- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
sağol aylinim iyiyim hamdolsun, sen nasılsın canım benim, bitti mi mantılarınSlm canim.Nasilsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol aylinim iyiyim hamdolsun, sen nasılsın canım benim, bitti mi mantılarınSlm canim.Nasilsin
hamdolsun iyiyim sara cım kuzum benim, seninle gurur duyuyorumtebrik ederim canım
hoşgeldin canım nasılsın![]()
hamdolsun iyiyim sara cım kuzum benim, seninle gurur duyuyorum![]()
hu hu kızlar selam hepinize![]()
oooo benim gitmemi bekledin herhal, çok güzel pazartesi eksisi fatmacım, hadi bakalım bu hafta derece geliyor demek ki![]()
Bilmem, burda saat 11:40Senle saat farkımız iki oldu demiyat yat kavun karpuzda yata yata büyür
![]()
ah ah en büyük hatamız hafta sonu kaçamak yapmak.. ama telafi etmek için geç kalmış sayılmayız ne dersinBu hafta diyet persempeden baslafi
Salı carçarşa gezmeler den sonra
Cuma günü kaçamak olmayınca ekşi geldi
Bu cuma gunleri yemeyi bırakırsam olucak inşallah canım
13.43Bilmem, burda saat 11:40
Hercai91 canım nasıl güzel bir mezuniyet karnen var, maşallah azmine, tertemiz bir karne, umarım hamilelik dışında kilo almaz ve kilonu korursun
![]()
her hafta geleceksin benceAyy bugun ilk defa ekşi geldim cuma yediklerimi temizlemekle uğraşmayı çalışma en gugüzoluyormus ayy biraz daha sevineyim
Gormemis bı p.tedi ekşi gelmiş kafayı yemis![]()
inşallah canım çok isterim, ee o zamana sende beni tebrik edersin artıkOcak sonu subat başı menide tebrik edersin inşallah
Ayy bugun ilk defa ekşi geldim cuma yediklerimi temizlemekle uğraşmayı çalışma en gugüzoluyormus ayy biraz daha sevineyim
Gormemis bı p.tedi ekşi gelmiş kafayı yemis![]()
hamdolsun iyiyim sara cım kuzum benim, seninle gurur duyuyorum![]()
2 saat varmış
INŞAALLAH kuzum dua edin banaHercai91 canım nasıl güzel bir mezuniyet karnen var, maşallah azmine, tertemiz bir karne, umarım hamilelik dışında kilo almaz ve kilonu korursun
![]()
Hadi insallahOcak sonu subat başı menide tebrik edersin inşallah
ah ah en büyük hatamız hafta sonu kaçamak yapmak.. ama telafi etmek için geç kalmış sayılmayız ne dersin![]()
her hafta geleceksin bence![]()
heyt cuma günü sabitler -1 üzerinde olur benim kuzumunheee hep sabit gelen bir kuzun vargittin beni koçsuz bıraktın
![]()
Dualarımız sana, saraya ve isteyen herkese canımINŞAALLAH kuzum dua edin banadarısı hepinizin başına olsun INŞAALLAH
![]()