Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar ben de size katılmak istiyorum gördüğüm kadarıyla bu grup çok aktif bu da motivasyon kaynağı.
Yaşım 25
Boyum 170
Öğretmenim
Çalışıyorum (Doğum iznindeyim)
Evliyim 45 günlük bir bebeğim var
Emziriyorum
Hamilelik döneminde 19 kilo aldım zaten kilolu hamile kalmıştım. Kendimi iyi hissetmiyorum bunun için kilo vermek istiyorum kilo verirken sütümün etkilenmesini de istemiyorum tabii daha önce hiçbir takımda bulunmadım
Güncel kilom 79
Hedefim 65
Sende hoşgeldin canım

slm arkadaşlar geçmişe bakmadan bir slm vereyim dedim umarım herkes iyidir?
benim moral tavan ama ağzımın içi berbat dişetlerim yara oldu ihmalkarlığımdan bugün dişimi çekti yarın bir diş daha çekilecek iş uzun anlayacağınız hayırlısı bakalım. diyetisyenede gittim bugün bir tartılam dedim dedimki önce ara öğün yapamıyom önce onu diyim tamam dedi tarttı tabi toktum ve 2 lt su içmiştim 1 kilo fazla geldim abla dedi tbr ederim çok iyi vermişsin diğer tartımla karşılaştırdı genelde yağdan vermişim böyle devam dedi:KK23:
Oooo harikasın :KK9::KK9:

Hoşgeldin canım, fazla kilon yokmuş aslında
Yani çok kilolu değilim ama yine de halimden memnun değilim. Selülitlerim oldu, göbeğim çıktı vücudum değişti yani tamamen. Eski zayıf halime dönmek istiyorum. Eşime göre hedefim çok zayıf oluyor bakalım artık belki gerekirse onun dediği gibi 53-54 bandında da bırakabilirim.

Kızlar şimdi buraya girdik de bazı sorularım var benim. Hepimiz kendi belirlediğimiz yöntemi mi kullanıyoruz diyet yaparken? Yada sporda neyi ne kadar yapmalıyız bize mi bağlı bu?
Grupta yazdığımız menüler genel olarak ne işe yarıyor, farklı şeyler yapıyorsak?
Mesela fast food yasak mı? Yoksa kalori hesabı yapan biri diğerlerinden kısıp hamburger yese kabul mü?
Tek önemli kısım kaç kilo verdiğimiz mi?
Evet genel olarak herkesin bir yöntemi olsada kilo vermek için doğrular bir oldugundan bir noktada buluşuyoruz :-)
Sporda kişinin kendine bakar herkesin bünyesi farklı nede olsa .
Gruba menü yazma zorunlulugu tamamen kaçamak yapmayı önleyip piskolojik baskı oluşturması vede kilo veremiyorsa nerde yanlış yapıldıgının görülmesi ;)
Tecrübeli hanımlar var aramızda menü yorumlarıyla dizleri yönlengirebilecek ...
Hamburger işine gelince: hamburgerle kilo veren şahane bir bünye henüz görmedim ben :-).
Amaç sadece kilo vermek olmamalı sağlıklı kilo vermek önemli .

Cıslarınız uyarılır tabiki , zaten cısla kilo veren nadirdir ;).
Genel manada bakarsak evet kilo vermek liste için önemli çünki yarış var işin içinde buda motive olma sebebebimiz :68:

Gelelim bugünun menüsune;

Sabah 11
Yarım simit, peynir, zsytin, domates, salatalık, roka

Ara: bir trabzon hurması , iki bardak ayran

Ara: türk kahvesi, bir parça bitter

Akşam 19.00
Bir kepçe çorba, haşlanmış sebze, bir etli biber doması

Su: 2 litre
Spor: 3 mil leslie+ mekik+kol hareketleri vs..
Kaç tane mekik, kol hareketi kaç dakika? Bunları yazarsan ıyi olur canım

Evet genel olarak herkesin bir yöntemi olsada kilo vermek için doğrular bir oldugundan bir noktada buluşuyoruz :-)
Sporda kişinin kendine bakar herkesin bünyesi farklı nede olsa .
Gruba menü yazma zorunlulugu tamamen kaçamak yapmayı önleyip piskolojik baskı oluşturması vede kilo veremiyorsa nerde yanlış yapıldıgının görülmesi :KK66:
Tecrübeli hanımlar var aramızda menü yorumlarıyla dizleri yönlengirebilecek ...
Hamburger işine gelince: hamburgerle kilo veren şahane bir bünye henüz görmedim ben :-).
Amaç sadece kilo vermek olmamalı sağlıklı kilo vermek önemli .

