Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

benim adıma çok beklentiye girme newkoçum.o zaman üzerimde baskı hissederim :KK43: bir kilo cepte bil gerisi takdir- i ilahi:KK19:

yazmadım ki :))

gezegenim çok yoruyorsun kendini.bende öyleydim, her şeye her yere yetismeye çalışırdım, bir iki aydan beri "ben" diyorum.mutluyum:KK39:

ağlamak istiyorumm:mad::mad:

Kıyamam sende yap yarın bir iki kaşık ye

Arkadaşlarım benim eşim müthis müthiş iştahlıdır.benim kilo almamın %50 sebebi eşimdir :KK43: cumartesi pazar tatil günü kahvaltıdan önce pastaneye gidip iki kilo börek ve envayi çesit poğaça simit açma alır.bugünde ayni rituel devam etti ve ben bu hengameden alnımın akıyla çıktım:sampiyon: alırım bir maşallahınızı:nazar:

Menüm
Sabah 11.00
Iki haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, hindi füme, domates, salatalık

Ara 16.00
Iki sıkım ciğköfte

Aksam 19.00
Ciğer sote, ıspanak, bir dilim ekmek :KK43:

Su: iki litre
Spor: yok

Maşallah canım gerçekten haketmişsin

menümü yazayım
sabah
tavada yumurta peynirli kırmızı biber ve 4 zeytin yarım dilim ekmek tb
öğlen
vicdan yemeğimden 3 kaşık yarım kase yogurt ve küçük elma
ikindi
4 kaju 1 hurma kahve yaptım ama içemedim
akşam
hamsi soğanlı biberli kavurma ve salata
2.5 lt su 25 dakka yürüyüş bandı 15 dakka bisiklet
sara_28 sara_28 aeben aeben gezegenfeza gezegenfeza

Menün her zaman ki gibi süpersin canım

Oh afiyet olsun o zaman canım haftada bir gün kendine ödül verirsen dietin daha kolay olur

Diyetin başından beri ödül günü yapmadım canım ama son iki haftadır diyetisyenimin önerisiyle yapıyorum iyide oluyor

Hadi ben kaçar .
Yarın memleketden anam babam gardaşlarım geliyo , giremem şimdiden iyi pazarlar hepinize :KK68:

Unutmayın hafta sonu diyet yapılır cuma meyvesi toplanır :KK68:

Gözün aydın canım insanın ailesi gibi yoktur hasret gider bol bol

Ayy sen 44 yasindamisin, ben seni 20li yaslarda zannediyordum:KK23:

Heeeee yaşlımı buldun beni :63:

Haydi sanada iyi hasret gidermeler o zaman:KK74:

Bende kaçtım kızlar.herkese iyi geceler:KK55:

İyi geceler canım

aeben aeben bacım evet az oldu yiyesim gelmedi kaşık dedğim 3 yemek kaşığı kepçe yada tahta kaşık değil o yüzden elma yedim birazda bu aralar hiç meyve tüketmedim bugün elma aldımda küçük amasya elmalarından ondan yedim.:KK60:

Tam balık zamanı dimi oh afiyet olsun :KK74:

Hanımlar bu kş meselesine bi açıklık getirin yahu 3 kaşık ne kadar oluyo mesela yarım tabak kadar oluyormu yoksa 3 ağza götürecek kadarmı? Bana göre çok az bu miktarlar :KK43:
evet balık zamanı geldi çokta severim ama kızartamıyorum fırındada sevmiyorum o yüzden kılçıklarını çıkartıyom bol soğan ve biberle kavuruyom hamsiyi.

Hadi ben kaçar .
Yarın memleketden anam babam gardaşlarım geliyo , giremem şimdiden iyi pazarlar hepinize :KK68:

Unutmayın hafta sonu diyet yapılır cuma meyvesi toplanır :KK68:
oh oh maşalllah rabbim başımızdan eksik etmesin anamızı gardaşlarımızı güzel vakit geçirmen dileğiyle bacım:KK60:

Afiyet şifa olsun, bende çok severim, bu ara ne sevmiyomki :KK70::KK70:
:KK60::KK60::KK60: diyete başlayacam diye ne seviyorsan yiyim diyon he bacım gezegenim sana tavsiyem diyet ve diyet sonrası yok bizim için az ve ölçülü yemeyi öğrenmemiz gerekiyor yani simitmi yemek istiyon ye ama 4/1 ini börekmi yemek istiyon küçük dilim gibi ama beceremiyoz işte bunu ben 3 senedir öğrenmeye çalışıyorum aslında başardım sayılır midemi ve gözümü terbiye ettim yoksa sonu yok bu işin:bicak:

Aylinim suya çok değdirme evet açık kalabilir ama temizlik iş yapmayacaksan yapacaksan enfeksiyon acısından kapatman lazim tabi diyecenki evdeki işi kim yapacak bikac gün daha kapat sonra açarsın bende bisturi ile kestim öyle küçücük yer nasıl zonkluyor canim orda sanki dedim ameliyat oldum okadar canim acımadı çok iyi bilirim onun zonklamasini rabbim tez zamanda iyileştirir ıns.
Cok tsk ederim yasomum.Dedigin gibi yapayim.Aksama kadar acik duruyo,yatarken antibiyotikli krem verdi fuc..... adi onu sur dedi.Simdi pasumanimi yaptim,sargi beziylede kapattim.Kremi surunce hem cok agriyor hemde daha da fazla zonkluyor.
Sana da gecmis olsun yaseminim.Bisturi de iyi keser bilirim.Babam medikalciydi ordan biliyorum.Jiletten beter keskin.

