Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

8
yasom7272 yasom7272 canım kabızlığım geçtimi ben bu hafta çok rahatım bununda kayısılı form çayına ve kinoaya borçluyum

Sanada tavsiye ederim canım özellikle kinoayı denemeni istiyorum :KK39:
canım geçti sayılır ogünlerdeki gibi degil yulafı bu hafta 1kere yedim 1günde kinolu yaptım kahvaltımı sorun çok ödemim oluyor nedenini bulamadım tuzlu yemek yemem suyumu ıhmal etmiyom buraya çok yazmıyom ama bitki çaylarıda içiyom yeşil çay vs neyse buda geçer elbet:KK60: menün çok güzel afiyet olsun cnm.:KK200:

aeben aeben im ve yasom7272 yasom7272 cim size bişey sormak istiyorum yarın benim diyette boş günüm istediğimi yiyebilirim dedi diyetisyenim bende aylardır makarna yemiyorum yarın salçalı ve zeytinyağlı pişirsem iki üç kaşık yesem diyeti baltalamış olurmuyum sizce
Moni kaptanım yazmis evet öğlen ye cnm ama zeytinyağlı olması şart değil tereyaglida yapabilirsin tabi bir tatlı kaşığı gibi ben ıspanak pisirdigimde eskiden makarna yapar karıştirirdim onlari çok severim ikisinin tadını denemeni tavsiye ederim hemde daha az yemiş olursun.

Moni kaptanım yazmis evet öğlen ye cnm ama zeytinyağlı olması şart değil tereyaglida yapabilirsin tabi bir tatlı kaşığı gibi ben ıspanak pisirdigimde eskiden makarna yapar karıştirirdim onlari çok severim ikisinin tadını denemeni tavsiye ederim hemde daha az yemiş olursun.
Makarnaya sebze bende çok yakıştırıyorum. Karnıbaharda çok yakışıyor.

Ispanağı bende çok severim makarnayla karıştırmayı denememiştim bundan sonra denerim sağol canım fikir verdiğin için

Makarnaya sebze bende çok yakıştırıyorum. Karnıbaharda çok yakışıyor.

Karnabahar ve brokoliyide çok seviyorum kaptanım bende karnabaharı havuçla haşlayıp eziyorum yumurta kırıp maydanoz kuru soğan dereotu doğrayıp baharat katıp yulaf unuyla karıştırıp fırına veriyorum üzerinde kaşar peyniri koyuyorum çok güzel oluyor

Obezzto cum çok tatlısın ya iyiki bizim takıma geldin :KK200:
:KK36:

yasom7272 yasom7272 canım kabızlığım geçtimi ben bu hafta çok rahatım bununda kayısılı form çayına ve kinoaya borçluyum

Sanada tavsiye ederim canım özellikle kinoayı denemeni istiyorum :KK39:
kayısılı form çayı müthis bir sey.ben dokuzlu dogadan kullanıyordum ondan bile daha etkili.fakat devamlı kullanmamak gerekiyor demişti diyetisyen.vücut artık bosaltma islemi için hep ona bağımlı hale geliyormuş..

Bir de aklıma geldi içindeki bitkilerin doğurganlığa olumsuz etkisi olabilir.istersen paketin içindekilere bir bakıp araştır

Tamam tamam hadi 2 kg da razı olduk biz :KK70:bi an gözümde canlandı racky gibi çalıştığını :KK70:iki koçla :rolleyes:
vaay müthis olurdu ama..:spor:iki ayda hedefe varırdım herhalde :)

aeben aeben im ve yasom7272 yasom7272 cim size bişey sormak istiyorum yarın benim diyette boş günüm istediğimi yiyebilirim dedi diyetisyenim bende aylardır makarna yemiyorum yarın salçalı ve zeytinyağlı pişirsem iki üç kaşık yesem diyeti baltalamış olurmuyum sizce
demeeee:olamaz:bende bir aydır yemiyorum :(

8
canım geçti sayılır ogünlerdeki gibi degil yulafı bu hafta 1kere yedim 1günde kinolu yaptım kahvaltımı sorun çok ödemim oluyor nedenini bulamadım tuzlu yemek yemem suyumu ıhmal etmiyom buraya çok yazmıyom ama bitki çaylarıda içiyom yeşil çay vs neyse buda geçer elbet:KK60: menün çok güzel afiyet olsun cnm.:KK200:

Anladım canım kayısılı form çayı iç çok faydası var inanki kinoa aslında sebze sayılırmış gerçektende çok hafif çok sevdim ben

Menümü yazayım
Sabah
Cevizli su ve bir tane ceviz

İki haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
Bir tutam maydanoz bir tutam dereotu
Bir dilim süzme peynir
6 tane zeytin
Bir fincan yeşil çay

Öğle
Bir tabak vicdan çorbası
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Bir kase yoğurt

Ara
Bir fincan hindistan cevizi yağlı sade turk kahvesi
Üç tane kuru kayısı
Bir avuç çiğ fındık
Bir bardak kayısılı form çayı

Akşam
Bir tabak mercimek çorbası
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu ve bol baharatlı kinoa
İki dal yeşil soğan

Ara (22.00)
Bir bardak kayısılı form çayı
Bir elma

Su 2 litre spor bir saat yürüyüş 35 dakika pilates

aeben aeben yasom7272 yasom7272 @Antepia27
Kinoa yi nasıl yapiyorsun saracim

:KK36:

kayısılı form çayı müthis bir sey.ben dokuzlu dogadan kullanıyordum ondan bile daha etkili.fakat devamlı kullanmamak gerekiyor demişti diyetisyen.vücut artık bosaltma islemi için hep ona bağımlı hale geliyormuş..

Bir de aklıma geldi içindeki bitkilerin doğurganlığa olumsuz etkisi olabilir.istersen paketin içindekilere bir bakıp araştır

vaay müthis olurdu ama..:spor:iki ayda hedefe varırdım herhalde :)

demeeee:olamaz:bende bir aydır yemiyorum :KK43:

Öylemi canım araştırayım hemen eğer öyleyse haftada 5 kilo verdireceğini bilsem yine içmem söylediğin için sağol canım benim

iyi akşamlar kızlarrrr :KK15: menümü yazıp çıkmam gerek :KK200:

sabah-öğle 11.30
2 yumurtadan maydanozlu peynirli omlet
3 zeytin
domates biber 1 dilim avakadodan salata (üzerine zeytinyağ)
3 minnak ceviz

akşam 19.30 (eve geç gelince yemek de geç oldu)
4 ızgara köfte
pişmiş soğan (az zeytinyağda)
marul domates salatası

yatana kadar 2 lt den fazla su
90 dk yürüyüş
aeben aeben moni moni

Back
X