Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bende kilomu yazayım sabitim yani 86,0 :KK35::KK35::KK35:

kesin benim tartım bozuk 100 gramda veremedim mi hele bu haftaki diyetimle tuvaletten çıkmıyorum kabızlıkta kalmadı hatta is..... geçti ben bu işten bişey anlamadım o kadar pilates yapıyorum dün itibariyle leslieyede başladım hafta içi yürüyüş yapıyorum ama sabit yine sabit :KK70::KK70::KK70:

bu arada kilom sabit ama cumartesi üzerime olmayan 34 beden kot pantolonum bu sabah çok güzel oldu :KK57::KK57::KK57:azıcık basenlerden sıktı ki oda rahatsız etmedi :KK28::KK28::KK28:

çarşamba gününü iple çekiyorum diyetisyenin tartısında kaç çıkacam acaba :110::110::110:

:KK60:

Eki Görüntüle 2203172

Yarinki menum buzdolabina asicam bunu
canım sen yurtdışında mısın yoghurt yazmışsın menün güzel

1 çay bardağı kuruyemiş çok geliyor zehracim, sen onu yarim bardak yap.
bana hiç çok gelmezdi bıraksın sadece kuruyemiş yerdim o yüzden hiç bulaşmıyorum

Günaydın
1,5 saattir uyanığım, büyük torunun kulağı ağrıyor, onunla uğraşırken küçük uyandı . Esimide işe yolladık, tekrar yattık. Artık sabah ola hayrola
geçmiş olsun canım

ozlemkartal ozlemkartal , seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun, Allah mutlu, huzurlu, sağlıklı, uzun ömür versin :KK200:
amin hepimize canım

A101 bana özel getirmiş akıllım :KK45:
Gidip geri kalanını alayım sevdim çünki :KK45:

Karatay hoca karabuğdaya ne diyo hanımlar ?
yassah diyor:rolleyes:karabuğdaylı salataya bayılırım bir de yoğurda katınca fena değil

bende kilomu yazayım sabitim yani 86,0 :KK35::KK35::KK35:

kesin benim tartım bozuk 100 gramda veremedim mi hele bu haftaki diyetimle tuvaletten çıkmıyorum kabızlıkta kalmadı hatta is..... geçti ben bu işten bişey anlamadım o kadar pilates yapıyorum dün itibariyle leslieyede başladım hafta içi yürüyüş yapıyorum ama sabit yine sabit :KK70::KK70::KK70:

bu arada kilom sabit ama cumartesi üzerime olmayan 34 beden kot pantolonum bu sabah çok güzel oldu :KK57::KK57::KK57:azıcık basenlerden sıktı ki oda rahatsız etmedi :KK28::KK28::KK28:

çarşamba gününü iple çekiyorum diyetisyenin tartısında kaç çıkacam acaba :110::110::110:
sara cım senin önceki menülere göre bu listen biraz fazlaca,o yüzden vücut alışma dönemine girmiştir tekrar verecek bence

Geçmiş dogum günün kutlu olsun hayırlı yaşlar özlem bacım:KK74:
teşekkürler üstadım:KK60:

Ekmek kahvaltıda yerim
Ben 6 saat öğün arası koydum günde 2 öğün beslendim herşeyi yedim ve çok güzel kilo verdim
işte benim istediğim de iki öğün ama herşeyi yemek

Bu arada ben kahve çekirdeğine taktım kafayı
Kıtır kıtır yiyorum .yemeden duramıyorum
Karatay da çiğneme hareketi yapmayacaktık leptin çalışsın diye
En çok bunda zorlanacam
demirin düşük mü canım,onu yersen çiğneme hareketi değil bizzat çiğneme olur:KK53: ben de sakıza taktım bayadır sakız çiğneyerek stres atıyorum leptini bozuyodur kesin

Back
X