Kıyamam sende yap yarın bir iki kaşık ye

Maşallah canım gerçekten haketmişsin

Menün her zaman ki gibi süpersin canım

Diyetin başından beri ödül günü yapmadım canım ama son iki haftadır diyetisyenimin önerisiyle yapıyorum iyide oluyor

Gözün aydın canım insanın ailesi gibi yoktur hasret gider bol bol

Heeeee yaşlımı buldun beni :63:

İyi geceler canım
Yok est ne yaslisi:KK36:

Arkadaslar sizlere ozellikle sara_28 sara_28 e birsey sormak istiyorum.Bugun saranin yaptigi detox suyundan yaptim.Dukan birasi da dedikleri.Soda,kabuk tarcin,yesil cay,limon karisimi.Sabah ac karnina 1/2 lt ictim.Ama gun boyu cok aciktim.K.tohumu yagini da ictim.Ama bugun hep actim.Bu detoxun icindeki soda mi aciktirdi acaba.K.tohumu yaginin tok tuttugunu,hic acikmadigimi hep yazdim buraya.Fikri olan var mi?

:KK60::KK60::KK60: diyete başlayacam diye ne seviyorsan yiyim diyon he bacım gezegenim sana tavsiyem diyet ve diyet sonrası yok bizim için az ve ölçülü yemeyi öğrenmemiz gerekiyor yani simitmi yemek istiyon ye ama 4/1 ini börekmi yemek istiyon küçük dilim gibi ama beceremiyoz işte bunu ben 3 senedir öğrenmeye çalışıyorum aslında başardım sayılır midemi ve gözümü terbiye ettim yoksa sonu yok bu işin:bicak:
Bende tamamen kesmesi kolay oluyorda sürekliliği olmuyor:KK12:

Arkadaslar sizlere ozellikle sara_28 sara_28 e birsey sormak istiyorum.Bugun saranin yaptigi detox suyundan yaptim.Dukan birasi da dedikleri.Soda,kabuk tarcin,yesil cay,limon karisimi.Sabah ac karnina 1/2 lt ictim.Ama gun boyu cok aciktim.K.tohumu yagini da ictim.Ama bugun hep actim.Bu detoxun icindeki soda mi aciktirdi acaba.K.tohumu yaginin tok tuttugunu,hic acikmadigimi hep yazdim buraya.Fikri olan var mi?
Hiçbir fikrim yok canım

Ben aç karnına içmiyorum canım sabah aç karnına akşamdan suya bıraktığım bir cevizin suyunu içip cevizide yiyorum sonra gün içine yayarak içiyorum detoks suyunu ama hiç acıkmıyorum yarın yok karnına iç bakalım yine aynısımı olacak

Sağol canım
sen ne yaptın bugün spor yapabildinmi

Sağol canım
Seninde iyi olmana sevindim canım

Canım biraz önce misafir likte geldik
Şimdi gidip menü yazdığım için çok uykum gelmesine rağmen lesli yapicam inşallah

Aç mısın peki?

Yok canım iyiyim çok şükür biraz diyetinde kolaylık olsun diye buzluğa sebze yemeği yaptım attım menumde sonra kaldırırken bir iki kaşık daha sebze yemeği yedim tadına bakayım dedim güzel olmuş bı kaşık daha yedim

Menünü çok beğendim canım suyun ve sporunda öyle tebrik ediyorum seni benim Fatmam bu işte seni böyle gördükçe gerçekten çok mutlu oluyorum :KK200:

Ayy canım çok teşekkürler desteğinizle ve bana olan guvencinizle yapacağım inşallah

Menümü yazayım
Sabah
Cevizli su ve bir tane ceviz

İki haşlanmış yumurta
Bir domates bir salatalık
Bir tutam maydanoz bir tutam dereotu
Bir dilim süzme peynir
6 tane zeytin
Bir fincan yeşil çay

Öğle
Bir tabak vicdan çorbası
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Bir kase yoğurt

Ara
Bir fincan hindistan cevizi yağlı sade turk kahvesi
Üç tane kuru kayısı
Bir avuç çiğ fındık
Bir bardak kayısılı form çayı

Akşam
Bir tabak mercimek çorbası
Bir tabak sarımsaklı yoğurtlu ve bol baharatlı kinoa
İki dal yeşil soğan

Ara (22.00)
Bir bardak kayısılı form çayı
Bir elma

Su 2 litre spor bir saat yürüyüş 35 dakika pilates

aeben aeben yasom7272 yasom7272 Antepia27 Antepia27

Ne denir harikasın canım

Öylemi canım araştırayım hemen eğer öyleyse haftada 5 kilo verdireceğini bilsem yine içmem söylediğin için sağol canım benim

Canım diyetisyen imde tavsiye etmedi evde var içeyim dedim

Çok begendim menünü fatmam :super:

Çok teşekkürler canım

Akşamki ekmek 1 dilim olsaydı süper olurdu

Tartı gününe doğru azalticam canım inşallah

Kaptanımın ve arkadaşlarımın izniyle yarını makarna günü ilan ediyorum :halay::halay::halay::halay::halay:

Şimdiden afiyet olsun canım

Arkadaşlarım benim eşim müthis müthiş iştahlıdır.benim kilo almamın %50 sebebi eşimdir :KK43: cumartesi pazar tatil günü kahvaltıdan önce pastaneye gidip iki kilo börek ve envayi çesit poğaça simit açma alır.bugünde ayni rituel devam etti ve ben bu hengameden alnımın akıyla çıktım:sampiyon: alırım bir maşallahınızı:nazar:

Menüm
Sabah 11.00
Iki haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, hindi füme, domates, salatalık

Ara 16.00
Iki sıkım ciğköfte

Aksam 19.00
Ciğer sote, ıspanak, bir dilim ekmek :KK43:

Su: iki litre
Spor: yok

Kocanın aldıkları menimde en sevdiklerimden dayanabilmissin supersin canım

Back
X