Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

@gezegenfeza bacım çoçuk nasıl oldu kulağı geçmiş olsun:KK60:öp yerime
ozlemkartal ozlemkartal bacım benim sıkıntılı anımdaki kurtarıcı duam inşirah süresi çok faydasını görüyom telefonumda pcde yüklü canım sıkıldıkça açıp dinliyom ezberede biliyomda dinlemek çok iyi geliyor.:KK60:
@Antepia27 fatmacım bak diyete uyunca nasıl kilo veriyon lütfen böyle devam:KK60:
@Sarayca hgdin bacım hadi başlasın senin sporun inanıyrum sana:KK60:
Pamukprncess Pamukprncess evet O ETİ CANGA BENİMMM:rapci::KK70::KK70::KK70::KK60:
obezzto obezzto bence diyetini bozma böyle devam et canım gayat güzel kilo veriyorsun:KK60:
@Aylin42Konya sinir oluyom sana beni nasıl geçersin 66 olmuş bide hava atıyor 3 kilom kaldı diye kaybol gözüm görmesin:KK70::KK70::KK70::KK60:
@aeben bacım sen bu işin pirisin biz senin cırakların ama sizi takip edecem karataydan anlamasamda araştırır gene yorum yaparım:KK60:
Ezbere bilmiyorum ama dinlemek iyi fikir ..uykuda Zayıflamak yazısını okudum karatay da aynı şeyleri söylüyor aslinda aksam egzersiz erken yeme vs

:halay::halay::halay:yanlız değilmişim şükür :KK70:saracım benim 20lik diş yanagıma girdi 10 dikiş atıldı yanağıma korkum şöyle başladı bir iğne yaptı dişçi elektirikmi desem garip çarpılma oldu anında dişetlerim morardı kendide korktu 1 hafta mor dişetleriyle gezdim.o korku içimde kaldı.jinekolojik masada 23 sene evvel demir spekülümler vardı ria takılırken canım yandı ordan kaldı.:KK70:

Yasocum benim son bir tane kalan Yirmilik dişim yanağa doğru yan ilerliyor ağrımadığı sürece çekmiyecem dedim diş doktorumda o zaman senede bir kontrol edelim duruma göre bakarız dedi

Jinekoloji masası korkusu bende ilk rahim filmi çektiğimde başladı spekulum denen alet canımı öyle çok acıttıki ve filmden sonra aşırı kanamam oldu ve rahim duvarı ciddi zarar görmüş sonrasında iki ay tedavi gördüm ve doğal yoldan hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı

yıllar sonra İstanbulda aynı rahim filmini uzman ellerde çektirdim acıyı bırak ağrım bile olmadı

Oooof Oooof eskilere gittim yine neyse işte bu yüzden spekulumdan ve Jinekoloji masasından çok korkuyorum

Yasocum benim son bir tane kalan Yirmilik dişim yanağa doğru yan ilerliyor ağrımadığı sürece çekmiyecem dedim diş doktorumda o zaman senede bir kontrol edelim duruma göre bakarız dedi

Jinekoloji masası korkusu bende ilk rahim filmi çektiğimde başladı spekulum denen alet canımı öyle çok acıttıki ve filmden sonra aşırı kanamam oldu ve rahim duvarı ciddi zarar görmüş sonrasında iki ay tedavi gördüm ve doğal yoldan hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı

yıllar sonra İstanbulda aynı rahim filmini uzman ellerde çektirdim acıyı bırak ağrım bile olmadı

Oooof Oooof eskilere gittim yine neyse işte bu yüzden spekulumdan ve Jinekoloji masasından çok korkuyorum
:KK64:hepimizin korkuları varmış tek değilmişim :KK60:

Hoş bulduk canım.
Kızlar ben daha önce Karatay diyeti ile 12 kilo verdim ve hiç aç kalmadan şimdi de onu yapacağım çünkü emzirme düzenimi bozmayacağını sütümü azaltmayacağını düşünüyorum. Spor olarak da bebeği uyutmaya çalışmak sayılır mı çünkü gün boyu ayakta tutuyor beni sıpa :KK64:
Emziren anne için karatay uygun gördüğüm kadarıyla hem bebeğin de iyi beslenmis olur canim..bebeğini de sağlıkla büyüt inşallah

özlemcim telefona indir paly storede var işe giderken kulaklığı tak gidene kadar dinle tavsiye ederim.
Pratik hatun Sağol. .dis cektirmissin canım geçmiş olsun periodontitis mi var

İnsanın kaderinde öyle bir kırılma noktası vardır ki tam isyan edeceğin an, evet, işte o an ufacık bir dua ile kaderinin yönünü avuçlarındaki gözükmeyen tılsımla değiştirebilirsin. Her gecenin nasıl bir sabahı varsa her derdin de bir sonu var. Düştükten sonra kalkacak ve üstünü silkeleyip tekrar devam edeceksin koşmaya... Ve unutmayacaksın ki Allah yanında, seninle birlikte...

Eğer yüreğinde Rabb'in varsa, bu hayatta kimseye ihtiyacın yok demektir. Her şer denilen şeyin içinde kocaman bir hayır var, sakın unutma. Hz. Mevlana'nın şu dizesi ne de hoştur aslında:

“İyi değilim demek ne haddimize? Şükürler olsun her halimize!”

ozlemkartal ozlemkartal sara_28 sara_28

Emziren anne için karatay uygun gördüğüm kadarıyla hem bebeğin de iyi beslenmis olur canim..bebeğini de sağlıkla büyüt inşallah

Pratik hatun Sağol. .dis cektirmissin canım geçmiş olsun periodontitis mi var
saol canım daha yeni başladı yarın bitane daha çekecek diş hekimimiz rus ama denklik almış türkiyede bugün şok oldum o kökü nasıl çekti.:110:

İnsanın kaderinde öyle bir kırılma noktası vardır ki tam isyan edeceğin an, evet, işte o an ufacık bir dua ile kaderinin yönünü avuçlarındaki gözükmeyen tılsımla değiştirebilirsin. Her gecenin nasıl bir sabahı varsa her derdin de bir sonu var. Düştükten sonra kalkacak ve üstünü silkeleyip tekrar devam edeceksin koşmaya... Ve unutmayacaksın ki Allah yanında, seninle birlikte...

Eğer yüreğinde Rabb'in varsa, bu hayatta kimseye ihtiyacın yok demektir. Her şer denilen şeyin içinde kocaman bir hayır var, sakın unutma. Hz. Mevlana'nın şu dizesi ne de hoştur aslında:

“İyi değilim demek ne haddimize? Şükürler olsun her halimize!”

ozlemkartal ozlemkartal sara_28 sara_28
:KK60::KK60:

Back
X