45:
Eşim baya zor geçirdi bu geceyi :KK43:.
Yutkunma zorlugu oldu birde ateşlendi , neyseki sabaha karşı uyayabildi yazık :KK43:.
Tekrar gecmis olsun canim.Neyse ki sorunsuz atlatti

Back
X