Cıslarınız uyarılır tabiki , zaten cısla kilo veren nadirdir :KK66:.
Genel manada bakarsak evet kilo vermek liste için önemli çünki yarış var işin içinde buda motive olma sebebebimiz :KK68:
Genel mantığı anlamış bulunuyorum şu an.
Bu hamburger meselesi de 3 öğün değil canım arada kaçamak olayı oluyor ya onu kaçamak olarak değil de gün kalorisine entegre edebilirse normal gün olarak sayabiliriz miyiz yani demek istedim.

Genel mantığı anlamış bulunuyorum şu an.
Bu hamburger meselesi de 3 öğün değil canım arada kaçamak olayı oluyor ya onu kaçamak olarak değil de gün kalorisine entegre edebilirse normal gün olarak sayabiliriz miyiz yani demek istedim.
Sen bi başlada tintinim boyunun ölçüsüne bi bakak :D:74

Bu arada takımımız çok samimidir tatlı tatlı takılmalarımız olur sizleri incitmeyelim :74:

gezegenfeza gezegenfeza bacım çoçuk nasıl oldu kulağı geçmiş olsun:KK60:öp yerime
@ozlemkartal bacım benim sıkıntılı anımdaki kurtarıcı duam inşirah süresi çok faydasını görüyom telefonumda pcde yüklü canım sıkıldıkça açıp dinliyom ezberede biliyomda dinlemek çok iyi geliyor.:KK60:
@Antepia27 fatmacım bak diyete uyunca nasıl kilo veriyon lütfen böyle devam:KK60:
@Sarayca hgdin bacım hadi başlasın senin sporun inanıyrum sana:KK60:
@Pamukprncess evet O ETİ CANGA BENİMMM:rapci::KK70::KK70::KK70::KK60:
@obezzto bence diyetini bozma böyle devam et canım gayat güzel kilo veriyorsun:KK60:
@Aylin42Konya sinir oluyom sana beni nasıl geçersin 66 olmuş bide hava atıyor 3 kilom kaldı diye kaybol gözüm görmesin:KK70::KK70::KK70::KK60:
@aeben bacım sen bu işin pirisin biz senin cırakların ama sizi takip edecem karataydan anlamasamda araştırır gene yorum yaparım:KK60:
Akşamdan beri birkaç sefer kulağına sarımsak koydum, ağrı kesici ve burun damlasıyla iltihabı biraz akıttık.
Daha iyiydi, evlerine gitmek üzereyken yine kulağım ağrıyor diyordu. Yarın annesi doktora götürecek.
Küçük de ateşliydi bugün

Sen bi başlada tintinim boyunun ölçüsüne bi bakak :KK70::74

Bu arada takımımız çok samimidir tatlı tatlı takılmalarımız olur sizleri incitmeyelim :KK74:
Ahahaha kendim için hamburger sormam be :KK48:
Pastacıyım ben :olamaz::KK48:
Güzel güzel beğendim takılın bana bol bol. Kendi kendime 2 yıldır kilo vericem de vericem hala 1 gram düşmedim. Neyseki kilomda sabit duruyor ona da şükür :KK53:

Hoş bulduk canım.
Kızlar ben daha önce Karatay diyeti ile 12 kilo verdim ve hiç aç kalmadan şimdi de onu yapacağım çünkü emzirme düzenimi bozmayacağını sütümü azaltmayacağını düşünüyorum. Spor olarak da bebeği uyutmaya çalışmak sayılır mı çünkü gün boyu ayakta tutuyor beni sıpa :KK64:
Karatay ıyi bir seçim, spora bebeği alet etme

Son düzenleme:
İlk menüm efenim. Biraz açlık oldu ilk gün . Daha iyi Olacak inşallah menülerim .
Kahvaltı
Mantarlı omlet
Peynir
Yeşil zeytin
10 kadar kayısı çekirdeği

Ara
2 hurma

Öğlen:
Tabuklu salata
IMG_8615.webp

Ara :1 incir 1 kş yogurt
2 karabuğday patlagı ( çok açlık vardı )

Akşam:
Resimdekilere ek 1 dk ekmek

IMG_8620.webp

Su 1,5 ancak oldu
Spor yok

Akşamdan beri birkaç sefer kulağına sarımsak koydum, ağrı kesici ve burun damlasıyla iltihabı biraz akıttık.
Daha iyiydi, evlerine gitmek üzereyken yine kulağım ağrıyor diyordu. Yarın annesi doktora götürecek.
Küçük de ateşliydi bugün
Geçmiş olsun :(

arkadaşlar moni moni kaptanım geçen hafta okadar uğraştı koç kuzu morti için herkes eşleşti 1 hafta sürmedi nerde herkes :KK43:açıkçası onun emeğine saygı duymalıyız diye düşünüyorum kadıncağız 2 gününü harcadı ve gönül işi bu hiçbir çıkarı yok:110:
Aynen katılıyorum ama kıslar ortada yok merr kayboldular

Hele gamze varya tam sopalık :sinirli:

Aylin canım seni merakettin bugun yoksun:(

Back
X