- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gezegenfeza ,30 dk pump it up yaptım canm
Mesela ne kadarını yiyeceksin?Kizlar yarin karatay kahvltisi hazirladim dolaba koydum, fakat yarin sabah caliscam saat 6da kahvalti yapicam ama hepsini bitirebilecegimi zannetmiyorum, cok erken olunca zorlaniyorum yemede. Ve ise gittigimde saat 10da anca yemek molasi var yani kahvaltinin yarisini ara ogunle yesem olurmuuu kafam karisti ya
Ay çok geçmiş olsun ablam berbat zonklar biliyorumCok tsk ederim yasomum.Dedigin gibi yapayim.Aksama kadar acik duruyo,yatarken antibiyotikli krem verdi fuc..... adi onu sur dedi.Simdi pasumanimi yaptim,sargi beziylede kapattim.Kremi surunce hem cok agriyor hemde daha da fazla zonkluyor.
Sana da gecmis olsun yaseminim.Bisturi de iyi keser bilirim.Babam medikalciydi ordan biliyorum.Jiletten beter keskin.
Ona ben de hep hayret ediyorum. Yemek kaşığı mı diye de oyleymis sanırımTam balık zamanı dimi oh afiyet olsun
Hanımlar bu kş meselesine bi açıklık getirin yahu 3 kaşık ne kadar oluyo mesela yarım tabak kadar oluyormu yoksa 3 ağza götürecek kadarmı? Bana göre çok az bu miktarlar![]()
sokak simitine bende dayanamıyorum da bu pastane simitiydi :)Maşallahı hakketmişsin, ben simite dayanamam yaa
ahahahhh o da iyi savunmaydı :)Pazartesi başlıyoruz diye yiyecekleri mideme rezerve ediyorum
yaa sen de benim gibi hamurişini seviyorsun demekCanım biraz önce misafir likte geldik
Şimdi gidip menü yazdığım için çok uykum gelmesine rağmen lesli yapicam inşallah
Yok canım iyiyim çok şükür biraz diyetinde kolaylık olsun diye buzluğa sebze yemeği yaptım attım menumde sonra kaldırırken bir iki kaşık daha sebze yemeği yedim tadına bakayım dedim güzel olmuş bı kaşık daha yedim
Ayy canım çok teşekkürler desteğinizle ve bana olan guvencinizle yapacağım inşallah
Ne denir harikasın canım
Canım diyetisyen imde tavsiye etmedi evde var içeyim dedim
Çok teşekkürler canım
Tartı gününe doğru azalticam canım inşallah
Şimdiden afiyet olsun canım
Kocanın aldıkları menimde en sevdiklerimden dayanabilmissin supersin canım
yedi kişi mi? Önceki günlere oranla yine iyi bir rakamKızlar 7 kişi spor yapmış, gerisi nerde?
ona kadar bekleyemez misin?karataycılar ara öğün yapmıyo diye biliyorum ama elinde kitabı olan sensin..Kizlar yarin karatay kahvltisi hazirladim dolaba koydum, fakat yarin sabah caliscam saat 6da kahvalti yapicam ama hepsini bitirebilecegimi zannetmiyorum, cok erken olunca zorlaniyorum yemede. Ve ise gittigimde saat 10da anca yemek molasi var yani kahvaltinin yarisini ara ogunle yesem olurmuuu kafam karisti ya
obezim bende sokak simidini özeliklede ankara simidini çok severim hatta 4tane bile yiyebilecek kapasiteye sahiptim bir zamanlar tabi yiyip kilo almadığım zamanlarsokak simitine bende dayanamıyorum da bu pastane simitiydi :)
ahahahhh o da iyi savunmaydı :)
yaa sen de benim gibi hamurişini seviyorsun demekmecbur dayanıcaz yoksa niye burdayız
yedi kişi mi? Önceki günlere oranla yine iyi bir rakam
ona kadar bekleyemez misin?karataycılar ara öğün yapmıyo diye biliyorum ama elinde kitabı olan sensin..
büşracım ben çok iştahlı biriyim ama yaş ilerledikçe kilo vermek çok zor ve benim gibi haşimotolu olunca herşeyi düşünerek yemek zorunda kalıyom doyduğumdan değil bazende yemek kötü oluyor yiyeceğim yemek çıkmıyor ozaman tırtıklıyorum yemekleri ama kahvaltıyı güzel yapıyorum en dolu dolu yediğim sabah kahvaltıları.Bir
Ona ben de hep hayret ediyorum. Yemek kaşığı mı diye de oyleymis sanırım
monicim bu hafta lütfen dr git çok ihmal ettin kendini biliyorum istanbulda dr gitmek işkence ama kendini bukadar ihmal etme cnm
Simit olsun, çıtır olsun farketmezsokak simitine bende dayanamıyorum da bu pastane simitiydi :)
ahahahhh o da iyi savunmaydı :)
yaa sen de benim gibi hamurişini seviyorsun demekmecbur dayanıcaz yoksa niye burdayız
yedi kişi mi? Önceki günlere oranla yine iyi bir rakam
ona kadar bekleyemez misin?karataycılar ara öğün yapmıyo diye biliyorum ama elinde kitabı olan sensin..
Ne güzel bir hatırlatmaHer sabah Rabbimize Dua etmeyi unutmayalım. Çünkü Allah bizi uyandırmayı unutmadı. Yaşadığımız her anın kıymetini bilelim, günaydın ve hayırlı sabahlar arkadaşlar.![]()