- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Bende 33 yaşındayım kilo 75 lerde maşallah sende iyi kilo vermişsin inşallah hedefine kısa zamanda ulaşırsın canım
İnşallah canım hepimiz hedeflerimize ulaşırız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 33 yaşındayım kilo 75 lerde maşallah sende iyi kilo vermişsin inşallah hedefine kısa zamanda ulaşırsın canım
Sen neye dayanıyonkiMaşallahı hakketmişsin, ben simite dayanamam yaa
Sen neye dayanıyonki
Gitmeden sana lafda sokup öyle gideyim![]()
benim adıma çok beklentiye girme newkoçum.o zaman üzerimde baskı hissederimbir kilo cepte bil gerisi takdir- i ilahi
yazmadım ki :))
gezegenim çok yoruyorsun kendini.bende öyleydim, her şeye her yere yetismeye çalışırdım, bir iki aydan beri "ben" diyorum.mutluyum
ağlamak istiyorumm![]()
Arkadaşlarım benim eşim müthis müthiş iştahlıdır.benim kilo almamın %50 sebebi eşimdircumartesi pazar tatil günü kahvaltıdan önce pastaneye gidip iki kilo börek ve envayi çesit poğaça simit açma alır.bugünde ayni rituel devam etti ve ben bu hengameden alnımın akıyla çıktım
alırım bir maşallahınızı
Menüm
Sabah 11.00
Iki haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, hindi füme, domates, salatalık
Ara 16.00
Iki sıkım ciğköfte
Aksam 19.00
Ciğer sote, ıspanak, bir dilim ekmek
Su: iki litre
Spor: yok
menümü yazayım
sabah
tavada yumurta peynirli kırmızı biber ve 4 zeytin yarım dilim ekmek tb
öğlen
vicdan yemeğimden 3 kaşık yarım kase yogurt ve küçük elma
ikindi
4 kaju 1 hurma kahve yaptım ama içemedim
akşam
hamsi soğanlı biberli kavurma ve salata
2.5 lt su 25 dakka yürüyüş bandı 15 dakka bisiklet
sara_28
aeben
gezegenfeza
Oh afiyet olsun o zaman canım haftada bir gün kendine ödül verirsen dietin daha kolay olur
Hadi ben kaçar .
Yarın memleketden anam babam gardaşlarım geliyo , giremem şimdiden iyi pazarlar hepinize
Unutmayın hafta sonu diyet yapılır cuma meyvesi toplanır![]()
Ayy sen 44 yasindamisin, ben seni 20li yaslarda zannediyordum![]()
Haydi sanada iyi hasret gidermeler o zaman
Bende kaçtım kızlar.herkese iyi geceler![]()
Tıpkı ben, tencere dibin kara seninki benden karabu ara hiçbişeye
![]()
evet balık zamanı geldi çokta severim ama kızartamıyorum fırındada sevmiyorum o yüzden kılçıklarını çıkartıyom bol soğan ve biberle kavuruyom hamsiyi.Tam balık zamanı dimi oh afiyet olsun
Hanımlar bu kş meselesine bi açıklık getirin yahu 3 kaşık ne kadar oluyo mesela yarım tabak kadar oluyormu yoksa 3 ağza götürecek kadarmı? Bana göre çok az bu miktarlar![]()
Pazartesi başlıyoruz diye yiyecekleri mideme rezerve ediyorumTıpkı ben, tencere dibin kara seninki benden kara![]()
oh oh maşalllah rabbim başımızdan eksik etmesin anamızı gardaşlarımızı güzel vakit geçirmen dileğiyle bacımHadi ben kaçar .
Yarın memleketden anam babam gardaşlarım geliyo , giremem şimdiden iyi pazarlar hepinize
Unutmayın hafta sonu diyet yapılır cuma meyvesi toplanır![]()
Afiyet şifa olsun, bende çok severim, bu ara ne sevmiyomkievet balık zamanı geldi çokta severim ama kızartamıyorum fırındada sevmiyorum o yüzden kılçıklarını çıkartıyom bol soğan ve biberle kavuruyom hamsiyi.
Afiyet şifa olsun, bende çok severim, bu ara ne sevmiyomki![]()
Cok tsk ederim yasomum.Dedigin gibi yapayim.Aksama kadar acik duruyo,yatarken antibiyotikli krem verdi fuc..... adi onu sur dedi.Simdi pasumanimi yaptim,sargi beziylede kapattim.Kremi surunce hem cok agriyor hemde daha da fazla zonkluyor.Aylinim suya çok değdirme evet açık kalabilir ama temizlik iş yapmayacaksan yapacaksan enfeksiyon acısından kapatman lazim tabi diyecenki evdeki işi kim yapacak bikac gün daha kapat sonra açarsın bende bisturi ile kestim öyle küçücük yer nasıl zonkluyor canim orda sanki dedim ameliyat oldum okadar canim acımadı çok iyi bilirim onun zonklamasini rabbim tez zamanda iyileştirir ıns.
