Aynen aklimda oyle bisi var bulgurlu salataBulguru az kat aşkcım , senin yapacagın bulgurlu salata gibi olacak muhtemelen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen aklimda oyle bisi var bulgurlu salataBulguru az kat aşkcım , senin yapacagın bulgurlu salata gibi olacak muhtemelen![]()
Evet divi yiyip kilo almayalardanBende severim ..rahmetli annem çok yapardı biz çok yemek seçerdik herşeyi yemezdik..tek biz yemek yiyelim diye erinmez yapar yedirirdi
Esim evde kızartma yaptırmaz ..son 3 yıldır küçük kızım için evde patates kızartıyoruz
Şimdi yine küçük kız için hamur kızarttim büyük kız bayram etti
Ben seni benden küçük saniyodum :)
3 yaşından beri nasıl diyettesin hepmi kiloluydun
Ben yiyip kilo almayanlardandım
Bebek tedavilerinden hormon ilaçlarından kilo aldım hep
Şimdi bitti tedavi olayı
1 seneye kalmaz yine eski yiyip kilo almayan halime dönerim
gezegenfeza dimi benim yemeye 100 kilo olmam lazım
Aranızda ayrim yapamam hepinizi çok seviyom..seni yaşıma yakın buluyom![]()
Divi bugün hastanede , muhtemelen menüsü iyi olmaz.Kolay gelsin canım. ben ufak ufak gitsem olma mı aybencim??hani her hafta bir bir??çok beklentiye sokmak istemiyorum seni..
gezegeni bilmem ama divi den bugün de bir action bekliyorum, öyle hissediyorum:)) Hadi utandır benidivinity
Benim de bissürü bissürü isim var.ben de kaçtım.bu kadar konuşmak yeter![]()
Canım kilon ne kadardı,Kızlar benim kahvaltim peynir 4 zeytin ,Marul ,maydanoz, küçük havuc, 1 tane ceviz , közlenmiş biber ,haşlanmış yumurta 1,5 dilim ekmek yesilcay
Sanada bebişede afiyet olsunGünaydın kızçeler kahvaltımı yaptım kızımı emziriyorum şimdi![]()
Kilom 74 canimCanım kilon ne kadardı,
Yumurtayı, peyniri artırıp ekmegin yarim olanını bıraksan dahamı iyi olurdu
Kahvaltın az, öğlen öğünü düşünüyon, aralarda kaç saat bırakıyorsun yada ara öğün yapiyormusun?Gunaydin arkadaslar.
Kahvaltim
Yulafli omlet
5 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
Domates
Bu arada
Yas 25
Boy 1.67
2 cocuk annesiyim :)
Istanbulda ikamet.
Bugun oglen kendime kısır yapmayi planliyorum soyle yagsiz bol yesilliklii
Yok iyi şimdilikDivi bugün hastanede , muhtemelen menüsü iyi olmaz.
Haberler iyi olsun, yarın halleder inşallah
Helal olsunKocum ve takimim gunaydinn
Diyeti tamamladim, gunu tok gecirdim vallahi sadece ekstradan 1 bardak yesil cay ictim. Dun isten gelince girdim foruma ama o kadar yorgundimki yazmadan ciktim sabah yazarim diye.
Menumu aynen uyguladim
Suyu 2 bucuuk lt ictim
Spor 8085 adim
gezegenfeza
Kısır vücutta su tutuyorsa kaç gün tutuyorKahvaltın az, öğlen öğünü düşünüyon, aralarda kaç saat bırakıyorsun yada ara öğün yapiyormusun?
Kısır vücutta su tutar, miktarını ayarlayabileceksen olur
Herkes istediği sekil yapıyor canım. Sadece neyin yanına ne doğru olur? Hangi yiyecek ne vakitte yenir yada yenmez arkadaşlar tavsiye veriyor.Hoşbulduk zehra peki gruptaki herkes mi hu diyeti yapiyor ben relax takiliyorumda evde ne varsa o yani tabiki kendimi kisitlayarak
Senin düşündüğün gibi düşünüp geçtiğimiz hafta ne bulduysam mideye istifledimHerkese merhaba . Dersteym bi Selam vereyim dedim . Zil i bekliyorm.
Gene uykusuz gene dombis hissediyorum. Sabah tartıldim wc gidince kahvaltı dan önce . 61.5 gösterdi tartı . Regl haftası ama olsun . O kadr saçmalama sonuçta kilo olarak gelir taBi
Yanlıs mi bilmiyorum ama ben şu ara Biktirma modundayim yanı. Çikolata tatlı hamur . Ne varsa abur cubur canım çeken yiyorum . Hem de korkmadan ve geç vakitte olsa. DiyorM ki zaten diyete baslicam . Bari şu ara yemiş olayım. Ben ömur boyu diyet e karşıyım. Yani insan kilolu hissettigi anda başlamalı ve bitmeli. Hep ekmek yemeyen hep Salata ve tatlı siz hayat bana çok zor gelio. Bi kaç ay yapıp sporla hedef kiloya ulaşıp verme gayretini seviyorum
Ha benim vücudum metam buna musait . Tabi bu asla bi tavsiye değil. Öyle yazdım iste
Salatalarıma ve yoğurda karıştırıyorum bi de mücver yapıyorum yarım su bardağı kinoa dereotu kabak iki yumurta Kaya tuzu bunları yağsız teflon tavada pişirince güzel oluyorkinoayla yaptığın değişik tarifler varsa yazabilirmisin canım
Bu eşleşme ne oluyor bilmiyorum da ondan soruyorum anlatabilir misin ? Koçu kuzusu mortisi ne demekkızlar eşleşmelerimiz bu şekildeydi ama vorones ve sarayca izinde, ssy de mezun oldu. onların yerine yeni atamalar yapalım.
aebenim senin kuzular kimdi ?
kırmızı soru işareti olanlar değişecek.
saraya,gamzeye,obeze koç:
zhreye,antepe,özleme kuzu:
moniye,zhreye,antepe morti:
EŞLEŞMELER
KOÇ&KUZU&MORTİ
1.moni: koçu>>yasom
kuzusu>>antep
mortisi>>ssy?
2.zhre:koçu>>obez
kuzusu>>ssy?
mortisi>>vorones?
3.evinizinmimarı:koçu>>gamze
kuzusu>>pamuk
mortisi>>yasom
4.sara:koçu>>sarayca?
kuzusu>>yasom
mortisi>>gamze
5.gamze:koçu>>vorones?
kuzusu>>mimar
mortisi>>sara
6.aylin:koçu>>pamuk
kuzsu>>özlem
mortisi>>obezto
7.antepia:koçu>>moni
kuzusu>>vorones?
mortisi>>sarayca?
8.yasom:koçu>>sara
kuzusu>>moni
mortisi>>evinizinmimarı
9.pamukprncs:koçu>>evinizinmimarı
kuzusu>>aylin
mortisi>>ozlem
10.özlem:koçu>>aylin
kuzusu>>sarayca?
mortisi>>pamuk
11.obezto:koçu>>ssy?
kuzusu>>zhre
mortisi>>aylin
Teşekkür ederizSanada bebişede afiyet olsun
Salatalarıma ve yoğurda karıştırıyorum bi de mücver yapıyorum yarım su bardağı kinoa dereotu kabak iki yumurta Kaya tuzu bunları yağsız teflon tavada pişirince güzel oluyor![]()
Ne demekhmmm mücver iyi fikirmiş akşama yapabilirim teşekkür ederim canım
Bu eşleşme ne oluyor bilmiyorum da ondan soruyorum anlatabilir misin ? Koçu kuzusu mortisi ne demek![]()