Yok est ne yaslisiKıyamam sende yap yarın bir iki kaşık ye
Maşallah canım gerçekten haketmişsin
Menün her zaman ki gibi süpersin canım
Diyetin başından beri ödül günü yapmadım canım ama son iki haftadır diyetisyenimin önerisiyle yapıyorum iyide oluyor
Gözün aydın canım insanın ailesi gibi yoktur hasret gider bol bol
Heeeee yaşlımı buldun beni
İyi geceler canım
Bende tamamen kesmesi kolay oluyorda sürekliliği olmuyordiyete başlayacam diye ne seviyorsan yiyim diyon he bacım gezegenim sana tavsiyem diyet ve diyet sonrası yok bizim için az ve ölçülü yemeyi öğrenmemiz gerekiyor yani simitmi yemek istiyon ye ama 4/1 ini börekmi yemek istiyon küçük dilim gibi ama beceremiyoz işte bunu ben 3 senedir öğrenmeye çalışıyorum aslında başardım sayılır midemi ve gözümü terbiye ettim yoksa sonu yok bu işin
![]()
Hiçbir fikrim yok canımArkadaslar sizlere ozelliklesara_28 e birsey sormak istiyorum.Bugun saranin yaptigi detox suyundan yaptim.Dukan birasi da dedikleri.Soda,kabuk tarcin,yesil cay,limon karisimi.Sabah ac karnina 1/2 lt ictim.Ama gun boyu cok aciktim.K.tohumu yagini da ictim.Ama bugun hep actim.Bu detoxun icindeki soda mi aciktirdi acaba.K.tohumu yaginin tok tuttugunu,hic acikmadigimi hep yazdim buraya.Fikri olan var mi?
Arkadaslar sizlere ozelliklesara_28 e birsey sormak istiyorum.Bugun saranin yaptigi detox suyundan yaptim.Dukan birasi da dedikleri.Soda,kabuk tarcin,yesil cay,limon karisimi.Sabah ac karnina 1/2 lt ictim.Ama gun boyu cok aciktim.K.tohumu yagini da ictim.Ama bugun hep actim.Bu detoxun icindeki soda mi aciktirdi acaba.K.tohumu yaginin tok tuttugunu,hic acikmadigimi hep yazdim buraya.Fikri olan var mi?
Sağol canım
sen ne yaptın bugün spor yapabildinmi
Sağol canım
Seninde iyi olmana sevindim canım
Aç mısın peki?
Menünü çok beğendim canım suyun ve sporunda öyle tebrik ediyorum seni benim Fatmam bu işte seni böyle gördükçe gerçekten çok mutlu oluyorum![]()
Menümü yazayım
Sabah
Cevizli su ve bir tane ceviz
İki haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
Bir tutam maydanoz bir tutam dereotu
Bir dilim süzme peynir
6 tane zeytin
Bir fincan yeşil çay
Öğle
Bir tabak vicdan çorbası
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Bir kase yoğurt
Ara
Bir fincan hindistan cevizi yağlı sade turk kahvesi
Üç tane kuru kayısı
Bir avuç çiğ fındık
Bir bardak kayısılı form çayı
Akşam
Bir tabak mercimek çorbası
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu ve bol baharatlı kinoa
İki dal yeşil soğan
Ara (22.00)
Bir bardak kayısılı form çayı
Bir elma
Su 2 litre spor bir saat yürüyüş 35 dakika pilates
aeben
yasom7272
Antepia27
Öylemi canım araştırayım hemen eğer öyleyse haftada 5 kilo verdireceğini bilsem yine içmem söylediğin için sağol canım benim
Çok begendim menünü fatmam![]()
Akşamki ekmek 1 dilim olsaydı süper olurdu
Kaptanımın ve arkadaşlarımın izniyle yarını makarna günü ilan ediyorum![]()
Arkadaşlarım benim eşim müthis müthiş iştahlıdır.benim kilo almamın %50 sebebi eşimdircumartesi pazar tatil günü kahvaltıdan önce pastaneye gidip iki kilo börek ve envayi çesit poğaça simit açma alır.bugünde ayni rituel devam etti ve ben bu hengameden alnımın akıyla çıktım
alırım bir maşallahınızı
Menüm
Sabah 11.00
Iki haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, hindi füme, domates, salatalık
Ara 16.00
Iki sıkım ciğköfte
Aksam 19.00
Ciğer sote, ıspanak, bir dilim ekmek
Su: iki litre
Spor: yok